Ablam dan yılların intikamını alıyorum benim içim soğuyor ama ablam fazla üzülüyor mudur bilemiyorum?

Ben ablamlar 6 yaş küçüğüm annem işte beni hep ona bırakmak onunla göndermek isterdi kendisi arkadaşlarıyla parka ya da çarşıya giderdi annem kardeşini de götür derdi o beni götürmezdi bırakır kaçardı ben hep arkasından ağlardım 🙂‍↕️🙂‍↕️ alt tarafı gezebildiği kıytırık mahalleydi çok şükür ben çok daha güçlü bir iş sahibi oldum tanınan bir kıyafet markasında stil danışmanı olarak çalışıyorum gerek yurtiçi gerek yurt dışı Venedik Milano gibi yurt dışı seyahatlerim bile oluyor Ablam da yanlış bir evlilik yaptı boşandı 6 yaşında bir kızı var evde oturuyor ben seyahatlere yalnız gidiyorum gezip tozuyorum annem ablamıza götür değişiklik olsun diyor ben de beni bırakıp kaçtığı günlere saysın diyorum o da utanmadan gelmek istiyor benimle ben de ona da aynısını söylüyorum mahallede kışlık mahallede beni götürmüyordum ben seni niye götüreyim diyorum haksız mıyım otursun evde

Ablam dan yılların intikamını alıyorum benim içim soğuyor ama ablam fazla üzülüyor mudur bilemiyorum?