Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar öncelikle beni hayatından çıkarır çıkarmaz evlendi çok canımı acıttı 2 ay sonra hakkını helal et diye mesaj attı ve ara ara yine affet diye mesaj attı şu an 2 yıla yakın zaman geçti ben hakkımı helal etmedim bu kalbimde yük ben affetmek için yazdım ona ilk defa yazdım ne olur beni anlayın amacım kalbimdeki yük gitsin ben neler yaşadım bilmiyorsunuz şu an cvp gelse ne yazarım bilmiyorum aklım çok karışık hakkımı helal etmeli miyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Dil affettim dese de kalbin affetmedikten sonra ne diyebilirsin ki..
Kalbinin sesini dinle mantık süzgecinden gecir ortaya ne çıktıysa O'na yaz.
Haklısın kalbim bı kadar acı veren birini nasıl affetsin nasıl
Kendi hayatınla, hayallerinle ilgilen..
Biri benim kocama böyle mesaj yazacak parçalarım valla ķızım evli adama ne yazıyorsun? Geçmişte hallededektin o helallik isini
O bana defalarca yazdı ben ilk defa yazdım biz ayrıldık o 2 hafta sonra evlendi yazık karısına diyor herkes benim neler yaşadığımi bilmeden ben o masajı mutlu mesut mu yazdım sanki canım acıya acıya yazdım o 2 ay önce affet beni demişti olmadı şuna yük kalbimde taş oturdu nefes aldırmıyor karısının yerine kendini koydun peki benim yerime de koysana ama koyamazsin dimi ben asla böyle şeyler yapmam ki dersin bende derdim ama bazı şeyler elimizde değil kalbimizde
Yazık, bu muhtaç erkeksiz dişilerden gına geliyor gece gece.
Ben sevdim be sevdim bunlar benim suçum değil ben mutlu mutlu mesaj attım ona dimi kalbim acıya acıya o mesajı attım ben be
Sülüksün be eziksin be
Sana göre ezik kimse bu halde olmaktan mutlu olmaz dilerim Allah sanada yaşatsın birinin acılarıyla dalga etmek alaycı yorumlarda nee
Evli adamında aklını bulandır yuvasında mutsuz et aferim sana
Amacım o değil gerçekten ilk defa yazdım ben o yazıyordu ben kalben olarak rahat değilim
Görüşmeyi kes
Görüştüğümu nerden çıkardin ben ilk defa mesaj attım diyom
görüşmek demek mesajlaşmak konuşmak o sana ulaşmışya hani
Kesmiştik çoktan ben şu an yazdım bazı şeyler geçmiyor yük
Geçmez geçmeyecekte ama yanlış yapmşsn
Biliyorum yazdığım için pismanim ama onu dönünce kalbimde bir yük oluyor ki nefes aldırmıyor öyuzden yazdım neden böyle kurtulmak istiyorum bu duygulardan
Biraz dayansan keşke
İki yıl olcak adam evlendi kızı da biliyormusun ama gel gör ki hala kalbimi acıta biliyor
Yaşlar kaç
21 oda 22
Çok gençsin
Evet😔
Aynen çok iyi yapmışsın dağıt evli adamın yuvasını. Ne kadar bencilsiniz! Ya hiçbir şeyden haberi olmayan eşi görse için rahatlayacak mı?
Çok yoruldum anlayın beni diye bağırmak istiyorum sesimi duyan yok 😔😔
Karısı okuyabilir, neden beyniniz yok gibi davranıyorsunuz. Çok sevseydi senle olurdu
Yazmamın amacı var
Ya bırak
sen demek ki takılmalıksın evlenmelik olsan seninle evlenirdi hahahah
Allah birgün aynı şeyleri yaşatır insalh birinin acısıyla dalga geçmek ne demek anlarsin belki
Dalga geçmiyorum ciddi söyledim sana. Bide gitmiş adamı rahastız etmişssin gelmiş bide beddua ediyon burda ulan senin yatacak yerin yok mk hala konuşuyon
Ya kardeşim sen ne biliyorda konuşursun benim neler yaşadığımi biliyormusun kalbimi acıp ne kadar acıdıgını gösteremiyorum ki beni anlayın adam akıllı yazdım kalbimdeki yükten kurtarmak istedim saçma sapan yorumlar benim amacım o olsaydı onu kazanmak olsaydı o yazdığında bana yazma sen evlisinin utanmiyormusun yazmazdim tamam mı benim vicdanım kalbim var bencilin Teki değilim bu mesajı attip artık düşün düşün kafayı yicem
Kime göre neye göre evlenmelik cahil cahil yorum yazma
ee şimdi yazdın da noldu adam boşanıp sana mı dönecek şimdi nolacak? :D
@Cramella noldu yaran mı gocundu hayırdır? aynen öyle evlenmelik kız olur takılmalık kız olur bunun cahillikle ne alakası var beyinsiz yaratık
Ben soran kişi degilim kızın yarasına tuz basma
@Cramella yav kes bi sg sana mı soracaz diyeceğimiz şeyi zıplama her yere uza
Soyle alakasi olur benim kardeşimin evlenmeyi dusundugu kiz doğudaki birine göre takilmalik olabilir ama bir kıza bu şekilde konuşmak güzel degil benim zoruma gidecek bir sey yok tabii ki evli barklı kadınım benim ne zoruma gidecek sen 20 yasinda bir kızı aşağılamaya utanmıyor musun yaptığı yanlış bunu ifade et ama biz ona yanlış bir insan olduğunu soylersek yanlışlar ona yanlış gelmeyecektir
Ben seninle ne kadar düzgün konuşuyorum ayıp değil mi uza filan
Ben öyle birşey asla istemem kabul etmem anlıyormusun sen vicdansız taş kalbinin tekiydi eğlenmelik kız değilim ben benim hayatımda sadece 1 tanı sevgilim oldu o da oydu anlıyormusun ilk sevdiğim ilk güvendiğim biri beni kalbimden vurdu anlayamiyorsun sus
@Cramella boşver canım sağol bazıları kalp yerine taş taşıyor
@Cramella ben doğuda değil edirnede yaşıyorum. Senden de batıdayım :D
Ben ornek verdim arkadasim ama bir genç kizi boyle üzmek olmaz ayıptır yanlışını söylersin anlarsa anlar
Ona bundan sonra yazmamasını söylemelisin büyük ihtimal arada sana yazdığı mesajlar yüzünden kafan karışıyor ve mesajını silmelisin...(benim düşüncem)
Onun kızı var yazmıyor artık sadece en son güzel şekilde mutluluklar diledik birbirimize ama o
Bak kızı bile olmuş , ben zamanla unutacağına inanıyorum. Kapılarını açık tut herhangi biriyle sürekli görüşmende (mesajlaşarak) onu unutmana yardımcı olur.
lan yıkık evlenmiş adama niye böyle yazıyorsun
Yazmam gerekti
Rahat bırak evli adamı
Ya amacım öyle değil
Takıntılılık yükleniyor - - - - - 100%100
Ne alaka🙄
Anlamıyorsan benim yapacağım bir şey yok 😒
Keşke takıntı olsaydı😔
başka erkek mi yok adam evlenmiş
Evlenmiş ama benim göz yaşımı üzerine o yuvayı kurdu ben. het gece ağlarken o çoktan unutmuş evlenmis benim hayatından çıkarır çıkarmaz evlendi anlıyormusun
çok iyi anlıyorum benimde sevdiğim adam şu an başkasıyla beraber bioda tarih hesaplarında fotoları var gördükçe ağlıyorum ama yazmıyorum asla uzak duruyorum öyle bakmak yetiyor bana
Bak işte ben okadar kötü durumdayım ki keşke sevgilisi olsaydı da Evli olmasaydı diyorum ona bile razı geliyorum ilk aurilgimizda ben uzaktan severim dedim profile bakıyordum hergun bu bana nefes oluyordu bir gün baktığım da nefesim kesildi evlendiğini gördüm ciğerim yandı sesim çıkmadı gece olunca odama girip Sabaha kadar ağladim Allah'ım ben nefes alamıyorum diye ağladım uçaktan sevmeme bile engel oldu evli birini unutamamak hiç masum bir duygu değil o benim ilk sevgilimdi hayatımda sadece ona seni seviyorum dedim ben sadece ona
çok haklısın seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende profiline girdiğim zaman tarih ve fotolarını görünce hissetmiştim ama lütfen kendini koyverme unutamayacaksın biliyorum ama en azından kafanı meşgul edicek şeylere yönel ailenle vakit geçirmeye çalış veya istersen bana yaz aynı şehirlerdeysek arkadaş oluruz anlatarak içini dökersin vakit geçirir gezeriz falan ne bileyim aklıma başka bişey gelmiyor ama lütfen üzme daha fazla kendini
Canım iki yıl olcak ben mi unutmak istemezdim güvenim Yok kimselere geçmiyor geçicek diye kendimi avuttum ama birini unutmak insanın yıllarını alması okadar saçma ki ilk aşklar unutulmaz derler o ilkti ilk ilişkimde böyle yara almam beni çok yordu
Yazma bence
Yazdım şu an gördüğün gibi ve pişman oldum 😔
Tamam bir daha yazma
Swn bana özelden yazar mısın
şu an cvp gelince hakkımı helal ediyorum seni affettim demek istiyorum ama kalben edemicem bu yükten kurtulmak istiyorum affedemiyorum ama böylesi de yük
Bana özelden yaz
Unutmak için taktik vereceğim
Yazıyorum hemen
Niye mal mısın evli birine yazıyon
Anlayın be anlayın
Baktık soru ne
Güncelledim soruyu oku😔
Biri evliyken bana yazsa engeller geçerim
O engellemez hala onu sevdiğimi biliyor unutamadığını olaylar karışık inan o sadece arkadaş kalalım belki beni affedersin demişti 2 ay önce ben kabul etmedim tabi
Sonucta o su an evli senin yerinde olsam engellerdim evli olsam sayet sana mesaj atmazdım madem helallik istemesi gerektiğini dusunmus zamanında gerekeni yapsaymıs muhtemelen o kızı da senleyken buldu
Yok öyle değil biz severek ayrıldık ona yanlış yaptığımı düşündü inat olsun diye evlendi bunu kendini de söyledi pişmanım seni seviyorum özledim dedi evlendikten bir kaç ay sonra ben herşeye tepki gösterdim bağırdım küfür ettim inanmadım o okadar bencil biriydi ki onla konuşmadığım halde bana gelip ben baba oluyorum diye mesaj attı ve şu an hakkımı helal etmiyorum etsem mi bilemiyorum bu düşünce kalbimi yoruyor
Yahu aman öfff kendi hayatına bak bir alesi olan insanla da o sana yazsa bile iletişim kurma
Haklısın güçlü olup birşeyler yapicam
Kendi hayatına bak onu unut
Siker seni
Defol