Mutlu olmak için hayatımdaki parazitleri çıkarmalıyım ?
Ablamla küsüm çok affediyorum onu ama hep aynı....
Mutlu olmak için hayatımdaki parazitleri çıkarmalıyım ?
Ben senin yerinde olsam tam koparirim bagimi bir abla olarak düşünüp sana bunu yapmamasi lazim çünkü bu tur seyler insanin guvenini kirar ablan olarak kusurlarini gormemesi ve söylememesi gerekir kimse kusursuz degildir ablan mükemmel mi ki? Sana bisey soylerse sende ona sen mükemmel misn diye sor(bu benim fikrim)...
ya tamam da eleştirsin ama yapıcı eleştirsin onun yaptıkları bana kıskançlık ve özellikle yıpratıcılık geliyo.. İnş. ölürsün sen yaşamayı haketmiyon diyo.. yani ne desem onu tarif edemem :D artık alınamıyom bile o derece
Haha :) bilmiyorum mesela ben eleştirilerilmekten nefret ederim cunku ozguvenim kiriliyor o yuzden ya liskimi kesiyorum ya da laf söylerim karşımdaki ne! ama anladigim kadariyla ve dedigin gibi seni kiskaniyor durduk yere sana ins olursun diyormus ve sen diyorsunki sadece SANA yapıyormuş konus soyle ben sana ne yapiyorum da boyle soyluyorsun? Ya da beni kiskaniyor musun diye sor ? :) sana tavsiyem dinleme insanlari ! kisaca Allah kolaylik versin :)
Dinlemiyorum ama dinlemesemde sürekli denilen bir ey ister istemez kararlarımı ve psikolojimi etkiliyo? onun istemediği şeyleri yaptığımda ama kararlar sadece kendi hayatımla ilgili ben baya büyük yaştayım onun isteklerini yapmak zorunda değilim !
ablan sonuçta kardeşimle biz birbirimize neler diyoruz eğer söyledikleri rahatsdız ediyosa ona söyle bence
söylüyorum. sen sana gerçek anlamdsa o.. diyene affedebilir misin ?
ağır şeylermi söylüyo ciddi ciddi yoksa bir anlık agzındanmı kaçırıyo eger bilerek söylüyorsa ben kaldıramam yani
bilerek ve en ağırlarını söylüyo.. öyle basit hayvan it tartışmasını demiyorum.. 1örnek daha 1 erkele selamlaştığımı görse sen onla yatmışsındır da o.. seni '' bile diyo.. ?*
Bence muhatap olma merhaba ya merhaba taviz verme kendi haline bırak araya mesafe koy süper oluyor bunları yaparsan kendi kendini yer seni kıskanıyor sanırım ezdirme kendini
tamamen koparmı yav he he de geçç abim beni aşalasa ne aşalamasa ne hiç takmam öyle bir durum olsa sende öyle yap duygusal olup zırlamaktan iyidir
Sürekli yakın çevrende moralinin bozan sana o... diyen birini düşünsene ? Aldırış etmeden durabilir misin yani ? Düşün biri beni bıraktığında bana şunu diyo ; '' Sen zaten bir bok değildin ki o daha güzelini bulmuştur. '' bunu bir abla diil bir hayvan bile söyler mi ?
yanılt onu :)))
sen böyle birine değer verir miydin yani sever miydin hayatında olur muydu ?
olurdu bende yaşadım benzer şeyleri kan bağı koparıp atamıyosun ne olursa olsun bitmiyo ona karşı sevginn
Cevap
3Cevap
s.ktir et gitsin hayatından.. rahatsızlık veren baban bile olsa,çıkar hayatından.yalnız başına gebersin gitsin.(tabi vicdan yapmamak kaydıyla :)
benimde abim öyle, bir ara kötü bir hakaret etti o gün bugündür abilikten red ettim, şimdi iyi hiç yoktan tartışmıyoruz ama konuşmuyoruz da
bağlantını kes, bak 1 aya kalmaz özür dileyecek senden ama tepkini koy ve bundan sonra soğuk ol belliki huy edinmiş sen ne yapsan da özünden dönmez soğuk olursan daha dikkatli yaklaşır sana
bi cevap yazsaydın bari lüzumsuz o kadar vaktimizi aldın allahın angudu
Konuşma sende triplere bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar