Sevgilim beni çok kısıtlıyordu ve kendisinin güven sorunu var birkaç kez yalan söyledim ve bana artık güvenmediğini dile getirdi. Büyük bir hata yapmadım Seni seviyorum ama yapamam ben biraz yalnız kalmak istiyorum gibi cümleler kullandı. Bundan önce konuşmadığımız zamanlar oldu en fazla bir hafta hep ben yazdım kendisi hiç yazmadı. Beni sevdiğini hissediyorum Ne olacağımızı bilmiyorum dedi hep En sonun da sana Ümit veremem seninle sevgililik dışında her şeyde yanındayım dedi. Bende arkadaş kalamam dedim ve ayrıldık ben onu seviyorum bana dönmesini istiyorum sizce bana döner mi beni seviyor mu hala 1 hafta sonra doğum günü yazmalı mıyım? Çok üzülüyorum :(
Güncellemeler
+1 yıl
Görüş yazar mısınız lütfen :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güven problemini ortadan kaldırmasından sonra devam etmez ki
Güven problemini çözmeye çalıştım ama istemiyorum artık falan dedi hep her şeyi düzeltebilirim dedim ama fırsat vermedi bana sizce ısrarcı mı olayım yoksa kendi haline mi bırakayım
Bana kalırsa kendi haline bırakmalı ben sahsen üstüne düştüğüm sürece benden uzaklaştı sonra ben bıraktım o kaybettiği ilgiyi aramak için geldi ama benim inancım kırılmıştı çoktan
Zamana bırakmak istiyorum ama bazen çok özlüyorum yazmak geliyor içimden sürekli düşünüyorum ya döndüğünde benim içimde her şey biterse diye düşünüyorum peki ne zaman döndü sizin sevgiliniz
1.5 sene sonra geri o yazdı
Ben olmucagini söyledim ona onu sevmeme rağmen tek pişmanlığın bazen oturup düşünüyorum o gün böyle yapmasaydım şimdi çok farklı olabilir mi diye
1.5 yıl çok uzun tabi o zaman hiçbir şeyin anlamı kalmaz
Sevgi olsa devam olabilir belkide ama olmadı yaa
1.5 yılda sizin içinizde bir şey kalmaz ki bu kadar uzun sürerse bana dönmesi benim içim de bir şey kalmaz
Oladabilirdi ama olmamış işte inşallah gönlünce olur
Teşekkürler
Geri dönmeye bilir.
Sen kaç yaşındasın sevgilin kaç yaşında?
Ben 21 o 23 neden sordun
Boşver bence onnu
Ya ben çok seviyorum onu :(
Dönmez.
Neden