Sürekli pürüzsüz ol diyor. Yüzünde kıl görmek istemiyorum lütfen dikkatli ol deyip duruyor. Lazer de bir yere kadar yarın bir gün evlenip de doğursam beni zorbalar diye endişe ediyorum.
3 ay
Sürekli pürüzsüz ol diyor. Yüzünde kıl görmek istemiyorum lütfen dikkatli ol deyip duruyor. Lazer de bir yere kadar yarın bir gün evlenip de doğursam beni zorbalar diye endişe ediyorum.
Bu durum aslında kıllardan çok sınır ve kabul meselesi. Çünkü bir partnerin bakım tercihlerini söylemesi normaldir ama buna takıntı yapıp seni huzursuz edecek noktaya getirmesi artık estetik değil, seni olduğu halinle kabul edememeye girer.
Şunu ayırt etmen önemli
“Hoşuma gidiyor” demek başka
“Seni böyle istemiyorum” tavrı başka
Eğer sürekli ima ediyor, bakış atıyor, laf sokuyor, yaklaşımını azaltıyor ya da seni utanır hale getiriyorsa mesele kılların değil sende suçluluk duygusu oluşturmasıdır. Zamanla şu olur: sen rahat etmek için değil, onu kaybetmemek için sürekli kendini düzeltmeye çalışırsın. Bu da ilişkide dengesizlik yaratır ve özgüvenini yıpratır.
Sanki kendi kusursuz da sana takıyor
Benim erkek arkadaşım da aksine alma azıcık uzasın der yüzüm vs için değil
Zaten ben bakımlı biriyim
Erkek arkadaşım benim titiz de biri ama hoşuna gider
Sıradan eğitimsiz biri de değil jinekoloji uzmanı
O kıla tüye takmıyor
O yüzden seni mutsuz edecek yoracak bir ilişkiye devam etmek bilmiyorum seni üzer
Basitçe bir mevzu konuşup halledebilirsin ama ileride yine sorun yapar
Çok güzel söyledin öyle olacak zaten evlenince çocuk olunca soğur öyle erkekler bence konuşmalısın çünkü insanlık hali olabiliyor öyle istisnalar
Ya Şimdi Seni Bu Halinle Beğenmesi Lazım Ama Yok Ben Onu İstiyorum Diyosan Ve Tüye Çözüm İstiyosan Sana Önerim Alexandrite Lazer Yanş En Güçlülerinden Biri Bu Maddi Durumun Yetmiyosa Şimdilik gillete Venüs Falan Kullanabilirsim Tüy Azaltıcı Kür Serumlar Var Onlar Belki Bi Tık Daha Geciktirir ya da Dermatoloğa Gidip Eflorine Başlayabilirsin Eflorin Bir Krem Reçeteli Kıl Çıkışını Azaltıyo Kullandığın Süre Boyunca
Teşekkür ederim ben zaten alex lazere gidiyorum 😅
Canım, bu durum beni biraz düşündürdü açık söyleyeyim 🤍✨ Bir partnerin seni sürekli “pürüzsüz ol” diye baskılaması sağlıklı gelmiyor bana. Bakım senin tercihin olmalı, onun talimatıyla değil. Hepimiz insanız ve vücut kılları gayet normal. Lazer de yapsan hormonlar değişir, hamilelik olur, hayat bu. Önemli olan seni her hâlinle kabul etmesi 💛 Bunun seni kaygılandırdığını açıkça konuş bence. Sevgi, kusursuzluk beklentisi değil; kabul üzerine kurulur. Sen ne hissediyorsun bu durumda? 💬💖
Cevap
25Cevap
Ayrıl sende o zaman. kadın bulmuş beğenmiyor birde
Bak sakın ama sakın onunla evlenmek gibi bir hata yapma anksiyetem tetiklendi hoş ve alımlı bir kadınım bakımımada dikkat ederim onunda öyle takıntıları vardı önem vermedim evlendik naparsam yapıyım olmuyo herşeye bir laf buluyo
Dış görünüşüne mi laf buluyor hep? Ben de bundan endişe ediyordum hep cidden 😑 üstümde hep bir baskı var sanki.
Aşkm en basiti kolumda tüy yok alıyo inceliyor lazer sarı kılları görmüyor ya onu bulup bak şuradan kıl var diyip duruyo
Böylesi ile cidden yaşayamam. İnce kıllara da takılacaksa yandım ben zaten. Her kızı kılsız tüysüz sanıyorlar
Önünde ki 30 yılı kurtarmak istiyosan o şahıstan hemen ayrıl
ben sana onerim acil yol yakinlen bu takintili kisiden ayril kafani cok şişirir ileri de yol yakinken takintili kislerden kurtul
Haklısın bu bakım konusunda aşırı övüp beni böyle olmaya zorluyor gibi hissediyorum
bu ne ya ya bunla evlenirsen kendine zata verisisn yapma bi kasc sey demek sormak istedim de neyse gizlisn hakkında hayırlısı ama tavsiyem kurtum yol yakinken
Bu gidişle bitereceğim zaten yıldım bana sürekli böyle devam et sakın bozma kendini deme uyarılarından 😒
bu neya ağzımı bozmak istemiyorum da yuh be
mjveya tpedrmsn rica etmsw
Ne anlamadım
tpistegi veya mjatarmsn gizlisn ya ondan dedim
Gizli kalmaya devam etmek istiyorum teşekkür ederim
peki tamam. ta
Hormonlardan olabilir tüylet eğer lazer bitirmiyorsa ağdaya devam kıllara alışacak sevgilin Yapcak bişey yok başka knka
Özel bölgede kıl her zaman oluyor
Ki hoşta duruyor
Sen elbette bakımlı ol ama bunlara takılan biriylede olma
Yani.. Tamam pürüzsüz ten çok hoştur ama hamile kalınca illaki tüylenme oluyor. Sonra yine temizlenir ama günlük de onla uğraşamazsın
Sende aynısını ona yap her gün sinek kaydı olacan de
Narsist insanlardan uzak durun hayatınızı cehenneme çevirirler
Sen de ondan aynı şeyi iste ne kadar zor olduğunu her an öyle olunamayacağını algılasın
Kusur arayan zaten mutlaka bulur, çok da sağlıklı bir ilişki dinamiğiniz yok gibi gözüküyor.
Nasılsın pekı kıl tuy var mı dıger yerlerınde takar varsa
Hayır ben dikkat ediyorum ama hep böyle olmam konusunda baskı hissediyorum. O böyle yapıyor diye kaşım çıksa buluşmak istemiyorum. Lazere gidiyorum ama bazen çıkıyor ve ara kısaltma yapmıyorum ki gününü bekliyorum.
Normal yanı bıraz cıkmasıdaa okadar sıtrese sokma kendını yanı
Sende onu zorbala haklısın de tüy çok iğrenç heryerine lazer yaptır de hatta iğreniyorum da diyebilirsin
Tam bulmuş, kılsızısını arıyor. Kendisi nasıl acaba?
Pek kıllı biri değil. Olay beni kıllı görecek olma korkusu resmen. Kendini salmazsın hep böyle olursun değil mi diye soruyor ve bunu çok sık yapıyor
Lazer bitirmedi mi
Yok
Hormonaldır o zaman hanım efendi
Yani adam haklı git lazere 🥳
Gidiyorum zaten
🫠
Kendisi orman kackını gibi gezıyordur
Pek kıllı biri değil ahaha
Ben bu yüzden epilasyon cihazı aldım 😃😃
Sevgiline mi
İkimize ortak 😃😃
Eee degistir oleyse adsmi
gercekten sevmiyordur
Gelsin kendisi temizlesin o zaman niye takılıyor ki
Takılmayan sevgili bul
Bu daly. rrklari cok mu ariyorsunuz? Ayril gitsin
Kendisi de mağara adamidir şimdi
Doğurma sende ozaman tedbirini al
İtici ama harbiden yaa
Kendi çok mu bakımlı beyefendi
epilasyon
Gidiyorum be
neredekıne takılıyor
Takılacak bir yeri yok o hep böyle dikkatli ol diyor ama benim hormonlarım zaten bozuk. Sürekli gitsem de çıkıyor hani hamilelikte mecburen lazere gidemeyeceğim sonrasında da zor olacak diye bir an endişe ediyorum
ozelınız oluyormu
ayrıl
ne kıl herifmis
Evet zorbalar
Ben de öyleyim whsj
Sende ona takıl
Hepsini yak çakmakla
esmermisin
Yok
Senin nasl
Haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?