Ablamı affedemiyorum?

2 yıldır ablamla toplasam 2 kez görüşmüşümdür. O da ilk doğum yaptığı ve ikinciyi düşürdüğü zaman... Ablam nişanlısına kaçarak evlendi, düğün günü verilmişken hem de. Eşi Nisan ayında istemişti benim sınav zamanım olduğu için temmuza aldirmistim, kendisi narsist olduğu için bunu hazmedemedi ve Nisan ayında kaçırdı. O zaman ramazan ayindaydik ve ne ailemin ne de benim bogazimizdan bir sey geçti. Ben babama bile uzun zaman sonra o dönem de sarıldım. Bende teselli buldular ve bu beni çok yıprattı. Ablam doğum yaptı ben yanına gitmeyecektim annem ısrar ettiği için gittim ve o gereksiz eşi beni odadan çıkartmaya çalıştı, kolumdan falan tuttu. Annesi dur yapma diye durdurdu pic oğlunu. Ben çıktım peşimden gelmiş it gibi baya tartıştık benim boğazıma yapıştı. Jandarma geldi ifade aldı, ben ablamın zor bir doğum yaptığını bildiğim için şikayetçi olmadım. Keşke olsaydım pişmanım... Sonra da zaten ablam eşini tuttu, yapmış bir hata deyip durdu. Affedemiyorum ne kaçmasını ne de bunları görmezden gelmesini affedemiyorum. Yigenimi doğduğu gün gördüm sadece onu da kabul edemiyorum. Yeni yeni konusmaya başladık o da ayda yılda bir ama görüşecek kadar affedemiyorum, olmuyor.

Ablamı affedemiyorum?