Sevgilimi çok üzdüm bana tekrar güvenmesini sağlamalıyım?

özellikle erkekler cevap verirse çok sevinirim. benim bir ilişkim var 1. senemize yaklaşıyoruz. ilişkinin başlarında ben bu insanı sevmiyordum ve ona söylüyordum seni sevmiyorum sana güvenmiyorum vs vs ve birbirimize çok güven kırıcı şeyler yaşatmıştık. normalde aynı şehirde yaşıyoruz fakat o ara ailelerimizin yanına gittik ikimizde ilişkimizin 1. ayı falandı. ben onun beni aldattığına emindim bu yüzden eskiden flörtleştiğim biriyle buluştum 4 5 senedir tanıyordum ama aramızda fiziksel hiçbir şey olmadı sadece kahve içtik bir kafede ve erkek arkadaşıma o kişiyle buluştuğumu söyledim ama eskiden flörtleştiğimizi bilmiyordu sonra yanına geldim işte ama dediğim gibi sözde sevgiliydik aramızda hoşlantı vardı sadece aradan 15 gün falan geçti ve ben bu insanı sevmeye başladım önceden seni sevmeden sevdiğimi söylemeyeceğim hiçbir zaman demiştim o 15 günün sonunda onu sevdiğimi söyledim ve ilişkimiz gerçek anlamda başladı bu günlere kadar her şey iyiydi ama sonra o şehir dışındayken bu yaptığım şeyi öğrendi şu an bana çok kızgın ve kırgın ona o zamanlar sevmediğimi ve onun da bunu bildiğini sevdiğim andan beri böyle bir şeyin aklımın ucundan bile geçmediğini anlatıp duruyorum ama etkisi olmuyor onu gerçekten herşeyden çok seviyorum onun için çok fedakarlık yaptım ve bunu biliyor onun da sevdiğini biliyorum ama artık beni affetsin istiyorum 15 gündür hayattan hiç keyif almıyorum sürekli aklımda bu olay var onu herşeyden çok seviyorum ve beni affetmesini istiyorum sevdiğim andan beri ona herşeyimle sadık olduğumu anlamasını istiyorum bunu nasıl yapacağım onun bana mesafeli davrandığı her saniye ömrümden ömür gidiyor lütfen yardım edin :(

Sevgilimi çok üzdüm bana tekrar güvenmesini sağlamalıyım?