Ünlü birine aşık olmak?

arkadaşlar merhaba. Okursanız çok sevinirim. Ben 18 yaşlarında bir kızım. Liseden yeni mezun oldum. Size bir konudan bahsetmek istiyorum çevremde ne yazık ki bunu bahsedebileceğim kimse yok. Bugüne kadar hiç aşık olmadım. En fazla 2 - 3 kişiyle çıkmışımdır. Çok ilgimi çeken konular değil zaten normalde. Ama önceden hiç başıma gelmeyen bir şey geldi. Birine gerçekten takmış durumdayım. Ve bu kişi ünlü bir futbolcu. Futbolu takip eden biri değilim. İnstagramda keşfette karşıma çıktı bir gün. Yaklaşık 1 yıl oluyor. Artık birine anlatmazsam gerçekten patlayacağım. Ünlü birinden hoşlanıyorum. Onun fotoğraflarını görünce çok mutlu oluyorum. Hayatını araştırdım. Sadece bir fotoğrafını bile görmek beni öyle mutlu ediyor ki. Çok sempatik bir insan. Daha önce karşı cinsten birine hiç böyle duygular beslememiştim. Bana sorsalar şu an bir dilek hakkın var ne istersin diye hiç düşünmeden onunla sohbet etmek isterim. Arkadaşlar bu duygularımı nasıl bastıracağım? Aslında bastırmak istemiyorum. Bana bir zararı yok. Aksine hemen hemen her gün rüyalarımda görüyorum çok mutlu oluyorum. Gerçekten aşık oldum galiba. Ve varlığından bile haberdar olmadığım bir futbolcuya. Aramızda 6 yaş var. Tabii ki hayal kurmuyorum onunla ilgili ikimizin yan yana gelmesi bile imkansız ne yazık ki. Sadece onunla gerçekten en azından bi fotoğraf çektirmek veyahut bi diyaloga girmek istiyorum. Bunun için ne yapmam gerek sizce? İzmirde çok takılıyor ben de manisada oturuyorum yarım saat uzaklıkta oraya gitsem bi görme şansım olur mu ki? Gerçekten çok istiyorum ya. Çok tuhaf yaşadığım bu duygu. Duygularımın tam olarak karışıklığı ne onu da tam bilmiyorum. Neyse. Buraya kadar okuyanlara çok teşekkür ederim :))
Ünlü birine aşık olmak?