• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkeklerin bu evlilik korkusu neden?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
anlamıyorum bu erkeklerin evlilik fobisi ne ya. hayali bile gözlerinde büyüyo.
Erkeklerin bu evlilik korkusu neden?
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• benomeryasiz
    benomeryasiz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39 , eic 33%
    +1 yıl

evlendik diyelim tamam yatak hayatı bitti. 2 gün sonra bebek oldu. ev yok para yok diploma var aylık 700 tl alıyorsun sigorata doğru düzgün yok. ya eşinde çalışıyor ne yapacaksın_? nereye gideceksin? bunu da bırak hadi ya evlenmek basit Allah verseydi benim dayıoğluan verirdi. evlendi 5 çocuk oldu ortada hamalık yapıyor ün. mezunu eee şimdi evlendin onu bırak hangi kız şimdi çamaşır makinası istemeden evlenir. yanlış anlamayın ben de kız olsam evlenmem rahatlık var. hiç bir kız. gö. tüm yememesi değil vicdanın kabul etmiyor. Allah verecek de biz evleneceğiz kısmeti ben 10 senedir bekliyorum. şükürler allaha inanıyrum ama gel gör ki? problem inanmak değil işsilik ve boş bir hayat

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• byzehir
    byzehir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Götümüz yemiyor :D

65
    10 Yorumla
    • clyter
      clyter
      +1 yıl

Cok samimi cevap olmuş tebrikler kardesim :)

Yorumla
    • byzehir
      byzehir
      +1 yıl

Eyw.

Yorumla
    • AdınıSenKoykankeaaa
      AdınıSenKoykankeaaa
      +1 yıl

adamsın :D

Yorumla
    • byzehir
      byzehir
      +1 yıl

Eyvallah canım benim :D

Yorumla
    • adrestutmuyo
      adrestutmuyo
      +1 yıl

Yeminle soyluyorum en dogru ve durust cevap :)

Yorumla
    • tuugbaa17
      tuugbaa17
      +1 yıl

Adam haklı dürüst bir cevap :)

Yorumla
    • Little_Rüya
      Little_Rüya
      +1 yıl

adam haklı gençlik dağılın :D

Yorumla
    • Sekizkek
      Sekizkek
      +1 yıl

saçma

Yorumla
    • ibodgan4
      ibodgan4
      +1 yıl

: D:D :d sabah sabah ne guldum mk :D D::D

Yorumla
    • Rammex
      Rammex
      +1 yıl

güzel cevap :D

Yorumla
  • Aysenurs
    Aysenurs Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Aşık bir erkek evlilikten korkmaz tam tersi sevdiği insanla evlenip hep birlikte olmak ister :) Ama diğer erkekler için evlilik özgürlükleri elinden alınan ve monotonlaşan bir hayat gibi geliyor :)

2
    0 Yorumla
  • cevabırüzgarda
    cevabırüzgarda Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34 , eic 50%
    +1 yıl

zamanı gelince kendileri evlilik için ölüp bitecek. O an hayatında biz varsak ve korkuyorum diyorsa sadece bizimle evlenmek istemiyordur.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

27

Cevap

444

Cevap

• Miraslan
    Miraslan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

Yaşadığımız yüzyılda maddi ortaklığı resmileştirmek dışında kalan anlamlarını yitirmesine sebep olundu çünkü. bayanların bir çoğu evliliği konfor ve rahat yaşam içn kurtuluş görüyor, üstelik boşandığınızdada bir daha evlenmeseniz sırf sizinle bir ara yasal olarak sevişebildiği için geberene kadar nafaka ödemek zorunda kalan pozisyonunda oluyorsunuz. Kadının tek yapması ggereken çalışmamak. Malesef Anayasamız Bu herfile evlenmeseydin ne halt yiyecektin peki aplacım diye sormuyor :)
    Eh doğal olarak şartlar bu durumdayken erkek milletide tırsıyor tabiki evlilikten.. nasıl tırsmasın.. Pozitif ayrımcılık diye bir şey var :)

2
    0 Yorumla
  • kuyuduzu
    kuyuduzu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 34%
    +1 yıl

erkekler evliliğin yükünü bilirler. peki kızlar? ASLA! onlar çocuk oyuncağı sanar.
    konuyu açan arkadaş şimdi senle bile oturup konuşsam karı-koca olmanın getirdiği sorumlulukları bilir eşine karşı yükümlülükler iasla aksatmayağını söylersin, tıpkı diğer tüm kadınlar gibi.
    ama gelgelim huzursuz yuvalara bakıyoruz ve görüyoruz kadın kaynaklı huzursuzluklar. niye? kadın kadınlığını bilmiyor. evlenmeden önce bol keseden atıyordu, eşime şöyle davranırım benim işim bu falan. ama evlendikten sonra hanım kızımız nedense evlenmeden önce söylediği şeyleri bir bir unuttuğu için yuvada huzur bırakmıyor.

1
    0 Yorumla
  • barraquda
    barraquda Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.

Dogru kadini buldugumusu dusundugumuz ve bu kadina asik da oldugumuz anda , sizden bile cokisteriz evlenmeyi buna emin ol.. sorunda bshsettigin kisiler ya seni gercrkten sevmemis ya da dogru kadin olarak gormemis.. cocuklarinin annesi olarak gormemis... yani tamamen bahane.. bu kadin dedigimizde bize kalsa ertesi gun nikahi basariz.. yok bunun lama cimi.. nokta.

1
    0 Yorumla
  • Maruladam
    Maruladam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 47%
    +1 yıl

Kadınlar minimal takılsalar hiç bir sorun olmayacak ama evlilik alışverişine çıktığın zaman gelinliğin modelinden perdenin markasına kadar o kadar çok detaya giriyorlarki bir bakıyorsun düğün dernek ev döşemek vs derken en az 50 - 60 bin TL heba olmuş. Niye ben evleniyorum millet gelsin göbek atsın diye. '' bitanem ne gerek var o kadar para harcamaya basit bir nikah yapalım o para ilede bahama ya gidip balayı yaparız diyen bir kız bulsam bu gün evleneceğim :)

4
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben derim ama annem asla kabul etmez basit nikahı :D

Yorumla
    • Maruladam
      Maruladam
      +1 yıl

Sorun da o zaten çiftleri rahat bıraksalar her şey gayet güzel olacak ama ebebeynler kendi yapamadıkları şeyleri çocukları yapsın istiyor. Sırf perde seçerken karısı ile kayınvaldesi ve kendi annesi arasında kalıp evlilikten az kalsın vaz geçecek bir arkadaşım vardı :)

Yorumla
    • BestFckr
      BestFckr
      +1 yıl

@maruladam , az önceki muhabbetimizi unut... bu yorumuna 10 puan veriyorum :)

Yorumla
  • OsmanKılınç
    OsmanKılınç Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

ne alaka ya ben 24 yaşında 1 tır şöförüyüm. açık üni okuyorum 7 senedır :D hanı tır maası ıyı 2000 aylık gecıyor elıme fakat sevgılım ıngılızce ogretmenı hanı yanına yakıstıramıyabılır benı ılerde dıye yarın son gun mus ygs ye kayıt olacam 2 yıllık radyolojı teknıkerlıgı okuyacam yanı evlenmek ıcın kurulu duzenımı bozup unıverstelı olacam. ilerde evlenecegımız zaman kımse demez bu tırcı dıye derler doktor bey :D e ama ben burada kendı halınde benım gıbı bır kız bulup evlenıpde gecınebılırım zaten ama aşk bu kirve zor olan kolay gelır gözüne yaparım dersın zıplarsın zorda kaldınmı allah dersin yaparsın... hep bir ailem olsun dedım askerden geldikden sonra. normal bır kızdan fazla evlenmeyı ıstıyorum ve su andakı hayatımdakı ınsan tamda ıstedıgım tam güvendigim birisi ve bu aralar çocugumun adını bıle koydu erkek aslan olacak dıye :D neyse cok konusmaya basladım kısacası ERKEK DEGILDIR EVLILIKDEN KORKAN OGLANDIR GENC ERKEKDIR DOYMAMIS ERKEKDIR AMA TEK BASINA ERKEK DEGILDIR

1
    0 Yorumla
  • Sairhan
    Sairhan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 36%
    +1 yıl

kadın doğası gereği çok özenti, onun özentilerine para yetiştirememe korkusu bürünci sırada,
    2-) kadın cinsel yönden tatmin etmesi çok zordur, tatmin olmayan kadın gözü dışarda olma korkusu,
    3-) dırdır korkusu
    4-) özgürlüğü kısıtlamaları var bunun korkusu
    5-) kaşar olma, yani bakire çıkmama ya da ters ilişki alışkanlığı olması
    6-) ev hanımlığı yapamama korkusu.
    7-) dolandırıcı çıkma korkusu
    8-) şiddet ne kadar erkekte olsada, erkeklerin çoğu kadın şideti korkusu yaşar
    9-) kısırlık korkusu.
    10-) kızın abileri varsa abi korkusu

aklıma gelen sebebler bunlar :)

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hey maşallah

Yorumla
    • Sairhan
      Sairhan
      +1 yıl

bunlar aklıma gelenler, gelmeyenler emin olun bundan fazla :)

Yorumla
  • arkeblue
    arkeblue Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Yav öyle bir kız çıksın da korkmayalım iyi ki bir evleneceksiniz istekleriniz bitmiyor egonuz bir türlü tatmin olmuyo onca masrafa sokuyorsunuz insanları bir de üstüne sevgisizlik bilmem ne? diyorum ki kıza ben her şeyi hallederim bütün sorumluluk bende tamam ben her şeye razıyım seninle sana sadece sevmek kalıyo diyorum düşünmem lazım diyo beynini $iktiğim

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yuhhhh cddn ona

Yorumla
  • MustiOsi
    MustiOsi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 36%
    +1 yıl

Korku evlilik değil ki. Korku doğru olamaması. Mutlu olamamak. Sadakat olamayacağı. Gerçekkten doğru kişi olup olmadığı... korkutan bunlar olabiliyoe. Yoksa evlilik kutsaldır.

Kaldıkı peygamber efendimizin evlilikle alakalı hadis-i şerifleride aşikardır. Evlenmek sünnettir. Yeterki helal olsun.

1
    0 Yorumla
  • erkutdeaf
    erkutdeaf Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38 , eic 40%
    +1 yıl

bir kıza güvenmek bile bile zor ya kimsenin baskı yapmaları bana sökmez bu yüzden kolay kolay evlenilmez ki. Daha hiç ilişkim olmadı ama olduğu zaman işi ağırdan alacağım. İlla ki birine güveneceksem karşımdaki kızın hakkında A'dan Z'ye kadar araştıracağım araştırttıracağım geçmişi dahil zamanla art niyetli olup olmadığını anlarız. ;)

0
    0 Yorumla
  • hatayli-a
    hatayli-a Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Öyle düşünen erkek daha olgun olmadığını gösteriyor! Çocuk aklı derim. Sorumluluk taşımasını bilmiyor!

Bende öyle durum yok çünkü evliliği isterim de ama eskiler beni geriye aldı için kalbimim tekrar acımasın dan korkarım evlilikten korkmam.

İkinci kez hayal kırıklığına yaşamaktan korkarım.

0
    0 Yorumla
  • fallennn
    fallennn Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

biraz düzen, biraz özel hissetmek, evde seni bekleyen birinin olması, sorumluluklar falan bir erkeğe ekstra motivasyon katabilir. daha bir sağlam adımlar atar hayatında. bence iyi yanları var evliliğin ama Allah dırdırcı bir kadına rast getirmesin tabiki, insanı hayattan soğuturlar.. ben evlilikten korkmuyorum. doğru bir ilişkim olursa evlenebilirim bu yaşlarda.

0
    0 Yorumla
  • Ch13f
    Ch13f Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 41%
    +1 yıl

genelleme yapman yanlış. ben şahsen eğitimimi tamamlar tamamlamaz bu işi hızlandıracağım çünkü evlilik ne kadar erken yapılırsa eşlere o kadar fayda verir, boşanma vb vakalar o derece az olur tabi evlenenler yasak ilişki yaşayıp sonra evlenirse istisna kalır bu duruma. istemeyenler ise sorumluluk almaktan korkan ya da nefsi hislerin ağır bastığı kişiler diğer bir ihtimal olarak maddi durumu da engeller arasında katabiliriz.

0
    0 Yorumla
  • illegal10
    illegal10 Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

Bir pazar düşün. Kızlar ürün erkekler alıcı. Güzel yakışacak modeller genelde defolu sağlam olanlarda rengi kumaşı vs. özellikleri kötü albenisi az. Şimdi bu alıcı vatandaşımız napsın eline kırk yılda bir defa sağlam güzel bir malda geçse sağında solunda defo arıyor inanamıyor sağlam olduğuna.

0
    0 Yorumla
  • sonerboss
    sonerboss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

bence evlilik öyle ha diye olacak bir durum değil ben 23 yaşında biri olarak tabi ki evlenmem neden evleneyim ki cunku daha son sınıf öğrencisiyim önce mezun olacagız evlilik için iyi bir para lazım ve bunun içindde iyi bir iş kariyer bunun içinde daha önümde gereken 4-5 yıl şöyle aylık 7-8 bin tl gelirim olmadan evlenmeyi düşünmüyorum bundaki tek amacım ise eşim ve cocukşaırma iyi bir gelecek sunmak önce onları rezil etmek değl ve bana göre en mantıklısıda bu...

0
    0 Yorumla
  • linkerboy
    linkerboy Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Aslında kadınlar evlilikten korkan erkeklerden hoşlanıyor evlenmek isteyen erkekler Türk kızı bulamıyorlar ve benim gibi Arap kızına gönlünü kaptırdı evlilik için ve şimdi okulu bitirmem gerekiyor evlenme için evlenmek için bile fedakarlıkta bulunmak gerekiyor.

0
    0 Yorumla
  • Farazicosmos2
    Farazicosmos2 Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Evlenmek İçin Can Atıyorum 1 Kız Bile Etrafımda Yok. Ama Evlenilmeyecek İnsanların Etrafında Da Hep Evlenilecek Kızlar Var Bunu Anlamıyorum 1 Türlü. Çocuk Piç Piçin Önde Gideni Amacı Seks Onun Etrafında Evlenilecek Kız Var Ama Ben Evlenilecek Adamım Benim Etrafımda İse 1 Tane Evlenilecek Kız Yok Garip Ama Bu Böyle.

2
    0 Yorumla
  • MistressAndSlave
    MistressAndSlave Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Gözlerimizde büyümüyorda bu devirde ev geçindirmek zor kadınların öyle bir sıkıntısı yok ki tüm yük erkeklerde kadınını mutlu etmek istiyor insan ama işin içine maddiyat girince mutluluk bir süre sonra dağılıyor yani demem o ki bu devirde herşey para...

1
    0 Yorumla
  • realsanalvefa
    realsanalvefa Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 77%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Durust ve içine sinen bayan bulup, yuva kurma imkani ve olgunluğu olupta evlenmeyen erkeğe sasmamak imkansiz.. yanlizlik Allaha mahsus.

Bir cok bayan tanidim ciddi niyetle ama soguttular bayanlardan.. genellemesiz.

4
    0 Yorumla
  • felix01
    felix01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Evlilik kolay olanı aslında atarsın imzayı olur biter ama asıl olay sonrasında başlıyor. Bunun düğün masrafları var evin yoksa kirası var altınları var geçimi var ... Var oğlu var. Benim görüşüm kendini maddi açıdan hazır hissetmeden bu işe atlamamak. Yoksa erkeklerinde hayalidir mutlu bir yuvasının olmasıdır.

0
    0 Yorumla
  • Ciello
    Ciello Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

İşim mesleğim bide beni seven temiz sadık bir kız olsun bende seviyim evlenirim genelleme yapman yanlış bence gerçekten aşık olan adam evlenmek ister bide kızda temizse olur hatta iş meslek bile önemli değil öğrenciyken bile evlenilir burs ve bir yerde çalışılarak kısmende bir süre idare edilir önemli olan sevmek sevilmek doğru insan diye düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • __YouAreMyCure__
    __YouAreMyCure__ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

şunun sonunda kadın LETS START A FAMİLY diyor öyle diyorsan sevdiğin erkeğe evet korkar ama ben korkmazdım şahsen direk mevzuya girerdim bende severim aileyi yuva kurmak isterim

https://www.youtube.com/watch?v=MmPpnGuyEak
    0
    0 Yorumla
  • enerjii
    enerjii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 33%
    +1 yıl

Ben evlilikten korkmuyorum. adam akilli dinine bagli birisini bulursam hemen evlenirim. evlilikten korkanlarin amaci farklı. onlar simdi bekar takilak hergun farklı kizlarla farklı alemlere akalim derdindeler. bu yüzden istemiyorlar.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o adamakıllı dinine bağlı olan dediğini sadece Allah blr görüntüyle sana neler yuttururlar huya suya bak

Yorumla
    • enerjii
      enerjii
      +1 yıl

Oyleside var tabi ama herkes için söyleyemeyiz..

Yorumla
  • SpecialAgentShaw
    SpecialAgentShaw Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.

Şimdi, olay insanın şu anki durumunda saklı. Çoğu erkek korkuyor neden, çünkü sevgilisi var. Bu bittiğinde yenisini bulacak, o bittiğinde yenisini böyle böyle gidecek. Evlenirse sadecebir kadın olacak, tabi korkar. Tabi ben kormuyorum aksine kucaklıyorum mesela, çünkü karşımda oturabilecek bir sevgilim yok. Evli olsam hayatımda ileri yönde bir artış olacak, sayı sıfırdan bire çıkacak.

0
    0 Yorumla
  • ZooM5252
    ZooM5252 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.

kızlar yalan konusunda ustalaşınca akılda zaten bin tane soru birde üzerine geçinmek ve eşinle birlikte yeni hayata uyum sağlayabilme sorunları çıkıyor ohoo bu liste uzar gider :) bu arada 1 yıl sonra evlenicem anlat anlatabilirsen 3 yıl ertelemem lazım yardımları esirgemeyin :))

0
    0 Yorumla
  • Batuhansk_
    Batuhansk_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Erkek için evlilik korkutucu akranlarım çoğu evlendi ben daha o cesareti yakalayamadım ev erkek eşinin çalışmasını istemez ama tek başına da ev geçindireceğinin zor olacağını bilir bebek ister ama masraflara yetişemeyeceğinden korkar e bide çapkınlığın biteceğini bilir bekar hali gibi rahat takılamayacağının farkındadır korkmamak için baska bir sebebe gerek var mı?

0
    0 Yorumla
  • damlade
    damlade Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 54%
    +1 yıl

tek erkeklerde yok mesala çıktığım son 3 erkek hepsi de evlenme teklifi etti. ama genciz hayatı yaşamak lazım yani...

4
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben 5senedir sdc 1 tanesiyle çıktığımdan bilemedim

Yorumla
    • Apocalypso0
      Apocalypso0
      +1 yıl

Yalana, YALINAYAK girmisin tebrikler. 3 erkek evlenme teklifi yasin 24 olsa 3 erkek minimum 2 sene eder alti sene sieeehiaaaa..

Yorumla
  • ÖmerVeÖmer
    ÖmerVeÖmer Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39 , eic 55%
    +1 yıl

Şu sitede kızların öyle itirafları var ki , adami şüpheye düşürüyor. Tamam laf etmeyin aynı şey erkekler içinde geçerli. Galiba bende şans yok en namuslu dediğim bile kırk oyunlu çıktı. O yüzden bizlerde birazda güven korkusu var

2
    0 Yorumla
  • kırmızışirine
    kırmızışirine Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Biliyor evlenince içip gezemeyecegini sorumluluk altına girip ezilecegini niye evlenmek istemesin yoksa tek bir kadına bağlı kalamiyorlar çünkü

2
    1 Yorumla
    • iLLeGaL_aDaM
      iLLeGaL_aDaM
      +1 yıl

bir de hepimiz adına konuşmasanız?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bende korku yok da evlenme taraflısı değilim bana göre değil yani o yüzden evlenmeyi düşünmüyorum ve gerçektende evlilik güzeldir tabi doğru eş adayını bulursan biri paylaşım yapmış mesela kızın biri yanlış evlilik yapmış her gün sorun yaşıyormuş mesajların fotoğrafını atmış doğru eş aday olduktan sonra neden olmasın ki

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

evlilik korkusu olanlar bence geçmişte bir halt yedikleri için sonradan karşısına çıkacaklar diye ödü patlıyor olabilir ikinciside sorumluluk almaktan kaçıyor olabilirler ama birinci ihtimal daha yüksek nede olsa işimi görsünde sonra yol vereyim mantığı var şahsen ben bir kız bulayım işim gücümde olsun tamamdır neden korkayımki :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İki ihtimal var.
    Ya seni eğlenmelik görüyor. (Yok beni çok seviyor falan deme öyle olup ta ayrılan yok sanki)
    Ya da gerçekten evlenmekten korkuyor. (Maddi veya cinsel problemi olabilir)

İşi gücü rayına soktugu halde evl istmiyosa 1. ihtimal daha kuvvetlidir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Sanal alemde ilişkilerin yaşanması, hem erkek hem de bayanlar için artık günümüzde ilişkileri sığlaştırması , boşanma oranlarının yüksekliği insanları evlenme fobisine sokabiliyor. Çok doğal ve bunu sadece erkekler yaşamıyor. Doğru insan yeter ki doğru zamanda karşına çıksın. O zaman düşünmek bile gerekmiyor.

0
    0 Yorumla
  • tcedse
    tcedse Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

5 dakika önce sorular Arasında anasayfada dikkatimi çekti ve okudum, bir bayanın sorusu aynen şu şekilde 500.000tl Karşılığında bir gece? Kızların Çoğunun cevabı 1 gece değilmi olmuş, şimdi bu kadar karekter yoksunu toplumda nasıl bulacaksında evleneceksiniz, 1 gecelik ilişkiler Peşinde koşar olmuş bu Yüzden erkeklerde

0
    0 Yorumla
  • Ramazankzlyll
    Ramazankzlyll Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

evlilik korkusu değil de evlilikten çekincelerimiz diyelim. bugünlerde insanlar değil evlilik yapmak , sevgili bile olurken kırk kere düşünüyor. kolay efendim hayatının içine farklı bir insanı sokmak? doğal olarak da biz erkeklerin çekinceleri oluyor bu konuda. yazarlae başlıkta korku diye nitelendirmiş fakat bence çekince diye tabir edilmeliydi.

1
    0 Yorumla
  • Ayzeren
    Ayzeren Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Hayal et gerçekleri
    Evlendim 1500 maas var Taam

Düğün masrafı 50000 en az bunu asar neyse bunu geç

Ev kirası 500
    Faturalar 200
    Doğalgaz 200
    Mutfak masrafı 300
    Ise gitmek icin yollaması 172₺
    Ev eşyalarının taksitleri 500

Minimum hesapladim aldığım maas ve geçim duşun erkekler neden korkmasın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

düğünüme 20 bin lira harcadım. ev almak için 50 bin tl borcun altına girdim. altınlara dokunamadım bile. nakit para takanlara burdan sonsuz teşekkür en azından bin ikibin bana kaldı. çocuk için muazzam bir masraf daha kapıda bekliyo. vesaire vesaire sence korkutucu değil mi

0
    0 Yorumla
  • badlover
    badlover Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

aslında korku evlilikten değil kendine güven olmamasından olay şu ki günümüzde asgari ücret 900 tl ve bir evin ortalama aylık kirası 400-500 tl + faturalar = 1100 1200 tl e ne yicez? kredi kartına ihtiyaç duyuyorsun faizini kurtaramıyorsun aslında evlilikten dediğim gibi korku yok köle gibi çalışmayı sevebilirim yanımda olacak kadın elimden tutup mutlu olsun yeter

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

karı koca çalışırsnz

Yorumla
    • badlover
      badlover
      +1 yıl

ben evlenirken kadını köle edip çalıştırmak için değil yanımda olsun beni bırakmasın dimdik ayakta tutsun diye evlenirim ailemi yuvamı kursun diye yani yuvayı dişi kuş kurar hesabı çalışmasın ben ona bakarım şükür 1500 civarı aylık alıyorum yeterli bence kuru ekmek yeriz ama huzurumuz olsun ve öyle biri olsun hani nerde o o. O

Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Evlilik fobim yok.. Ama evliliğe değecek kız da yok..

Lüks bir (hatta birkaç) evim, gayet de iyi imkanlarım var.. Gelecek kaygım sıfır.. Baba olmayı da çok istiyorum.. Dürüst ve düzgün karakterli birine rastlasaydım çoktan olurdu..

1
    0 Yorumla
  • AyazBedirhan
    AyazBedirhan Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Ben cok istiyodum son sevgilimle evlenmek icin herseye cabaladım. maddi manevi elimden gelen. sonra baktım ben napsamda olmuyor. ayrildik 1bucuk yilim çöpe gitti simdi karsima kim cikarsa ciksin evlenmicem kolay kolay istemiyorum artık

1
    0 Yorumla
  • Yetimler
    Yetimler Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Sen bu soruyu sorunca aklıma TRT 1'in dizisi " Şimdi Onlar Düşünsün " aklıma geldi. O dizidede aynı durum söz konusu. Ama o dizide erkek çok haklı, tabi bayanda çok ısrar ediyor, kabul etmiyor. :)
    Bu bayanların erkeklere karşı nasıl davrandıklarına, niyetlerinin ne olduğuna bağlı bir şey. Erkek sırf karşısındaki bayanın cinsellik için evlenmek isteyeceğini anlarsa onunla ayrılabilir. Bayanın erkeği sevipte, erkeğin bayanı sevmediği durumlarda oluyor tabi. :)

0
    0 Yorumla
  • Yıldız45
    Yıldız45 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.

asgari ücretle köle gibi çalışıp bir de fatura mı ödeyelim? sadece fatura fatura e sonra , hayat geçmiyor zaten öyle hiç geçmicek, çocuktu şuydu buydu zor abi zor bu zamanda,

2
    0 Yorumla
  • Dragos
    Dragos Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 51%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.

Evlilik korkusu değilde asıl düğün korkusu var. Dünyanın borcu , kredisi , parası en az 4 yıl sadece dümdüz çalışıp borç ödemekle geçicek. Ne o evlendik mutluyuz. Ya bırak hafta sonları eşinle dışarı çıkamadıktan sonra ne yapalım evlenip.

0
    0 Yorumla
  • insizbey
    insizbey Takip Et
    Bilge Yaş: 75 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı.

erkekler evlenmekten korkmazlar.. seven herkes evlenmek için can atar. ancak sevgi yerine macera arayıp gönül eglendirenler hariç. ama bir başka sebepte ekonomi meselesidir. bir işi geliri yoksa evlenecegi kadını mutsuz etmekten korktugu için.

0
    0 Yorumla
  • NightCat
    NightCat Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.

bazıları sorumluluk almayı göze alamıyor korkuyorlar. neden bilmiyorum ama fazla büyütüyorlar...
    beni seven birisi olsa ve gerçekten sevip değer veriyorsam değil evlilik hayali gerçek evliliğe bile razı olurum be.

0
    0 Yorumla
  • ForexTrader
    ForexTrader Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 62%
    +1 yıl

Korku değilde evlilik gibi büyük bir sorumluluğu taşıyamama kaygısıyla beraber gelen özgürlüğünün kısıtlanması sendromudur bu... Her erkekte yoktur ama her erkekte de vardır, yani yok diyende de vardır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İğrenç l*n evlilik evleniceksin
    Sevgili değilsini artık eş karı koca
    ( en azından başkalarının gözünde )
    Sonra ne olacak aileler gelecek vıcık vıcık bir birliktelik biz istemeyeceğiz böyle bir birlikteliği ama kadınlara erkeklerden daha çok önem verdiği için yasalar boşanamayacağızda sonra ne yapacağız?
    Bürde çocuk falan ister direk aldatırım

0
    0 Yorumla
  • murat4575
    murat4575 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 39%
    +1 yıl

ben evlenmek istiyorum aslında üstüme düşeni de yaparım biliyorumda ama en az 2 sene tanımak istiyorum ben hemen evliğe karşıyım 1 sene de olsun diye çok baskı yapıyorlar 1 senede tanımadan olmaz zaten

0
    0 Yorumla
  • fatihnet
    fatihnet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 47%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 850 cevap paylaştı.

Benim bir korkum yokta anlaşılan sende bişeyler var be güzelim paraysa para tipse Allaha çok şükür her türlü sorumluluğu çekerim lakin karşımdakine de bakarım acaba evlenilecek mi yoksa evlilikten korkulacak mı? Sen hangi katogoridensin?

0
    0 Yorumla
  • atesederim
    atesederim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43 , eic 37%
    +1 yıl

bunun en onemli nedenlerinden ikisi, sorumluluk derecesinin yükselmesi ve maddiyat...

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

karşılıklı olacak bu zorluk

Yorumla
    • atesederim
      atesederim
      +1 yıl

karşılılkı olacağı kesin. lakin toplum olarak ataerkil bir yapıdan geliyor olmamız, evliliğe dair bilinçaltımızda herşeye erkeğin yetmesi ve kontrolunde tutması gibi bir baskı var. bu baskı bir şekilde evlilikten korkulmasına sebebiyet veriyor.

Yorumla
  • AdınıSenKoykankeaaa
    AdınıSenKoykankeaaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 35%
    +1 yıl

1. dırdır
    2. kısıtlanma
    3. aşırı sorumluluk
    4. aşırı masraf
    5. düzenli hayat
    bu 5 madde bana ters aga :D

3
    1 Yorumla
    • clyter
      clyter
      +1 yıl

Aynenn banada kardoo bu 5 madde değişmiyo değismesi teklif bile edilemiyo mk :))

Yorumla
  • bbbbatuhannnn
    bbbbatuhannnn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

kadınlarla sevgili olmak bile bukadar zorken evlilik korkusu çok doğal

4
    0 Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Bende anlamadım ki bu erkekler neden korkuyo evlilikten :) Mesela ben evlenebildiğim kadar erken evlenme taraftarıyım hemen evlenmeliyim ki sevdiğim kadının benim olduğunu herkes bilmeli

1
    0 Yorumla
  • bygokce
    bygokce Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Siz köprüyü geçene kadar anormal davranışlarla geçtikten sonrada normale dönen bir cins olmasaydınız neden korkalımki. Sadece acele etmiyoruz ve seçimleri iyi yapmaya gayret ediyoruz. Evlilik kadar güzel ve kutsal bişey var mı yahu

1
    0 Yorumla
  • kılavuzukargaolan
    kılavuzukargaolan Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 30%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.

Evlilik erkekler için dinlenlenme kadınlar için merakmış diyor oscar wilde

4
    1 Yorumla
    • NaneLimonÇayı
      NaneLimonÇayı
      +1 yıl

Merak edecek birşey birakmamissinki bize

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bendede var sadece erkeklerde degil. ozgurlugun elden gidecek, ev yurutucen, hem calis hem ev isi, baba evi gibi olmaz elalemin sumuklu adamini cekicen zor isler bunlar.

2
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya böyle düşününce insanın gözünde tabi büyür

Yorumla
    • benkoln89
      benkoln89
      +1 yıl

Ohaaaa

Yorumla
    • ftbgdyc
      ftbgdyc
      +1 yıl

senin sümüğünü kim çeksin millete el diyorsun ona görede sen el olursun tııırrrek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bn ztn evllk dsnmyrm ml anlmdn mi hdi ok by. s. s

Yorumla
  • Gensest
    Gensest Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl

Hayatında 7 8 kez evlenmiş gibi söyledin 😊😊
    Kızım bu korku değil güvenecek kız Yokki helalimiZ diye alalım..

Önce kendilerine bir çeki düzen versinler.

0
    0 Yorumla
  • şesucobayn
    şesucobayn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

evlilikden hiç bir erkek korkmaz 1. kesin erkek kıvırıyorsa menfaati vardır cinsellik, para yeme filan 2. eğer gerçekden seviyorsa o kızı ya alır ga alır. 3. para bahane ediyorsa yine kıvırıyordur ne yapar eder evlenmek için bulur parayı 4. ERKEK adam ALLAHDAN korkan erkek karşı cinsin gururuna ve iffetine dokunmyandır. kendi anası bacısı gibi görmeli
    TANIDIĞI İNSANA EVLİLİK VAADİN DE BULUNUP SONRADAN KIVIRMAMALI.

0
    0 Yorumla
  • Ultramar
    Ultramar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

Sayın gizli Kullanıcı ülkemizde erkekler daha Özgür yetişiyorlar bu sebeple erkekler evliliğe özgürlüğünün kısıtlanması olarak bakıyor ise sorunuzun büyük sebeplerinden biri bu olabilir. Sonrasında ise sorumluluk, maddiyat, güvensizlik vs gibi etkenler olabilir. Dip not olaraktan eklemek isterim ciddi evlilik karşısında korkup kaçan da sadece erkekler değildir!!! (Tecrübe Konuşuyor) 😊

0
    0 Yorumla
  • persona7
    persona7 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl

ne istediklerini onlarda bilmiyor bence o yuzden evlenmiyorlar yaş ilerleyince sonra bulamam deyip o beğenmedikleri kızlardan biriyle evlenirler

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

öylesine müstehak

Yorumla
    • kuyuduzu
      kuyuduzu
      +1 yıl

emin olunuz kızlarda daha çok evde kalma korkusu. ayrıca asıl cevabımı da okursnız sevinirim.

Yorumla
  • philosopher
    philosopher Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

İlişkilerin temeli
    cinsellik üzerine kurulu olduğundan
    ve evlenmeden bunu elde ettikleri için
    üstüne evlilik sorumluluk getirdiği
    bence şu yaklaşımla erkeklerin evlenmekten korkması bundan kaynaklanıyor zannımca

By Philosopher

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (411)
Devamını Gör(456)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkeklerin bu evlilik korkusu neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkeklerin evlilik korkusu nedendir? 12 cevap verildi
Erkeklerin neden evlilik korkusu olur? 177 cevap verildi
Erkekler neden evlilikten korkuyor? 18 cevap verildi
Erkekler evlilikten neden korkar? 30 cevap verildi
Erkekler evlilikten neden korkuyor? 59 cevap verildi
Erkekler neden evlilikten korkuyorlar? 19 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Evliler neden hu saatte burada?
  • Çekici görünmeye bağımlı mısınız?
  • Daha önce hiç kayboldun mu?
  • Birinin cüzdanında resminiz olacak kadar sevildiniz mi?
  • Astra J mi Astra K mi?
  • Eğer beni dış görünüş ve para için sevicek biri olucaksa hiç sevmesin kafasındayım?
  • Korku içerikli şeyler izlediğim zaman geceleri uyuyamıyorum, neden böyle oluyor?
  • Minyon tipli insanlar yaş aldıkça gerçekten daha mı güzelleşiyor?
  • Sizce ben bunu kaç dk da çizdim, bilene centro muzlu gofret alacağım?
  • Kot şortlar gerçekten rahat mı yoksa yazın daha iyi alternatifler mi var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨