Çocukluk aşkını unutamamak? Ne yapmalıyım?

Ya bildiğiniz klasik hikaye bu. Pek büyük değil yaşım lise sondayım ama ortaokulun son yılında vardı bir sevgilim , daha öncelerde de makara diye çıkmıştım birileriyle ama bu sefer sanki duygularım ortaya çıkmıştı ve hissetmeye başlamıştım. 3-4 ay'cık sürdü kavga etmiştik o yaşta o zihniyetle sonra bitti gitti. Nedendir bilmiyorum , daha sonra kimseye karşı bir şey hissedemedim. 1-2 hafta anca dayandı flörtlerim. Sürekli onun hesaplarına bakıyorum falan sapık gibi oldum. Onun da olmadı ilişkisi, o da 1-2 hafta falan sürdürüyodu. Hiç konuşmadık ama ne mesaj ne şey ve hiç de karşılaşmadık. Öyle yani benden haberi bile yok sanırsam. Arada böyle eski sevgilileri hatırlatan, ah unutamadık be'ler tarzında paylaşımlar rt'liyor Twitter'da falanda fistanda. Hayır öyle 2-3 yıllık bir ilişki de değildi ya apar topar bitiveren bir şeydi ama tekrar yaşamak istiyorum. Ne yapsam bilemedim, 4 yıldır öyle sırıl sıklam aşık da değilim ama istiyorumda.. Şimdi şakadanak diye mesaj atılmaz selam naber diye heralde. Atsam bile olumlu cvap verir mi kestiremiyorum kafamda ya.. Önerilerinizi alırım şu aciz dostunuza bir el uzatın 🙏🏼
Çocukluk aşkını unutamamak? Ne yapmalıyım?