Evlilik korkusu mu sevmemek mi neden bu kadar anlaşılmazsınız erkekler :)

3 buçuk yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla 10 gün önce ayrıldık sebebi hala ilişkinin adını koymadığımız için rahatsız olduğumu dile getirmemdi. Bana param yok beni daha çok beklersin gibisinden şeyler söyledi halbuki bugüne kadar hiç baskı yapmadım istediğimde en azından ailemin baskılarından kurtulmak için bir yüzük takılmasıydı haklı olduğumu düşünüyorum çünkü maddi durumu abarttığı kadar kötü değil kendine bir sürü lüzumsuz şey alıyor. sinirlendim kızıp bağırdım yeter artık bıktım bitsin dedi tamam dedim sil beni heryerden kaldır ilişki durumunu falan dedi madem ayrılıyosun sen yap dedim tamam yaparım dedi ve face hesabını dondurdu bende dondurdum çünkü ayrıl barış insanların ağzına sakız olmaktan bıktım az önce bir açıp bakayım facebooka dedim hala kapalıydı ben girdikten 5 dk sonra o da açtı ben hemen tekrar dondurdum bakıyorum hala açık ve ilişki durumunu değiştirmiyor bu arada tam 10 gündür ne ben onu aradım ne o beni whatsapa bakıyorum günde 1 kere anca giriyo bazen girmiyor ne yapmaya çalıştığını anlamadım..
Evlilik korkusu mu sevmemek mi neden bu kadar anlaşılmazsınız erkekler :)