En iyi arkadaşım ve sevgilim sanırım birlikte?

En iyi arkadaşım ve sevgilim sanırım birlikte ?

Maviler sevgilim pembe en yakın arkadaşım son 2 haftadır en iyi arkadaşım çok kıskanç olduğumu bile bile sevgilime fazla yakın davranıyor aynı şekilde sevgilimde öyle ben sevgilimle evlenmeyi planlarken bir anda böyle şeyler olması beni çok kırıyor sonuçta ben aşığım ona beni ikiside umursamıyor acaba aşıklar mı birbirlerine yoksa kuruntu mu yapıyorum lütfen yardım edin çok ağlıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar az evvel sevgilimden ayrıldım telefonda sonra apar topar ağlayarak dışarı çıktım dışarıda sevgilim vardı sanırım olacakları tahmin etmiş çıkıp gelmiş evime kadar bana dediki
"Bu yaptıklarımızın hepsi bir oyundu doğum günün kutlu olsun sevgilim."
Ben başta inanmadım baya bağırmaya başladım sonra bana sarıldı böyle sımsıkı sonra ben ittirdim onu hemen yanından uzaklaştım sonra beni kolumdan tuttu bir iki dakka öyle durduk böyle bişey düşünüyo gibi bir hali vardı ve
"Evlen benimle" dedii
Güncellemeler
+1 yıl
Çok ilginç ki aslında sadece bana şaka yaptığını özür dilemeye geldiğini söyleyecekmiş evlenme teklifi tam o an aklına gelmiş dediki yüzük alamadım bir anda olduğu için dedi bende beni hiç bırakma yeter boşver yüzüğü dedim ay çok mutluyum sağolun ks ailesi <3 yanımda olduğunuz için