Tanımadığınız bir çocuk size gülümseyerek el sallarsa ilk olarak aklınıza ne gelir ve ne yaparsınız?
bişey düşünmem bende gülümseyerek ona el sallarım diyenlerden mısınız?
bişey düşünmem bende gülümseyerek ona el sallarım diyenlerden mısınız?
Ya simdi ben yurtdisinda oldugumdan boyle birsey yaptiklarinda gulup geçiyorum byeeee diyorum. :)
Ama Turkiye'de biri boyle birsey yapsa gormemezlikten gelirim. Cunku onlar direk aha bana asildi kesin benden hoslandi havalarina giriyorlar. :D
Yurtdışında sarhoş biri sana el sallayabilir bu doğal bişi ama türkiyede niyeti bozmuş biri sallar cevap verirsen saldırır aç kurtlar gibi.
arkama bakarım belki anası babası vardır arkamda bi döner bakarım baktım kimse yok bende el sallarım
Geçenlerde bi kız el salladı bana Mado garsonlarından dedim biriyle karıştırdınız sanırım yok ben hep böyleyim dedi :D Hep ne olduğunu anlayanlar parmak kaldırsın ?
Bu zamana kadar tanımadıgım hiç bi kıza el sallamadım ama göz kırpmışlıgım olmustu. çogu sadece güldü birtanesi dil çıkartmıştı :D
Cevap
9Cevap
Metrodan benden önce indikleri zaman yapıyorlar genelde. Melül melül bakıyorum. link
bi sagıma soluma arkama bakarım :)) baktım kımse yok yürür giderim napıcam alaa ala gelemem oyle seye ben :) :P
acaba bugune kadar tanidigim 1 milyon kisiden hangisi diye dusunurum..sonra isin icinden cikamaz ve gulumseyip basimi one egip yoluma giderim
Çevreme bakarım başkasına mı el sallıyo diye güler geçerim.
Ufaklıklara bende salııyorum :) Çocuk tan kastın büyükse birşey yapmam ne yapayım.
bu hiç tanımadan el sallıyorsa yarın tanışsak kim bilir ne sallar?
diye düşünürdüm
HAHAHAHAAHA o zaman kaçarsın.
arkana bakmadan tpuklar g.te vura vura kaçacaksın şener şen gibi :-))
arkama bakarım. kesin arkamda biri var ona yapıodur derim
bakın çocuklar yaşayan son mamut.. çocuklar ; aaaaaaa
bi keresinde hiç tanımadığım çok tatlı ve aşırı derecede karizmatik bi çocuk tam ynmdan geçerken göz kırpmıstı bayılıp düşücektm nerdeyse yaaa :) o geldi şmdi aklıma..
Ben otomatik refleks olarak geri el salliyorum sonra aklima geliyo bu kim niye bana el salliyor diye ama alistim artik
ne ayaksın sen bakışı atarım.
hiç bir şey yapmam gülümserim sadece
en mantıklısı etrafa bakmak olur.
başkasıyla karıştırdı herhalde
Birisiyle karıstırdıgını düşünürüm
birine benzetti heralde nolucak başka;)
Aferin. Doğru cevap!
alla alla derım napıo bu cocuk.
Heralde beni bir yerde gördü diye düşünrm .
Umrumda olmaz.
bende gülerim :)
Etrafıma bakardım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar