Bazen sadece seversiniz... Kendime imkansız bir aşkın acısını çektirmek istemiyorum, ne yapmalıyım sizce?

Bazen sadece seversiniz.. gözlerine bakmaya cesaretiniz olmaz,kalbinizin yerinden fırlaması için adını duymanız yeter , sizin olsun hep yanınızda sizinle olsun istersiniz,aklınız onda ruhunuz onda siz onda oysa bi başkasında olur ya işte öyle bişey... adını koyamadım aşk mı hoşlanma mı sevgi mi billmiyorum. tek bildiğim o tek istediğim o tek düşündüğüm o... belkide daha önce hiç bu kadar sevmemiştim birini. hissettiklerimi anlatmaya kelime bulamıyorum. ben onu görünce kendimi kaybederken o belkide benim varlığımdan bile habersiz sürekli karşılaşıyoruz ama onun gözünde sıradan biriyim sevgilisi ya da sevdiği biri var mı bilmiyorum ama gerçekçi davranmak gerekirse bakacağı son kişide benim.. kendime imkansız bi aşkın acısını çektirmek istemyorum sizce ne yapmalıyım onu nasıl unutmalıyım ?
Bazen sadece seversiniz... Kendime imkansız bir aşkın acısını çektirmek istemiyorum, ne yapmalıyım sizce?