AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
446Cevap
Evlenecek insan az bence asıl tam tersi kızlar evlenmek değil eğlenmek istiyor
zina etmenin sözde sevgili aşk adı altında her hali yemenin serbest normal
ama evlenmenin aaaa evlenmek mi o ne be diye evlenmenin anormal görüldüğü bir devirdeyiz
gel l*n öpecem seni doğru konuştun
www.kizlarsoruyor.com/.../q2375477-4-saatlik-dugun-icin-400-500-tl-arasi-masraf-yapmak
bu cvba ek olarak kadınların verdiği vaatleri tutmamak da var.
Bence evlilikten sogutan duan ki zamani kizlar gozleri dolar isareti masallah.
herkes öyle değil bence
Herkez öyle degil demedim zaten :) cogu öyle.
ağzından bal damlıyor @Defneex
Erkekler genel olarak ozgurluklerine duskunlerdir ve baskı sevmezler evlilik sorumluluk ve baskı demektir bir erkek için şahsen ben evlenmeyi düşünmüyorum bir sure.
Evlilik sorumluluk gerektiren bir şeydir çocuk bakmak vs. her erkeğin aklından geçer ya bn aileme bakamazsam diye ve çoğu erkek para biriktirip kendini hazır hissedince evlenir
bılmıyorlarkı evlılık daha guzel korkmaya devam edın bıgun o kapıdan ya gıreceksınız ya da evlenmeden tek basınıza ölup gıdeceksınız bunun ıcın korkulcak bısey yok ok
Değecek ve layik olacak kadını tam anlamda bulamadığımızdan.
Kendi düşüncem genelleme yapmıyorum. Bu düşünce tarzında olan erkeklerde var çevremde.
Hmm. Evlilikten korkmuyorum açıkçası. Yarimle de evleniyoruz inşallah yazın. Erkeklerin korkusu hazırlık süreci bence.
Yok valla gayet zevkli evlilik, ama doğru kişiyle. Allahtan eşim çalgı çengiden nefret eden biri :D Bastık nikahı basit bir takı töreni :D hooop ver elini tatil :D
Artık öyle bir olay yok bence, bu olayın erkeği kızı yok, karşındakini tam olarak kendine yakıştırmayan, lafta seviyorum ediyorum, yok şöyle böyle diyip evlenme konusunda kaçan kızda çok.
Yaşım 34
bakirim ve sevişme dahi nedir bilmiyorum
inancim izin vermedi.
Bugüne kadar çok istedim evlenmeyi.
Ama bu vakitten sonra hiç niyetim yok
Çünkü cesaretim kırıldı. ...
3-5 yil daha yaşar sonra geberir giderim işte.
Al sana hayat. ..
erkeklerin evlilik fobisi yoktur. Eğer bir kız bunu hissediyorsa anlasın ki, birlikte olduğu erkek, kız arkadaşının iyi bir eş olacağından şüphe duyuyordur. Kız ise bunu evlilik korkusu olarak algılıyordur.
Yaşım 28 hatta 29 a 4 buçuk ay var. .. Herşeyi 4 4 lük yapmasamda enazindan 4 3 lük yapıp evlenince maddiyat ile ilgili işimle ilgili sıkıntı yaşamak istemiyorum o yüzden :S az kaldı en fazla 1 sene daha. ... :( :) (Tabisi eş adayı bulursam ;-) :S )
Ben evli bir erkek olarak kormayın arkadaşlar diyorum. Bu devirde doğru kişiyi bulduğunuz anda elinden tuttuğunuz gibi nikah dairesine.
seçtiğin eig'e bak:))) dalga geçmiş ciddiye almışsın."erkekler...". Dünyada en az 3.5 milyar erkek var şu genellemeleri bir aşamadınız. Hepsini mi tanıyorsun? Kimi ister kimi istemez bunu anlamıyorsunuz yaa..
dalga geçtiğini düşünmedim dürüstlüğü hoşuma gitti dalgaya aldığına inanmak senin işine geldiğinden öyle algılamışsın
peki:) öyle diyorsan
sadece 1 tabak corbamız olsun 2 ye böler içeriz diyebilecek bir kadın olamayacağı için. ya da bulamayacağımız için...
Bu hayat şartlarında bir ailenin sorumluluğunu almak yeterli korkudur
Bir serçe kuş kapanına düşer ya. hani düşmesine sebep cazip yemlerdir ya. işte o düşen serçeler diğerlerini uyarrlar. Hepsi bu...
şahsen çok uzun ilişkilere kalkışmıyorum ilişkilerimde hep kısa sürmüştür sanırım istediğim kişi karşıma çıkmadığından çıksada evleniceğimden şüpheliyim çünkü yemez.
Evlilik saçma birşey zaten. Avrupada da evlenmeden birlikte yaşayan çocuk yapan bir sürü çift var. Ben de evlenmeyi düşünmüyorum.
avrupalı ve müslüman olmasam bende yaparım onu ama mümkün değil bizde
sadece biz sizin gibi evlilik hayalleri kurmaya 3 yaşında başlamıyoruz. o yüzden karşımıza gelince bir şaşırma oluyor tabi :)
sevdğim bir kız için doğru olan her şeyi yaparım yeterki onunda beni onu sevdim kadar sevdiğini bileyim evlenirim niye korkıyım ki
Evlilik özgürlüklerinin elinden alınmasi ve monotonlaşan bir hayat bence, aşk olursa işler değişir ama :)
ben de dahil birçoğumuz için aslında o korkmak değil, kararsızlıktır; doğru kişi olup olmadığından emin olamamaktır diye düşünüyorum. ki ben öyle bir durumda kararım bir süre daha değişmediğim için ayrılmıştım
Korkumuz evlilik degil ki sizsiniz :) Sizin kuracagınız hakimiyet, yoksa evlilik basit bir detay :) evlenince insanlıktan çıkıyorsunuz, butun kadınlar baska biri oluyor.
Neden korkmayalım ki ! Ben tırsıyorum açıkcası iş imzayı atmakla bitmiyor ben burada korktuklarımı detayına kadar saysam sabah olur. O yüzdendir ki kaçıyorum bundan hoş yaşım genç daha baskı yok şu an ama olursa da bertaraf ederim...
kızlar herşeyi gözünde büyütmese herşeyin en iyisini ve en pahalsını istemese biz de korkmayız tabi. zengin koca değiliz çok istiyosanız onlarla evlenin
Haksızlık ediyosun bu gün tam tersi de çok yaşanan bir durum. Yani nice kızlar var ki evlilik çok büyük sorumluluk diyerek korkup kaçınıyor
Ben alsa evlilik yapamam korkuyormuyum çekınıyor muyum bilemiyorum ama ben yapamam ya hayatta olmaz yapamam
neden biliyon mu? karı dırdırı çocuk olursa onu büyüt , okut, askere gönder, evlendir.(erkek çocuk için) kız çocuk büyüt okut evlendir. bir sürü iş. arkadaş bu dünyaya kaç defa geliyoruz en iyisi bekarlık
Ben çok istiyorum ama sonradan sıkılcağımıda iyi biliyorum rahat davranan biri olmadığımdan 4 yıl sevgili kaldığım birini öpmeye utanıyorum
ulen 1 kız alacan anasınısatayım en az cebinde 100 bin tl olması evinin olması araba iş vs vs tabikide byzehir kardeşim gibi götümüz yemiyor
Maddi külfet en başta.
Param olsa hemen evlenirim.
Evlilik Bakire kızla olur çıktıgım kızla zaten istediğimi alıyosam sıkılancaya akdar takılırım evlilik işindende korkarım cunkı o kızla asla evlenmem. Evlenmek istediğimdede Hemen Aileden bir Bakire bulurum evlenirim..
iyi b*k yersin ahlaksız sktr git zihniyetine sıçtğmn çocuğu seni yetiştiren ananın babanın suçu bu pislik
Ben korkmuyorum. Çalışan edepli, namuslu sadakat sahibi, güvenilebilir, anlayış sahibi, realist birisi karşıma çıkarsa gözümü kırpmadan evlenirim.
Bnde korkuyorum ama bana ait bir yuva olmasını çok istyorum en çokta bir çocuğumun olmasını ama aileyi yönetmdmekten bnde çok korkuyorum
Şuanda aynı soruyu bence bayanlara sormak gerekiyor. Uzun zamandır hiç bir bayanın evliliğe sıcak baktığını görmedim.
ya sıtede evlı kadınları gormuyomusun kocasını aldatıp başka erkkle olan bır suru sey var kızlara guvenım kalmadı benım vallaha
erkekler evlilikten degil evlenecek dogru kizi bulamamaktan korkar ya bu kiz hayatimi cehenneme cevirirse derler ;)))
Evlilik en büyük sorumluluktur hayatta ve seçimini yapmak çok önemli. Malum bu devirde evlenebilecek birini bulmak çok zor!
Evlenince büyü bozuluyormus gibi değil mi sanki sevgiliyken hep kavusma hayaliyle dolarsın hep yanında ıstersın ama evlenınce çoğu insan ıcın buyusu kacıyor be sanki bundan korkuyor olabılırler mı acaba ben kız olaraj bundan korkuyorum
benim için öyle değil birlikte yapacak şeyler bulduktan sonra kavuşmak güzel
Önce evlenilebilecek düzgün bir insan lazım sonrada şartlar yerinde olursa neden korkayım, maddiyat şimdi evlenmek bir dünya para.
sizin hani daha iyisine kapak atma derdiniz olduğu gibi bizde daha güzel daha iyisini denk getirme derdinden olabilirmi sence?
öyle basit biri olmadığımdan herkesin öyle olmadığını düşünüyorum
Ozaman erkekleride bu kadar basit algilamaya simarik davranmaya hakkin olmadigininda farkina varmisindir!!!
sanki beni tanırmış gibi...
Sen bütün erkekleri tanirmis gibi laf edersen bende seni o buymtun erkekleri taniyan kizlar kefesine korum doğal olarak
Korku degilde rahatimiz kacmasin diye simdi evlensem eve hergun ayni saatte gidecen ne biliyim biraz da sorumlukluklardan kaciyoruz
bunu kadın da yapacak yalnız siz değil
erkekler evlenmektekten korkmazlar. Dırdır edilmesini sevmezler. Tabi erkeklerin günlük kelime konuşma haznesi daş çatlasın 2000-3000, kadınların 15000-20000. 3000 veya max 5000 kelimeden sonrası artık dırdır olur.
Erkekler evlilikten değil evlenecegi bayandan korktuğu icin evlenmekten korkuyordur
daha çıkmadı karşıma kendinden emin kendine güvenen biri yok :-))
Evlilik konusundaki yaklaşımım korku sayılmaz. Çekici değil cazip değil. Neden evlenmek istitimki?
İsteyim ki?
ASLINDA erkekler gerçekten sizi seviyorsa 16 yaşında bile sizinle evlenmeye bakabilir onun ne kadar sevip sevmediğine bağlıdır bu. mesela ben bir kızı çok seviyorum eğer Allah izin verirse 5 - 6 seneye evleniriz :D
Allahtan çok seviyosun ya 6 sene
Ne korkusu ya evlenecek kızı bulsam şimdi evlenir. Evet kızlar yaş :19 rumuz:kovboyhusamettin mesajlarınızı bekliyorum hahaha ;)))))
Evlilik korkutmuyo.. korkutan doğru insan olup olmadığı
Erkeklerin evlilik korkusuda çıktı :) hadi yine iyisiniz kızlar :) erkekler geçim yükünü omuzlamak istemiyorlar
cevabını çok iyi biliyorum ama yazacak vaktim yok şu an. Özetle bekarım mutluyum.
Kızlar sayesinde..! asıl sebebi örtbas etmeyelim lütfen!!!
valla hiçte bile kendi adıma katılmıyorum ben tanıştığım hatunlara hep evlilikten söz ederim ama onlar soğuk bakıyor erken vs vs diyerek...
oha kafama göre kız bulsam hiç beklemem :D okadar net dıyorum bak
Neden mi? Hayatimzi zkyosunuzda ondan.. Evlenmeyin l*n sakinn
:( :(
ama öyle.. hem bu karşılıklı.. çok iyi kadın yoktur çok iyi rol yapan kadın vardır..
karşılıklı olan bir süreç bu sdc kadına yüklememk gerekir kadınında hayatnı skn erkek dolu
ben hemcinslerim acısından baktım olaya ama genele baktıgın zaman tabilki sütten çıkmış ak kaşık erkek yoktur. yine işin temeline bakınca gördün mi evlilik problem..
insan gibi insanla değildir bence
göreceli kavramlar.. evlimisin?
Maddi olarak hazırsa ve uygun kişi varsa buna rağmen evlenmek istemiyorsa sorumluluktan kaçıyordur :-)
Kızlar kadın olarak başka erkeklerden geldiği sürece sen de istemezsin... 2. 3 el kadınlara Sıfır ev düzülmez abi... Başkalarının kadını olmuş kadına Gelinlik giydirsen yakışır mı? O Namusu masumluğu gelinlik geri getirebilir mi? işte bu yüzden.
saçmalığa bak araba sanki 2. el ne demek ya sen onla bunla düşüp kalkarsan veya böyle büyük konuşursan olan o olur çünkü Allah herkese layık olduğunu verir. üslubuna dikkat et
Kimseyle bişey yapmadım sen neden iftira attıyorsun? Bakireliğini ve namuslarını kaybetmiş kadınları da ben bozmadım defalarca kullanmadım.. Ben bunu istiyorum kardeşim.. sizin günahınız yaşadıklarınız beni bağlamaz. .
sana desem namusla bekaret eş değil nasılsa anlamcn sabit kalıpların var o yüzden uzatmaya gerek yok ha şunu da söyleyim biriyle birlikte olmamışsın ama dilin o kadar sivri ki bu dilin bile yeter.
Nası değil kardeşim? Kuran kadınlarına söyleyin iffetlerini namuslarını korusunlar dyor yani bacak aralarını kızlıklarını bedenlerini sen hala ne diyorsun birader _ GERÇEKLER ACITIR HER DELİKANNLI SÖYLEYEMEZ '''''''
senle münakaşaya girip kendimi cidden yormak istemiyorum senin aklın sana benimki bana hadi işine bak.
Ne aklı kardeşim HAKKI ver sen HAKKI konuş :) senle ne işim olur.
Dan bilzeriam demiş ki evlenecek olan erkekler sunu unutmayın ; "Ya ömür boyu tek bir vajina ya da ömür boyu istedigin vajina"