Çocukluk aşkını unutamamak..

arkadaşlar konum biraz uzun ve cümle yanlışlarım varsa sorabilirsiniz unutamadıgımdan açtım konuyu inş beni eleştirmessiniz diye düşünüyorum saygılar !

Ben ilkokul 3.cü sınıfa giderken aşık oldugum kızı hala unutamadım...

yeni evimize taşındıgımızda babam vefat etti ve ben büyük bir boşluga düştüm inanın o yaşta cok zordu. ilk okul 3. ün sınıf birinci dönemi bitmek üzereydim ve o kız yan sınıfdaydı onu sürekli görüyordum biranda saçlarını kestirince ben buna cok fena bir şekilde aşık oldum bu 2.ci bu görüşte aşktı galiba =)... 4,5,6,7,8 orta okul bitti bunca sene ne yaptın diyeceksiniz kızı gördümğümde konusabildiğim zaman ona masum şeyler söylüyordum ve şakalar yapıyordum. o ise bana yaklaşıp konuşuyordu ve yaklastıgında kalp krizi geçirip ölücekmiş gibi oluyordum utancımdan yüzüne bile bakamadıgımı biliyorum fazla uzatmıyorum ve orta okul bitti...

şanslımıydım yoksa şansızmıydım bilmiyorum ama kız benim mahallemin en aşağısında oturuyordu

ve onu arasıra görüyordum beni tanıyordu tabi artık ve bakıyordu bu beni dahada utandırıyordu..

En sonunda konuşucam diye karar verdim 1 oldu konusamadım, 2 oldu konusamadım, 3.cüsünde arkadaşım bile korktu ve gitme dedi Ben ne olacaksa olsun dedim ve konuşmaya gittim konuşma istediğim gibi gittiğini söylüyemem pek =)

çünkü biranda tel. numarasını istedim hiçbir planım yoktu ve kız saçmalama dedi ben pişman olmuyacağını söyledim ona ama numarasını vermedi ve gitti...

numarasını istediğimde ayrı liselere gidiyorduk 3 seneydi ozaman lise ve lisede bitti ardından o 2 senelik üniversiteye ist dısına gitti bende istda 2 senelik üniversite okdum o ve oradada hoşlandıgım kızlar oldu onları unuttum

ardından askere gittim orada unutur gibi oldum 15 ay sonra geldim sonra tekrar görünce afalladım,ve evlendiğini öğrendim ve tekrar yıllar geçti... ama ben bu kızın facesini görüyorum hala VE tanımadıgı kişilere arkadaşlını kapatmış. arasıra bakıyorum facesine kendime engel olamıyorum yaşım 24 oldu ve üstelik zengin biriyle evli sizce nasıl unutabilirim ?

hiçsevgilim olmadı ondan unutamıyor olabilirmiyim...

Çocukluk aşkını unutamamak..