Sevgilime güvenim hiç kalmadı geri gelirmi ?

Sevgilim facede bir oglanla aşkımlı felan konuşmuş önce inanmadım oglan ekledi dediki kardeşim işte örn(ayşe) ayşe ilemi çıkıyorsun evet bende onunla çıkıyordum ama ögrenince ayrıldım bana sevgilim yok dedi bende çıkma teklifi ettim dedi herneyse mesajları at dedim mesajları bir attı konuşma şeklinden tut bana anlattıgı bir olay vardı onuda anlatmış ayrıca oglan cama çık aşkım dediginde cama çıkıyormuş sevgilim inkar etti onu o kadar çok severdimki kız gördügümde önüme bakarak giderdim şimdi ise öyle degilim hala çıkıyoruz onu affetim bir hata yaptı dedim ama hatasını kabul etmedi hatasını kabul etseydi güvenim gelirdi azcıkta olsa mesajları pcye kayıt ettim silemiyorum okudukça moralim bozuluyor bana düzgün bir açıklama yapamadı telde eger onları o yapmasaydı yalvarırdı resmen ayrılmamak için elinden geleni yapardı şimdi ise ben akıllandı aklı başına geldi diye düşünüyorum ama bilemiyorum eskisi gibi güvenim yok güvenimi kazanır mı orasını bilmem ama canımdan çok seviyordum az önce tekrar okuyunca mesajları insan bir anda nefret duygusu geliyor güvenim gelir mi ona tekrar ?
Sevgilime güvenim hiç kalmadı geri gelirmi ?