Koreli bir ünlüyü kafama taktım gözümü kapasam o açsam o 1 yıldır böyle dizilerini izlerken kızları kıskanıp ağlayasım geliyor ergenlik diyordum ama yaşım 19 hala durum böyle nasıl kurtulabilirim...
Güncellemeler
+1 yıl
ASK DEGIL TAKINTI DIYIM AMA ANSKM ASIRI TATLI ASIRI IYI NASIL BASKASIYLA OLCM WHDQKNDQKDMQ
Ay bende 13 yaşında kim hyun joongu öyle beğenmiştim 22 yaşimdayim şimdi gülüyorum o hallerime ayrıca artık fan degilim bi dosyam var kabarık hep kim hyung joong hahahah ama gülmek için atmıyorum
Ooo sende birakmak istemiyorsun iş sende bitiyor bende oyleydim en iyi ben bilirim sene 2013 falan kore nin en populer oldugu zamanlardi baya devam etti ama simdi bakiyorum yas 21 salakmisim diyorum vaktimi bos yere ergence harcamisim sende oyle diyceksin takma zamanla gecer
ay insallah derim çünkü bayaaaaa taktım şey yaptım takip ettigi kisinij takip ettigi ünsüz arkadasına yazdım yardım istedim mesajıma baktı kalp attı umutlandım ya WGSKQBDLWD
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ay bende 13 yaşında kim hyun joongu öyle beğenmiştim 22 yaşimdayim şimdi gülüyorum o hallerime ayrıca artık fan degilim bi dosyam var kabarık hep kim hyung joong hahahah ama gülmek için atmıyorum
19 yaşındaki biri de ergendir yalnız.
Korkma geçer. Bana da olmuştu bir kaç kez asdf
Kim söylesene merak ettim. Bu arada kpop fanıyım ben de ama takıntı yapma canım ya. Takıntı inan hiç iyi değil.
Baska seylerle ugrasarak daha dogrusu kendini gelistirerek hayal dunyasindan cik kitap oku gez
kitap okuyorum başrolu o olarak dusunuyorum QGSKWBSKW
Ooo sende birakmak istemiyorsun iş sende bitiyor bende oyleydim en iyi ben bilirim sene 2013 falan kore nin en populer oldugu zamanlardi baya devam etti ama simdi bakiyorum yas 21 salakmisim diyorum vaktimi bos yere ergence harcamisim sende oyle diyceksin takma zamanla gecer
ay insallah derim çünkü bayaaaaa taktım şey yaptım takip ettigi kisinij takip ettigi ünsüz arkadasına yazdım yardım istedim mesajıma baktı kalp attı umutlandım ya WGSKQBDLWD
Öff o kadar da ileri gitme ya kendi hayatina bak
Takıntı...
Yeni hobiler bul bir süre sonra unutrsun
k drama izlemeyi bırakmalıyım
senin aşk anlayışını sevsinler ya böyle saçmalık olabilir mi
of takıntı işte ya
takintida değil aptallik
19 yaş :D
ergensin işte hgkfl
sadece sorumu yanıtlasan
ergenlikten çıkınca takıntını da unutursun merak etme
Ne ergeni, ben 21 yaşımda ogretmenlige başlamıştım , 25 yasimdafa otuz oldum diye yedim kendimi. 19 olgun bır yaş.
Off bir K-pop takıntılısı daha
neden of