rus kadınlarından bıktım . baktığım her yerdeler . 5 parasız bu ülkeye gelip onun bunun kocasını ayartmaya çalışıyorlar . daha geçen bir ablamızın başına geldi . kocası bir rus fahişe bulmuş konuşuyormuş yakalamış skypeda . kız ablanın kocasına senin karın sana bakamıyor ben bakarım gel bana aşkım vs şeyler yazmış . hangi milletin kızı başka bu kadar rezil bu kadar pislik olur aklım almıyor . siz hala rus kadınlarını övün . pislik bir millet . iğrenç hastalıklı insanlar . güzellermiş peh güzelse ne olucak karılar hasta aidsli . birde bu tiplerle takılıp gelip eşiyle birlikte olup hastalık bulaştıranlar var ... nasıl sinir oluyorum valla ..
Cevabın nedir?
Sevgili gizli kullanıcı ;
bu devir eğlen coş ama başkasına acı çektirme devri. İnanıyorum ki senin bedenin çok güzel ruhun ise isyanlarda. Sakın sözlerimi yanlış anlama!(benim için evlisin ve ablasın.) Benim çevremde bir sürü kız var ama hiç biri bana uygun değil. Bazen acı çekiyorum yalnızım diye duygusal tepkimi buradan da yazıyayorum. Geçen Eskişehir Büyükşehir belediyesinin orada bir ufak bir döner dükkanının ikinci katında yabancı (Türkmenistan,ukranyalı,rus,özbek) arkadaşlarla yemek yiyoruz.Döner 1.75 inanmassan araştır. neyse. Rus kızı geldi yanıma oturdu.ESOGU'de okuyor ve mükemmel güzel ama. Sorduğu soru neydi biliyor musun? niye hayatta kaçıyon? Sen ve senin gibi kızlar bu soruyu sormuyor. Çünkü siz kafanızda bir şey var o da erkekler bize baskı yapıyor doğru baksı yapıyorlar ama her erkek ve kadın değil. her erkek kötü değil her kadında kötü değil bazıları kötü olabilir. Bu saate kadar daha kız eli tutmadım yaşım 27 oldu ciddiyim burada yazmaktan da utanıyorum ama zamanım olmadı maddi durumum elverişli değildi hala değil. Ben orada (dönercide ) otururken kızla az buçuk İngilizcem var konuşmaya başladım. karşı masada da bir kaç Eskişehirli kız evlilikten bahsediyor koca bulmamaktan yakınıyorlardı. Doğrusu her kız böyle demiyorum ama bizim kızlarımızda zamanında kıymetlerini bilmiyor 30 yaklaştı mı koca arıyorlar acı gerçek. Ama bir rus kızı geliyor elinden alıyor. Bir şey söyleyim mi? arkadaşlar anlatıyor bilirsin erkekleri nasıl ... yaptıklarını anlatır. Bir arkadaşım Rusyada inşaatta çalımaya gitmiş s..ks yaptım bir rus kadınla diyor midem bulandını söyledi ama hiç bir zaman böyle bir kadın Türkiyede bulamassın diyor. Bak kadının kilosu takılan yoktur. Ben şahsne kiloya takılmam ki normal de bir bayan 85 kadar çıkablir ama 85 üstü oldu mu beni içinbir şey yok onun sağlığı için bir şey var. Ama bir erkek de en az 180 boy varsa 85 kilo ağırlığı olmalıdır. Bunun dışında siz erkekleri kendinize bağımlı görürken başkası da sizi bağımlı görmek ister. Sen eğer erkeğine gerekeni verirsen ki bu şu demek bana göre yatak dışında daha net ve açık bir şekilde erkeğinin ayağı altında paspas olmalısın ve erkeğinde senin ayağın altında paspas etmelisin. Ben ailemden böyle gördüm. Babam hiç bir zaman şu şöyle demezdi babam anneme şiddet uygulardı ve yanlıştı doğru ama annem hiç bir zaman boşanırım demedi tam tersi öyle mücadele etti ki anlatılmaz. tabi bu benim hayatım ama özelden genele gitmek ve bu gidişte nesnel bir yol izlemek çok önemlidir. Sonuç daha kaybetmek var.Siz ne istiyorsanız size kocanız onu verir(cinsel mana da kullanmadım) hareket manasında kullandım.davranış manasında kullandım. hayırlısı dilekleri ile. Ama rus ve ukranyalı kızlar sizden daha kıymetli oturup benimle içebiliyorlar ve benim kederime üzüntüme ortak olabiliyorlar siz ise ne yapıyorsunuz hiç bir şey yapamıyorsunuz ben o kadar yer gezdim (izmir, mersin erzulum kars mardin isttanbul ama bulamdım bir rus kızı gibisini) şimdi de ist istemiyorum artık niye midem bulanıyor...113 Yorumla- +1 yıl
Erkekler kızları hiçbir zaman anlayamıcaklar ona üzülüyorum toplum baskısı nedir bilmiyor musunuz bütün bunları türk kızlarının yapmasını bekliyorsunuz ? dışarda birisi erkekle gördüğünde adımızı çıkartıyor gidip dedikodu çıkarıyorlar biz nasıl rahat hareket edelim ? Ayrıca bende çılgın ve kimseyi umursamadan yaşayan ilk tanışığım erkeklerle eğlenen (yanlış anlaşılmasın) sadece gezip tozma gibi. ve tanımadığım insanlara,erkeklere dahi sıcak kanlıyım . Türk kızlarını genellemeye koymayın
Soran+1 yılvalla onlar seks delisi oluyor . erkek olsun yeter . biz daha farklıyız . çünkü yetiştirilmemiz farklı . benim babam 6 da evde ol der onun babası umursamaz . ee böle olunca rahat oluyorlar . ben herşeeyden yoksun büyürüm kendimi kocama saklarım . o kızlar bunu saçma bulur . neyse isteyen fahişeye gidebilir özgür . bu arada ben evli değilim
- +1 yıl
Hamstrerdammm düşüncelerine saygı duyarım ama ben ortama fazla girmemiş bir insan olarak ve kadınlarla özellikle evli ve en az bir bebesi olan kadınlarla 5 yıl iş hayatım oldu ve ben daha patronumun ağzından hiç bir zaman şu kadınşudur duymadım ama kadınların ağzından duymadığım kelime kalmadı. ve birisi bir gün bir kelimesi beni çıldırttı patronu hayal ediyorum demesi çıldırdım evli çünkü o kadın.ve ben kadınları kardeş gözüyle baktım hala da öyle bakarım.bilmem. sizin içinide isyan ben hayata.
- +1 yıl
sevgili soran eskiden kızlara birisi olsun diyordum kafama uygun ama şimdi daha farklıyım. siz kadınlar erkeklere ne sunarsanız onu alırsınız bunu unutma. onlar seks deli doğru ama konumlarını koruyorlar.Siz farklısınız ama onlar acılara ortak olabiliyorlar. Senin baban dese ne yazar ki sen bayansın istediğini yaparsın anlıyor musun? o senin vicdanına kalmış. evet bence de saçma çünkü ben 20 yaşındayken yaşayamadığımın acısını 26 yaşında çekiyorsam saçma duygu bence de çünkü bunu yaşadıkça anlar
- +1 yıl
eskiden şu şöyle diyordum ama şimdi artık duyarsılaşıyorum çünkü hayata aldırış etmiyorum. Eskiden bir kadına dayak atan gördüm mü ne yapıyorsun arkadşa diyordum ama şimdi bana ne diyorum aynı siz nasıl düşünüyorsanız. artık sizden uzaklaştıkça çevreme şu kızlar daha güzel diyorum yakışıklılık sizin için nasıl bir erkeğin karakterini ifade ediyorsa beni için de güzellik sizin vücudunuzu sadece 15 dk ifade ederken sizin ruhunuz ve davranışlarınız ömür boyu etki ediyor. Bunu ben böyle düşünüyorum.
Soran+1 yılrus kadınlarına güvenme bence . tabi içinden iyilerde çıkar muhakkak . ama onlar buraya fuhuş için geliyor .
- +1 yıl
Ruslar pis bir millet derken kızları bahsettim konuyla erkeklerin ne bağlantısı var. Rus kızlarını dünya biliyor ne olduklarını tamam güzel olabilirler ama ahlak yok herşey güzellik değildir
- +1 yıl
yok güven bende zaten sıfır kaldı bizim kızların sayesinde ama şurada buluşalım deyince buluşuyorlar gidip kolamızı içkimizi içip eğlenip gidiyoruz. problem sizin güzel bayan. siz aşk ile seksi karıştırıyorsunuz aşk eşekte de var ama sevgi insanda var. Ben sevgiye susadım aşka değil boşalınca zaten ben rahatlıyorum elizabet beni rahatlatıyor ama duygularımı rahatlatmıoyr bunu anlamıyrsunuz para olmayınca da evlenemiyrsun evlensen ne olacak gerçi salla bir salça olmaz bizim ülkemzide ben inanmıy
Soran+1 yılay saçmalama rus kadını kadar paraya dğşkün aç millet yok
- +1 yıl
olsun benim için fark etmez hayatta kimseye güvenmeyeceksin sanki bizim kızlara güvenince güvenimizi sarsmıyorlar. Kızın biri ceaatta kalıyor lan dedim kendime şu kızı ayartım çantaya atım evlenim. cebimde param yok okuyorum ve evlenmeyi düşünüyorum hayal alemi ya.bir de baktım ne islamı ne kapalılığı ufakcık bir etek giymiş sallaya sallaya geziyor. Midemi bulandırması dışında bana öyle kızlara bile güven kalmadı. sen oturmşuş rus kızında bahsediyorsun kendimizden bahset arkadaş kendimzden rus z
- +1 yıl
doğru ama param olmadığında da yanıma gelip benimle gezen benim gönlümü alan kadın da yine rus kadını. param olmadığında bir simit ısmalrayan yien rus kadını. siz de öylesiniz. para kazanmalı erkek kadın da harcamalı bu dünyanın kanunu. ama evlilkikte bu değişir. yani deyeceğim akşam ekmek yemek için yine para lazım. parsız olmaz zaten. ama ben daha hiç bir rus kızını koluma girip 3 tl eşyayı 10 tl aldığını göremdim ama ben stor satıyorum eskişehirde 25 tl olan storu 50 tl kocasına aldıran kadın
Soran+1 yılhehe rusla evlen sende
- +1 yıl
fark etmez rus türk kürt ingiliz arap somalili yunan bulgar tatar çerkez göçmen önemli olan düşüşncesi ve bana katlanabilmesi ve benim ona katlanabilmem.hehe deyince sen rahat mısın onu söyle bana. bazen kendime soruyorum olum sen erkek misin? şükürler olsun her şeyim var. demek ki probem hepimiziz.ama soruyor musun kendine acaba ben tam olarak hayatta mıyım?soramıyorsun kalbin rahat değil ben rahatım içimde ne varsa yazıyorum buraya sen yazamıyorsun rahatla hayat kısa kuşlar uçuyor.(cemal süray
En İyi Cevaplar
arkadasım burada rusların zerre sucu yok...senın erkeklerın oraya gıdıyor rus olmada bu sefer turkun natasası!devreye gırcecek,elınizdekıne sahıp cıkmıyorsunuz,evlenınce bu benım nasılsa kopegım moduna gecıyorsunuz saclar sakallar bır arada gezıyorsunuz! az bucuk uckuruna duskun adamda ucup gıdıyor boylesıne fırsat buldukca,herkes adam olsun herkes yuvasına baglansın,tamam tabııkı suclu bu adam! ancak tek sucu erkege yıkmak buyuk hata..
06 Yorumla
Soran+1 yılee kadın mı suçlu oldu şimdi . kadın evlenene kadar bekledi masum masum sonra hıyarın biri çıktı buna aşık oldu evlendi çocuk yaptı . yemeğini ütüsünü yaptı . evine ekmek getirdi yeri geldi ekmeğini böldü verdi . sonra suçlu oldu öyle mi yuh senin gibi erkeklere allah belaınızı versin
Soran+1 yılhadi lan piç kurusu siktr git
Soran+1 yılbana birşey yapan yok moruk
+1 yılNe yapacaksın onları biliyor musun?Dii diri yakacaksın. Evli olup eşini aldatan erkeklerin cinsel organlarını da kayanın altında ezeceksin. Sonra bunlaerı ibret olarak yayınlayacaksın.Bak bir daha yapıyorlar mı?
32 Yorumla
Soran+1 yılo kadını var ya elime verseler ben ona ne yapıcağımı bilirim
- +1 yıl
bak yanlış anlama şimdi örnek vereyim evli bir erkek var tamam mı aldatırken gördün ve senin fikrini uyguladın diyelim ki bu hareketi de yasal olsun sen uygula. bitti. ama bitmeyen ney biliyor musun? evli erkeğin eşi beni kocamın cinsel organını nasıl kayanın altına koydun diye seni öldürür bak. söylemedim deme bana. sakın denemede. he kocasını o kadın öldürmez mi öldürür ama senin gibi öldürmez ben yaşamadım ama arkadaşım yaşadı. :d
+1 yılbenim bir arkadaşımın babasıda annesini terk edip rusyaya kaçmıştı. eski sevgilimde beni bir rus kız için terk etmişti ama yapılacak bişey yok.
012 Yorumla
Soran+1 yıliğrençç
- +1 yıl
kabul etmek lazım onlar daha güzeller.. erkeklerde gidiyolar işte acı ama gerçek bu.
Soran+1 yılya benden güzel değiller valla ... ama ortlamada güzeller evet . ama güzellik herşey değil bence
- +1 yıl
onların kızları çok daha aktifler. erkek görünce saldırıyorlar. buradaki kızlar ise pasif bekliyor. bunu fark ettikten sonra ben erkeklerin yanına gidip konuşmaya başladım. kızlarımız erkeklerimizi sahiplenmeli ne korkunç. onlar bizi sehiplenmeliyken
Soran+1 yılay kimseyide sahiplenmem . giden gider umrumdada değil .. ama kocamsa değişir olay . ben ona hayatımı vereyim o 5 kuruşluk orpsu yüzünden beni bıraksın valla vururum ikisinide
- +1 yıl
dediğinde haklısın ama benim demek istediğim bu değildi :) yani erkekler atak kızları sever hepsi bu.
Soran+1 yılatak kızlar herkese ataklık yapar ence .. bir erkek koşmalı kadının peşinde
- +1 yıl
rus kızları öyle demiyor ama..
Soran+1 yılaman bırak şu hastalıklıları
- +1 yıl
benim şuan bir sevgilim var onları umursamıyorum. beni bir başka kız için terkeden içinde üzülmem
Soran+1 yılevet haklısın ..
- +1 yıl
vay be adama bak malın iyisini sonunda bulmuş doğru yolda demekki
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
11Cevap
+1 yıldeveye diken bizim millete .iken yaranır boşver takılma.
22 Yorumla
Soran+1 yılyok böle birşey ya birde onu savunuyolar
- +1 yıl
Lütfen rus kızlara hakaret etmeyin onlar çoook güzeller
rus kadınlarına hakaret etmen yanlış burada hakaret etmen gereken Türk erkeği nefsine hakim olmayıp eşini aldatan o
02 Yorumla
Soran+1 yılikiiside suçlu bence . ne demek evli adama yazmak pisliğie bak . saçından tuttuğu gibi yerlerde süründürdüm ben olsaydım o kadının yerinde
Bizim iş yerinde 2 tane rus bayan var evli ikiside ve benden 25 yaş büyük bana yazıyorlar kocalarını nasıl aldattıklarını anlatıyorlar çok haklısın
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya ne rezil millet . para için erkek için herşeyi yapıyolar . seks olmadan duramıyorlar pislikler
Gizli Üye(30-35)+1 yılruslar aslında kokarlar biliyor musunuz? çünkü tuvaletten sonra yıkamazlar sadece silerler . Ayrıca çok ta sık duş almazlar. Ruslar kadar lanet bir millet görmedim..
16 Yorumla
Soran+1 yıliğrenç ya miğdem kalktı
Cevap sahibi+1 yılÖyleler ama çoğu erkek bilmez bunu. Akıllı olan bir kadınla birleşmeden önce nasıl ve ne olduğunu arastırır . Af edersin*bulunca hemen dalmaz sazan gib. Sonrada olan olur. Gerçi türk erkeğinden bunları beklemez biraz fazla olur..Kadına doymamıs bir milletiz nedense.
Soran+1 yılvalla ya iğreniorum bazen türk erkeklerinden ..
Soran+1 yılosman mısın nesin bana bak deli osman yorumcuların altına yorum yapma
Cevap sahibi+1 yılbencede.osman.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu gece rus katliami yapacağız kızlar Hazir olsun ! :D
24 Yorumla
Soran+1 yılvalla benim elime verseler onun bir güzel benzetirdim ..
- +1 yıl
Lütfen rus kızlara kıymayın. ne olur onların kılına dokunmayın. Hatta onlar ülkemizde çoğalsın.
Cevap sahibi+1 yılBu gece katliam var zaten, bize hiç bulaşma derim
Soran+1 yılbana bak amca kendine gel . gelmiş yaş kaça hala konuşuyor .senin kuş ötüyor mu sanki phaahaa
+1 yılRuslar kadar pis bir millet yok komşumuzun oğlu boşandı rus sevgilisi varmış onunla evlencekmiş
12 Yorumla
Soran+1 yılal işte allah belalarını versin
- +1 yıl
rusların hiç bir pis tarafını görmedim. tam tersi Alex diye arkadşım var erkek ukranyalı aynı sınfta okuyoruz kendi hristiyan ve bir gün uyardım ifadem şu idi:"Alex burada böyle tüküemessin lütfen tükürme." dememle başladı ve o çocuk gitti mendil aldı orayı sildi ya yeri sildi. Benden ve sınıfta özür diledi.bak işte o pis millet. niye genelleme yapıyorsun ki? hiç bir milet pis değildir. elindeki parmaklara bak hepsi aynı gene ve vücuda bağlı iken farklı uzunluklarda ve farklı görevleri vardır.
+1 yılGenel olarak haklısınız ama gerçek şu ki çok güzel daha önemlisi daha cilveliler
02 Yorumla
Soran+1 yılgüzellik mi herşey ya ahlak nerde ahlak
- +1 yıl
Evlenmek için demedim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılçoğu kızlar bir tarafını mezara götürmeye karar verdiğinden erkeklerde haklı olarak doğru yolu bulmuş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBedenini satmak için Rusya’dan kalkıp hiç sevmedikleri Anadolu’ya gelecek kadar ucuzlar
00 YorumlaKullandığın tabirlere dikkat et lan, kimseye ''fahişe'' demeye hakkın yok.
15 Yorumla
Soran+1 yılfahişe işte fahişeeeeeeeeee
Soran+1 yılfahişe lik bir seçimdir . yapmasın alla alla . gitsin çalışsın . zerre saygı duymam . ne rus nede türk fahişelere
- +1 yıl
helal insana hakaret etmek en büyük fahişeliktir.
Soran+1 yıletini satan fahişedir nokta analarıda fahişe bunların sanırım ondan alındılar ..
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarektersizlik karektersizliktir bunun rusla turkle alakası yok , ama guzel ve hoş kadınları var rusların
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhepsi or*spu .Allah başıma getirmesin.geçmiş olsun sizede
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle okul falan var sanırım orda
- +1 yıl
neden o* diyorsun ruslara teessüf ederim. Güzel insanlar onlar
+1 yılBizim kızlar güzeldir Ne yapayım rusu ecnebi
11 YorumlaTürk kızı varken rusa bakmam ben :) Türkler iyidir
21 Yorumlasakin ol şampuan
11 Yorumlakıskanma örnek al
02 Yorumla
Soran+1 yılneye örnek alcam milletin kocasına sarkmayı mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi git işine
15 Yorumla
Soran+1 yılsen git davraro
Cevap sahibi+1 yılsizlere müstehak sen bir rus kadınla tanışta gör sen bile gidersin peşinden ezik pislik
Soran+1 yılıykk iğren. adisliler
Cevap sahibi+1 yılnoldu egon tatmin oldumu
Soran+1 yılbenim egom böle ufak şeylerle tatmin olmaz ... 5 kuruşu yok elinde güzelliğinden bşaka bir şey olmayan kadınları mı kıskanıcam yapma . ben kariyerinin doruklarında güçlü çalışan ayakları üzerinde duran kimseye eyvallahı olmayan kadınları kıskanırım ..
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası