11-13 yaşlarında sevgili olduk 16-18 yaşında ayrıldık 5 senelik güzel bir ilişkiydi bazen ayrı kalsakta güzeldi çok seviyorduk falan işte şu an 20-22 yiz ve tekrar konuşmaya başladık falan instagram hesabını aldım hikaye geçmişlerine baktım 3-5 tane açık fotoğraf paylaşmış işte benle ayrıldıktan sonra falan benim twitter da yazdıklarımı ss alıp paylaşmış söz olarak ama ne bileyim ergenliği biraz saçma geçmiş gibi 3 erkekle kafeye gitmiş hemde tek kız kendisiyken ve priv hesabının biosuna bir çocuğu yazıp canımın içi falan diye not düşmüş. yani açıkçası ergenliği biraz saçma ve sinir bozucu geçmiş işte sahile inmiş içmiş falan filan sonra bir çocuk onla sevgili olup onu kullanmış bir kaç birşeyler yaşamışlar ama hala zarı yerinde her neyse ne bileyim kabullenemiyorum zoruma gidiyor çok kıskanç biriyim çocukluk ve ergenlik hatasıdır diyip geçiştirsem de gene aklıma geliyor sinirleniyorum. ama arkadaşlarına falan da söylemiş hep beni Emiri hala seviyorum diye sürekli beni dile getirmiş ne yapmam gerek? eğer beni sevseydi başkasıyla sevgili olup ona aşkım demez onunla birkaç birşey yaşamazdı bence.
hem de şey ya PUBG de çok erkeklerle oynamış Discord diye bir sesli konuşma uygulamasından sesli konuşmuş falan ama gereksiz mi kıskanıyorum bilmiyorum.
erasmusa gidicekmiş kanadaya okumaya falan ama ben korkuyorum erasmus muharrem olayı olur orda başkasıyla birşeyler yaşar falan diye. sizce ne yapmalıyım? gereksiz mi kıskanıyorum yoksa ilişkimi mi bitireyim? Çocukluk aşkıydı sonuçta ama çocukluk aşkıyla evlenilir mi bilmiyorum ciddi düşünüyorum. Ama çok ta kıskancım çekemiyorum deliriyorum
hem de şey ya PUBG de çok erkeklerle oynamış Discord diye bir sesli konuşma uygulamasından sesli konuşmuş falan ama gereksiz mi kıskanıyorum bilmiyorum.
erasmusa gidicekmiş kanadaya okumaya falan ama ben korkuyorum erasmus muharrem olayı olur orda başkasıyla birşeyler yaşar falan diye. sizce ne yapmalıyım? gereksiz mi kıskanıyorum yoksa ilişkimi mi bitireyim? Çocukluk aşkıydı sonuçta ama çocukluk aşkıyla evlenilir mi bilmiyorum ciddi düşünüyorum. Ama çok ta kıskancım çekemiyorum deliriyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer