yani ne kadarda bir tartışmak doğru 3 4 günde bir ufak şeyler 2 haftada bir ağır kavga normal mi bizde genelde böyle oluyo ağır kavgalar yıpratıyo bizi sağlıklı ilişkide bu hiç olmamalı mı?
Cevabın nedir?
Ne olursa olsun kavga etmemeye çalışın.
Kavga sonrası hiçbir çiftin "aşkım ben seni daha çok sevmeye başladım" diye dediğini duymadım.
Kavga ne olursa olsun ilişkiyi yıpratır ve sonunda ayrılmayla sonuçlanır.
Ama arada bir tartışma tabii ki iyidir. En azından özlem oluşturur.
Ama tartışmayı asla kavga boyutuna taşımamak gerekir diye düşünüyorum.06 Yorumla- Soran+1 yıl
bence de öyle ama olmuyo kıskanınca gözüm hiçbirşeyi görmüyo
- +1 yıl
Ama o insanda huzur bırakmaz ki.
Bir müddet sonra erkek arkadaşınız sıkılmaya başlar.
Kıskanmanın dozunu iyi ayarlamanız gerekiyor. Ayrıca bırakın o sizi kıskansın siz niye kıskandığınızı bu kadar belli ediyorsunuz ki.
Şahsen bende çok kıskanç bir bayanımdır ama asla kıskandığımı belli etmem.
Sevmiyorum belli etmeyi. - Soran+1 yıl
o da kıskanç ama ben onun kıskanma ihtimali olabilecek hiçbirşey yapmıyorum
- Soran+1 yıl
düşünüyorum dikkat etmiyo hiç yüz kere dyorum yine de yapmıyo haklısın zor ama doğrusu bu mutluluk için
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
3-4 günde bir ufak şeyler 2 haftada bir ağır kavganızı düzenli olarak yapınız. Sonuç mu ? Sonuç çok güzel bir ayrılık :)
Çok sık tartışıyosunuz bu gerçekten zarar verir size05 Yorumla- Soran+1 yıl
düzenli ama cidden salı günleri kavga günümüz bir hafta şaşmıyo şaşsa farkettin mi kavgasız ayrılıyoz başımıza taş yağcak diyo
- +1 yıl
Bence biraz daha dikkat edin çözüm odaklı olun sürekli tartışmalarınız azaldığında gerçekten daha güzel bir ilişkiniz olduğunu farketceksiniz :)
- Soran+1 yıl
daha iyiyiz aslında ama dün yine kavga ettik bugün sözde barıştık ama hiç tadım yok yani
- +1 yıl
İnşallah daha iyi olursunuz ve tartışmalar sona erer :)
- Soran+1 yıl
inş:D
küçük kavgalar normal ama büyük kavgalar ilişkiyi ve partnerleri çok yıpratır.. elinizden geldiğince daha az kavga etmeye çalşın.. ama şunu da unutmayın kavga bir ilişkinin tuzu biberi
00 Yorumla
Karı kısmına çok yüz vermeyecen abi :)) ayda bir iki normaldir
02 Yorumla- Soran+1 yıl
hıhhhh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
yasanan tarismalar bence gayet normal. Insan ailesiyle bile fikir ayriliklarina dusup tartisiyo neden erkek arkadasinla tartismayasin ki
06 Yorumla- Soran+1 yıl
öyle tabi ama çok yoruluyo insan bıkıyo tartışmadan
- Soran+1 yıl
neden kıskançlık aşırı kıskancım ben o da öyle ama ben izin vermiyorum kıskanmasına hiçbirşey yapmıyorum aşırı dikkatliyim bu konuda çünkü bana onu yapsa ben deliririm biliyorum ama o öyle değil o umursamaz biraz kızla konuşur ne var bunda der benim arkadaşıma yavrum dedi mesela kavga sebebi buydu ağzından çıkanı kulağı duysun azıcık ne demek yavrum ya ne demek o kime nasıl böyle diyebilir
- +1 yıl
Acikcasi haklisin suan, hic hos degil yaptigi davranis. O zaman ciddi ciddi uyar bidahakine kaldiramayacagini boyle biseyi soyle. Seni ciddiye alip dinliyosa iyi tamam ama eger hala devam ediyosa bu davranislari zaten ipe sapa gelmez birinin tekidir hic ugrasip kendini paralamaya degmez. Erkek mi yok su dunyada tatlim :))
- Soran+1 yıl
kızla gözgöze geldik o an kıza da güvenirim yani o da dondu kaldı bana sana demiştir ya da sana dedi gibi düşünmüştür falan dedi ama anlamadım yani uyardım zaten bir daha yaparsan biter dedim o da asla dedi farkında bile değilim ben dedi de inanmadım yani
- +1 yıl
Ya kavga olmazsa olmaz yıpratmadan ama <3
İlişkinin tadı tuzu..00 Yorumla mazoşistmisin kızım sen dengeli beslenmemi bu
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
canım kavga istiyor.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar