Eski sevgilim evlendi ... ona mesaj yazdım..kıyamet koptu .. bakabilir miisniz?

benim eski çıktığım biri oldu hayatımdaki ilk ve tek erkekti onu öyle çok sevdim ki aslında ilişki bile değildi bizimkisi ...

kendisi eski sevgilisine geri dönmüş haberim yok taibi . ayrılcam sana gelicem deyip durdu oyaladı aylarca ama dönmedi bende bıraktım üstüelemedim ama içimde çok kaldı .. bana yalan söylendi duygularımla oynandı

o insan bu eski sevgilisiyle evlenmiş . bunu duyunca ona mesaj attım hiç mutlu olama inşş geberrsin diye . tabi kadın atmaca gibi atladı . sen kimsin bana söyle derdini diye mesaj yazmış ..

sonra cevap vermedim . aradı aradı açmadım . arıyor belki 50 kere falan aradı durmadan arıyor . en sonunda açtım . bana küfürler etmeye başladı . seni öldürcem seni bulucam ben bulucam seni bak gör demeye başladı . bende dedim bulursan bul ne yapayım . sonra mahkemeye vericem seni demeye başladı . benim beynimi patlatıcakmış . beni öldürecekmiş öyle şeyler diyor . ben onu çok seviyorum onun için cinayet bile işlerim dedi ... oda yanındaydı büyük ihtimalle sesini bile çıkarmadı . bu olay aklımdan çıkmıyor . bu kadından nefret ediyorum . allah onun belasını versin . ikimizin arasına girdi . kendisi kaşarın teki . oda bunu biliyor ama yinede onla evlendi . pislik malukat . benim suçum yoktu . ben sevgilisi olduğunu bilemezdim . beni kandırdı sonra suç benim oldu . böyle birini sevdim ... unutamıyorum bu olayı ppiskolojim bozuldu ...
Eski sevgilim evlendi ... ona mesaj yazdım..kıyamet koptu .. bakabilir miisniz?