Kafayı yemek üzereyim......

biri bana akıl versin küten kafayı bozdum bu kilo sorunuyla! derdimi anlatıyım ...2 sene önce anoreksiya hastasıydım 43 kıloya dusmustum neyse o konulara girsem çok uzar mevzu ben anoreksiyadan kurtulmak için kilo almaya basladım durduramadım gecen sene 59 ları gördü vucudum simdi ise bir cabayla 54.4 kiloyum boyum 163 anoreksiyadan kurtulmamdan beri diyet takıntısı olustu bende ne yersem yıyım pısmanlıktan ölüyorum bu aralar yıne dıyet spora basladım ama ara sıra yemek krizleri geliyor midem acıyıcak sekilde yiyiorum yedikten sonra da oturup pişmalıkla ağlıyorum annem yemek kaçırmaya basladı benden dayanamıyorum devamlı bir sey yiyesim geliyo ozellikle hamurişleri ve tatlılar tum arkadaslarım vucudun duzgun dıyolar kılo verme sakın dıyolar ama ben tatmın olamıyorum ne kendımı yemekten uzak tutabılıyorum ne kılo verme ıstegınden vazgecebılıyorum aslında aynaya baktıgımda fazlalık yok ne gobegım var ne popom buyuk tam ıdeal kılomdayım ama ben cok zayıf olmak ıstıyorum psıkolojimin bozuldugundan suphelenıyorum
Kafayı yemek üzereyim......