Çocukluk aşkınıza nasıl adım atabilirsiniz?

10.15 yıl önce bir çocuk tanıdım ama o zamanlar çok küçüktük 8 veya 10 yaşlardaydık tabi biz ilkokul olduğu için 5 sene beraber aynı sınıftaydık ben bu çocuğu çok sevdim ama bir şekilde yollarımız ayrıldı taşındık bu yüzden de okullarımız ayrıldı aradan 10 sene geçti hala hiç unutamadım kendisini bundan 4 sene önce falan hep dua ettim ne olur karşıma çıksın diye o kadar çok dua ettim ki geçen sene karşıma çıktı ben marketde görevli bir personel olduğum için o oraya müşteri olarak geliyodu biz kendisiyle hiç konusmayız en yakın arkadaşı benimle konusuyo nasılsın falan diye tabi oda beni taniyo 3 müz aynı sınıfta olduğu için her neyse bana onun adını söyledi hatırlıyor musun diye bende o heyecanla tabiki de hatırlamıyorum dedim hatda yakın arkadaşını bu arada bir ara arkadaşı bizim marketde çalışıyordu onu görmeye geldiğinde ben tanıştığımıza memnun oldum demiştim ama o hiç benle konuşmadı hep onun yerine arkadaşı cevap verdi bana bende tabiki de dmekki rahatsız oluyo diye gördüğümde de hiç meraba demiyorum yanindan geçip gidiyorum zaten yakın arkadaşı 1 ay çalıştı bende o sıra işten ayrılmak zorunda kaldım bu sebepten dolayı da 1 sene görmedim hiç yani iletişim olmadı bu sene tekrar aynı markete başladım ben yakın arkadaşı gördü beni sen tekrarmi başladın diye bende evet dedim ama çok fazla görmüyorum onları ayda 1 geliyorlar onda da zaten hiç konuşmuyor benle eğer benim bakmadigim yani görmediğim zamanlarda bana bakıyor ben de bakıyorum ama ilk gözünü kaçıran ben oluyorum şuanda da çok acı çekiyorum yıllardır seviyorum o kadar çok dua etdim ki karşıma çıktı asla çıkmaz dediğim kişi şuanda ne yapmam gerekiyo çok acı çekiyorum ama bi o kadar da utanıyorum çekiniyorum ya beni terslerse diye ya da sevgilsi varsa diye ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?
Çocukluk aşkınıza nasıl adım atabilirsiniz?