Kollarında kıl var kızın ya, normalde çok tatlı güzel bir kız ama sırf kıl yüzünden sogudum. Kendisi 22 yasında.
Onu kırmadan nasıl söylerim kıllarını al diye ?
Onu kırmadan nasıl söylerim kıllarını al diye ?
Ne bu ya sanki sen yeni dogmus bebek gibisin bırak bari kolda tüy olsun. Eskiden boyle bisey yoktu. Çok rahatsız edici bir görüntü olsa kendi rahatsız olur alirdi. Söyleme kırıcı olursun
Kadın dedigin kılsız olur bir kere. Kıl istesem maymunla çıkardım
Tüy değil, kıl. Siyah siyah çok sık çıkmıs.
bu kol kıllarını almakta yeni çıktı... önceden yoktu böyle birşey .. valla bende almıyorum kollarımı alınca daha beter cıkıyor...
öğğğ kusucam
kustum
Meseleyi ağdayı getir , ordan da bana da mı yapsak falan de.
Konu gelir elbet :D
Lazer epilasyon işine giren arkadaşından bahset kendisi atlar zaten :)
Cevap
6Cevap
ahahaja cevaplara koptum ya :D bence deme sana kirilir. hem kizin yuzundede var yazmisin. Kardeş magdem kol kilarini sevmiyon peki biyiklarina nasil dayaniyon kizin yav anlamadim :D:D
Badem yagı alsam bozulur mu ?
Evet. Aşkım kollarını alda o kolundaki tüyler azgın bir kıla dönüşsün , diken diken olsunlar kaktüs seviyorum ehehehe de. Manyakmısın sen be o kol alınınca nasıl kıl cıkıyo biliyomusun sen? Babanın bacagı gibi vallahi. Canına susamışın :D
Onu soyliceğine kızı bırak gitsin .. Gurur kırıcı. Hem Bi bayanın yüzünde gözünde kıl varsa neyse de arkadaş normal Bi bayanın kollarında kıl olması şaçmalama bence yazık kızıda yerin dibine sokmada neysee Bi uyarı bence
Yüzünde de var ki. Bıyıkları falan ergen delikanlı bıyıgı gibi.
K.bakmada hanii harbii o kızı bırak yazık yaa sen Bi kere sevsen onu tüm kusurlarını görmezsin bile
Hadi la maymun mu seviyoz. Kıllı kızın neyini seviyim.
Tobe :D:D:D olum niye kızla birliktesin ozaman
Güzel kız iyi anlasıyorum.
Pekii kardeşim ne yapmayı düşünüyorsun merak ettim..
Kol kıllarını yalarun de o anlar alır zaten amasdfkmkadhkma:D
Ben kollarımı alıyorum ama bence almaması daha iyi, kol çok çabuk çıkıyor.
Kanımca söyleme, üzülür.
tohumlar fidana fidanlara agaca dönmüs be gülüm de anlar
İnternetten sahte bır maıl adresı al ve ona tum ıgrenclıklerını yaz altınada bır dost yaz:)
kadında görmek istediğim son şey
Sen alırsan o da alır
köseyim ben
Malum, yaz da geliyor.. :(
Bence soyleme cok kotu bir durum.
Zeyneebi seeeviyorum been ya
yapma böyle bişey. çok gurur kırıcı
Soyle. Ben olsam direk soylerim.
grur kırıcı birşey bence yapma
Salih abiiiiii :)
kızı tandura at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?