Onu aldattım mı? Hoşlanmak aldatmak sayılır mı?

Başkasından hoşlanmak aldatmak sayılır mı?Flört etmeden,yakınlık kurmadan..Bu aldatmak sayılır mı?Beğeniyle hoşlantı arasındaki fark nedir?Beğeni aldatmaya girer mi?Bugün ilk defa gördüğüm birinden etkilendim,çok güzel bir kız değil ama evet güzel.Beni çekense onun güzelliği değildi,derste hocayı takip ederken gözlerimle,hoca sınıfın içinde dolaşırken,onun bana baktığını farkettim ve ben de baktım neden bakıyor diye ama gülümseyerek bakıyordu o,uzun süre birbirimize baktık sonra dudaklarını büzdü ve kafasını aşağı indirerek kafasını salladı hafif gülümsedi sonra tekrar bana baktı ben de ona baktım sonra da hocaya baktım o da kafasını çevirdi,pişman olmuş gibiydi biraz az önceki yaptığından sanki bilmiyorum,ben hiç yüzümdeki ifadeyi değiştirmedim ama beni etkileyen işte buydu,gerçekten bilmiyorum Şu an duygularım çok karmaşık,ad koyamıyorum buna ama sanırım ondan hoşlandım.İlgimi çekmeyi başardı şimdi ise aklımdan çıkaramıyorum,saplantı gibi oldu.Bu aldatmak olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
artı eksileri ben vermiyorum bu arada.Arkadaşlar düzgünce,saygılı bir biçimce yorum yapın,istemiyorsanız da cevap vermeyin canım a aah
Onu aldattım mı? Hoşlanmak aldatmak sayılır mı?