En iyi arkadaşımın sevgilisiyle birlikteyiz sevgililerimizi aldatıyoruz...

en iyi arkadaşının sevgilisine aşık şerefsiz diye kesin hüküm vermeyin lütfen arkadaşımın(serhat) sevgilisne aşıgım ama arkadaş gibi değil o benim için kardeşimden öte çocuklugumuzdan beri hiç ayrılmadık aynı okullara gittik aynı semtlerde oturduk birbirimize çok deger veriyoruz işte onun sevgilisi selin e aşıgım çok güzel bir kız oda bana aşık ama ne serhata nede sevgilim ceren e söyleye biliyoruz çok aşıgız birbirimize ama serhat ta selin e ölümüne aşık ceren de bana çok aşık onları kırmak istemiyoruz benim kuzenim araba kazasında ölmüştü ben arabadan inmeseydim kaza yapmazdı diye hep kendimi suçladım ceren sürekli benim yanımda oldu mutlu olmam için kızlıgından bile vazgeçti ona deger veriyorum minnetarım ama aşk gibi bir sevgi degil ben sürekli cerenin yanında yapmacık yapmacık mutlu takliti yapmaktan bıktım serhat ta selin i ailesi ile tanıştırdı birsürü güzel kızla çıktık ne ben ne o böyle aile fasslına geçtik okadar ciddi düşünüyor selinle ama selin le ben birbrimize aşıgız gizli gizli buluşmaktan ya da 4 ümüz buluştugumuzda banyo ya da mutfakta yakınlaşmaktan öpüşmekten bıktık o gün yine 4 ümüz buluştuk selin e aşkım dedim selinde tamam aşkım dedi serhatla ceren farkına vardı geliba sürekli kayboluyorduk zaten şimdi gelip sizin aranızda birşey oluyor deseler :HAYIR saçmalamayın diyerek yasak ve ızdıraplı aşka devam mı edelim yoksa EVET biz birbirimizi seviyoruz mu demeliyim. ya da evet desem onları kırmadan nasıl anlata bilirim ama gerçekten selinle birbirimize çok aşıgız herkesin içinde seline aşkım sevgilim demek istiyorum 2 mizde sevgililerimize bir yalan uydurup buluşmaktan sıklıdık ama serhatıda cerenide üzmek itemiyoruz onları kaybetmekten korkuyoruz böyle devam edemiycez ya bırakıcagız ya da onlarıkarşımıza alacagız zaten birkaç gün önce yakalanıyorduk dayanamadık mutfaktaydık pantolonumu çıkarmıştım işte selin le birbirimize dokunuyor öpüşüyorduk selinin eli penisimdeyken serhat içeri girdi hemen elini çekti ne yapıyorsunuz dedi selin de sigil çıkmış bacagında dedi serhat inandı çünkü selin tıp okuyor sagdece o da değil banyoda birliktelik yaşıyorduk 2 mizde nerdeyse çıplaktık ceren kapıya vurdu selin barış ı gördünmü nerede diye sonra biz hemen telaşlandık giyindik ceren yine seslendi telefonları çıkardık müzik dinliyor duk duymadık demek için sonra sifonu bozdum bozulmuş onu yapmaya çalışıyordum diyebilmek için kapıyı açtım aşkım müzük dinliyorduk duymadık bende sifon bozulmuş onu yapmaya çalışıyordum dedim nekadar inandı bilmem ama onları aldatıyoruz arkadaşlar şimdi ne yapıcaz biz selinle ya biz kırılıcaz katlanıcagız ya da onlar kırılacak kimse kırlmadan halledilemez mi bu iş selinden vazgeçmek istemiyorum bazende bencilce neden başkalarının mutlulugu için kendimizi yakacagız bundan böyle kimse için birbirimizden vazgeçmiyecegiz diyorum sonra serhat ve cerene bunu yapamayız diyorum 2 arada1 derede kaldık.
En iyi arkadaşımın sevgilisiyle birlikteyiz sevgililerimizi aldatıyoruz...