Dayanamıyorum bugün gidişinin 1. Ayı.. kavgalardan sıkıldı sevgim azaldı dedi ayrıldı. Kaç kez konuştım dönmedi en son 2 gün önce seni sevmiyorum falan dedim ama çok seviyorum be mesaj attım yine dayanamıyorum. Ne diyim sizce etkilensin falan. Sevmediğine inanmıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen sevgilimden ayrıldım daha doğrusu terk ettim ama hala arkadaşız birbirimize önem veriyoruz onu hala çok seviyorum ama insan olarak daha şimdi yazdım iyimisin diye hep merak edip yazıyorum ona olan sevgim hiç azalmadı o herşeyden önce benim ailem
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılduygusal bir mesaj yaz. seni unutamadığım seni hala çok seviyorum gibisinden. eğer hala içinde bana karşı bir sevgi kırıntısı bile kaldıysa kalbim senin için yeniden atmaya hazır. ama eğer istemiyorsan sevgimi kalbime gömmeye razıyım. böyle gibi işte sen daha uzun ve güzel yaz
229 Yorumla
Soran+1 yılBak bişey yazdım dur senin dediğini de ekliyip atiyim
Soran+1 yılSürekli aklımdasın, unutamıyorum seni ama muhtemelen aklının ucundan dahi geçmiyorum. Oysa sen benim aklımdan bir saniye bile çıkmıyorsun. Şimdi canımın neden yandığını anlıyor musun? Keşke azıcık varlığını yanımda hissetseydim. Keşkeler çoğalıp gider lakin sen anlamazsın olmayışının acısını sen bilmezsin hissetmezsin. Ben burada ağlarım orada yanaklarını ıslatmaz beni hıçkırıklara boğan gözyaşı. Sen anlamazsın işte ne demek istediğimi. Hala evinin oralara gidip yürüyorum çoğu zaman. Senin yaşadığın o yerler huzur veriyor bana. Belki hiç kavuşamadım sayılır sana ama ona rağmen cidden çok özlüyorum seni. Şimdi koca bir boşluktayım buna neden olan şey ne bilmiyorum. Yanımda olmaman değildi sorun olan. Sorun sevmemen değildi. Sorun benim kendimde sanırım. Bir kuvvet seni atamıyor içimden. Senin yanında olmayı haketmeyen onlarca insan varken hayatında neden ben yokum. Sen benim hayatımın tamamısın ama ben senin hikayenin bir bölümünde bile
- +1 yıl
nasıl bişey yazdın
Soran+1 yılbölümünde bile yer almıyorum. Bu ne kadar acı bilmiyorsun. Beni sevdin ya da öyle sandın bilmiyorum ama ben ı günlere dönmek istiyorum o günlere dönmek için göze alamayacağım hiçbişey yok. Çok özledim seni, bana seni seviyorum demeni, ellerini, saçlarını, sarılmanı, öpmeni, yanaklarını, gözlerini çok özledim çok ihtiyacım var sana seni istiyorum. Bidaha belki göz göze bile gelemicez gelsek de eskisi gibi bakmıcaksın bana. eğer hala içinde bana karşı bir sevgi kırıntısı bile kaldıysa kalbim senin için yeniden eskisi gibi atmaya hazır. ama eğer istemiyorsan sevgimi kalbime gömmeye razıyım Herneyse şimdi bana bir şey söyle. Susma lütfen. Bana beni neden sevemediğini anlat. Bişey söyle seni sevmiyorum de mesela. Canımı yak. Kır beni. Cidden bunu yap. Buna ihtiyacım var. Uzaklaştır beni kendinden. Yüzsüz gurursuz de bana ama lütfen susma. Üzgünüm. Seni seviyorum.
- +1 yıl
Keşke azıcık varlığını yanımda hissetseydim. Keşkeler çoğalıp gider lakin sen anlamazsın olmayışının acısını sen bilmezsin hissetmezsin. OLMAMIŞ BURASI
- +1 yıl
Sorun sevmemen değildi. bunuda çıkar
Soran+1 yılTaamm çıkarııyorum
- +1 yıl
'' Beni sevdin ya da öyle sandın bilmiyorum. '' ..''Bana beni neden sevemediğini anlat. Bişey söyle seni sevmiyorum de mesela. Canımı yak. Kır beni. Cidden bunu yap. Buna ihtiyacım var. Uzaklaştır beni kendinden. Yüzsüz gurursuz de bana ama lütfen susma. Üzgünüm'' bunuda. söylediğm cümleleri çıkar
- +1 yıl
bak duygusal mesaj yaz sen hem sitem etmişsin hemde neden beni sevmiyorsun sevmedin gibisinden yazmışsın bunlar işe yaramaz bunlar olumsuz.. iyi günleri hatırla öyle yaz duygusal mesajda siteme nefrete kızgınlığa yer olmaz neden keşke falan olmaz bunları dikkate al
Soran+1 yılAy sildim onları. Yani atiyimmi omlar olmadan. Pozitif düşünsün istiyorum yaa
- +1 yıl
yardım edicem sana. şimdi düzeltmiş halini atarmısın?
Soran+1 yılSürekli aklımdasın, unutamıyorum seni ama muhtemelen aklının ucundan dahi geçmiyorum. Oysa sen benim aklımdan bir saniye bile çıkmıyorsun. Şimdi canımın neden yandığını anlıyor musun? Ben burada ağlarım orada yanaklarını ıslatmaz beni hıçkırıklara boğan gözyaşı. Sen anlamazsın işte ne demek istediğimi. Hala evinin oralara gidip yürüyorum çoğu zaman. Senin yaşadığın o yerler huzur veriyor bana. Belki hiç kavuşamadım sayılır sana ama ona rağmen cidden çok özlüyorum seni. Şimdi koca bir boşluktayım buna neden olan şey ne bilmiyorum. Yanımda olmaman değildi sorun. Sorun benim kendimde sanırım. Bir kuvvet seni atamıyor içimden. Senin yanında olmayı haketmeyen onlarca insan varken hayatında neden ben yokum. Sen benim hayatımın tamamısın ama ben senin hikayenin bir bölümünde bile yer almıyorum. Bu ne kadar acı bilmiyorsun. ben o güzel günlere dönmek istiyorum o günlere dönmek için göze alamayacağım hiçbişey yok. Çok özledim seni, bana seni seviyorum demeni, ellerini, saçlarını,
Soran+1 yılellerini, saçlarını, sarılmanı, öpmeni, yanaklarını, gözlerini çok özledim çok ihtiyacım var sana seni istiyorum. Ben unutamıyorum tek bir anımızı bile. Seni çok özledim yeniden mutlu olmak istiyorum Bidaha belki göz göze bile gelemicez gelsek de eskisi gibi bakmıcaksın bana. eğer hala içinde bana karşı bir sevgi kırıntısı bile kaldıysa kalbim senin için yeniden eskisi gibi atmaya hazır. ama eğer istemiyorsan sevgimi kalbime gömmeye razıyım Herneyse şimdi bana bir şey söyle. Susma lütfen. Seni seviyorum.
Soran+1 yıl@Tugce7 tabiki yapabilirsin 😂 ya işe yararmı acaba
Soran+1 yıl@Tugce7 seviyosa bile çok az seviyodur ya. Arkadaşına sevmekten soğuttu demiş
Soran+1 yılHeyy
- +1 yıl
- +1 yıl
'' Herneyse şimdi bana bir şey söyle. Susma lütfen.'' sonundaki burayı çıkar yazın tamamdır.
Soran+1 yılTamam atiyorumm
- +1 yıl
sonucu buraya yazarmısın merak ediyorum
Soran+1 yılBana böyle şeyler yazma yeter artık dedi bıktım dedi geçen sevmiyorum dedim ya o yüzden sevgime inanmıyomuş. zaten sevmiyomuş beni. bidaha mesaj atma beni seviyosan dedi. çok değişmişsin dedim çünkü artık sevgili değiliz dedi şerefsiz. konuştık biraz işte sonra da Seni seviyorum. Bidaha kimse seni benim kadar sevemez öpüyorum kendine çok iyi bak ben artık nefes almaktan bile yoruldum hakkını helal et daha fazla bişey diyemem ben seni çok seviyorum bunu bil yeter. Yolun açık olsun gibi bieşey yazdım wp yi sildim
- +1 yıl
cidden şrefsiz kardeişm bu kadarda olmaz yani azıcık bile seviyorsa şu mesajına aşık olurdu siktri çek bu ne. Allah yardımcın olsun. o seni kaybettiğine üzülsün senin gibi kızın değerini bilmiyor.
Soran+1 yılYa afedersin ama poponu de ben kaldırdım. Ilk sevgilsiydim çok değer verdim çok sevdim ona fazla geldi bunlar cidden çok seviyorum ama unutmaya çalışcam mecburum ben buna. Ama yani gerçekten pişman olmasını canı gönülden istiyorum
- +1 yıl
Yaşın kaç daha gençsin kendi hayatına okuluna derslerine bak unutma senden başka kimse değerli değildir. pişman olur bir gün olduğu günde sen olmazsın.
Soran+1 yılHaklısın ama unutmam çok zor. Ve pişman olur umarım
- +1 yıl
seven bir kere sever hadi ordan et unutma o zaman
Seni sevmiyorum diye maj atman zaten onu unutamayıp sevdiğin anlamına gelir
012 Yorumla
Soran+1 yılDirek onu yazmadım
Soran+1 yılYa instasnı benim çaldığımı düşünüyodu o yüzden konuştuk
Soran+1 yılO attı senmi çaldın diye
Soran+1 yılHayır ya alakası yok
Soran+1 yılAma o da istemito konuşmak. Bugün şey dedi. eğer beni. seviyosan mesaj atma. bidaha dedi
Soran+1 yılZaten bitti konuşmamız. Ç ok. Seviyorum ama o sevmiyor
+1 yılBoş işlerle uğraşıyorsunuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şarkı sözü var bilir misin? "Sevmesini bilmiyorsan bakma sakın gözlerime" yani seni sevmesini bilmiyorsa bırak onun peşini..
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söyledin ama çok seviyorum olmuyır be
eskiden yeni olur mu hiç? bırakın bu eski sevgili işlerini
06 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama
Soran+1 yılHaklısın aslında offff
Soran+1 yılDenicem
+1 yılevet aradan o kadar zaman geçti ne oldu yazdı mı nasılsın?
00 Yorumladevam et adım atmaya
172 Yorumla
Soran+1 yılEtmiyim mi
Soran+1 yılYa aynen öyle yapim dimi sevdiğimi falan iyice anlasın. neler diyim sence
Soran+1 yıl1 ay oldu ama.1 ay bensiz yapabildiyse yine de dönmek istermi
Soran+1 yılBaşkası yok. Ve sevse de eskisinden baya az seviyodur. Arkadaşına sevmekten soğuttu demiş
- +1 yıl
Sen büyük ihtimalle bunaltmışsındır kadınlar ile erkekler farklı kadınlar çok sevebilir konuşmayı ama erkekler sevmez bu bir örnek olarak verdim Üstüne çok gitme sürekli birşeyler bekleme doğal ol biraz kendi haline bırak sen onu sıkarsan o da soğur sürekli ne bilieym mesaj atmasını iyigeceler günaydın ya da sürekli birşeyler bekleme böyle davranırsan kaybedersin ona bırak bunları o seviyorsa gerekeni yapar
Soran+1 yılYa aynen bunalttım ama ayrılınca fark ettim hatamı çok da pişmanım
- +1 yıl
Biz erkekler sürekli bizden birşeyler bekleyen kızları pek sevmeyiz sevemeyiz bizi sıkmayacaksınız biz seviyorsak özlüyorsak gerekeni yaparız seviyoruz deriz iyi geceler hatunum da deriz mesela her faceye girdiğinde Açık gördüğünde mesaj bekleme o atar üstüne gitme böyle yaparsan bunaltır onu kendinden soğutursun yorulur benim gibi eski sevgilim beni hayattan emekli yaptı sürekli her dakika birşeyler beklemesi beni yaşlandırdı ya her şeyime karışması sürekli afra tafra yapması artık yoruldum yıprandım ilişkiyi bitirdim biraz sizlerden anlayış bekliyoruz bizi anlayın bizler sizi severiz koruruz olay budur ama çok sıkıyorsunuz ya :( :( :(
Soran+1 yılYa valla işte sonradan anladım bende. Ilk sevgilimdi tecrübeli değildim nasıl davranırım bilmiyodum çok sıktım kıskandım. Çok da pişmanım geri gelse cidden çok değişmiş olcam istediği gibi olcam ama dönmiyor
Soran+1 yılCevap veriyo da biraz sinirli gibi oluyor. Geçen şey demiştim özlemiştim bu arada yazdım bişry dmeek istemiyorum dedi hiç özlemedin dimi deidm yine aynı şeyi yazdı
Soran+1 yılBida instası çalındı hagta sonu bana mesaj attı senmi yaptın diye kusura bakma falan dedi aklıma başkası gelmedi dedi
- +1 yıl
ikinci yazdığını anlamadım ama sen bence biraz uzak dur kendi haline bırak yazma kafasını toplasın bu sefer seni merak edip mesaj atabilir biz 3 haftadır ayrıyız o bana yazmıyor ben merak ediyorum açıkcası bu kadar beni bunaltan kız niye bana yazmıyor diye hatta benim ona yazasım var
Soran+1 yılYa zaten bir ara mesaj atmamak için 2 hafta wp yi sildim ama bir işe yaramadı
Soran+1 yılBufün mesajıma cevap verince son kez konuşuyım yaziyim sevgimi falan. Sonrq 1 ay sonra da özledşm falan yazim. Bide şey bu benim sigara içmeme kızıyodu. Bende ayrılınca inadına içip snap atıyodum sırf o yüzden snapten silmiş
- +1 yıl
kızdığı halde böyle yaparak neden dahada sinirlendiriyorsunki? böyle birşey yapıyorsan seni istemiyorum anlamına getiririyorsun bunu biliuormusun? hem kızıyor sigara içmene söylüyor sen daha beter yapıp foto cekip atıyorsun böyle birşey yapıyorsan seni takmıyorum sen kimsin diyorsun bu durumda onu silmiş olman gerkeiyor ama hem sen kimsin diyorsun hemde özlüyorum diyorsun böyle yapma işi zora sokuyorsun
Soran+1 yılYaaa of sonradan anladım hep hatalarımo ben. Çok pişmanım
Soran+1 yılSeni unutamıyorum yazdım ona
Soran+1 yılgeçen sevmiyorum dedim ya o yüzden sevgime inanmıyomuş. zaten sevmiyomuş beni. bidaha mesaj atma beni seviyosan dedi. çok değişmişsin dedim çünkü artık sevgili değiliz dedi şerefsiz. konuştık biraz işte sonra da Seni seviyorum. Bidaha kimse seni benim kadar sevemez öpüyorum kendine çok iyi bak ben artık nefes almaktan bile yoruldum hakkını helal et daha fazla bişey diyemem ben seni çok seviyorum bunu bil yeter. Yolun açık olsun gibi bieşey yazdım wp yi sildim
Soran+1 yılAynen öylr oldu. Beni çok kırdın ama belki sarılsak ya da konuşsak geçecek gibi ama sem istemiyosun imkansız yani deidm
. evet imkansız zaten benim için asla geçmez dedi. Nasıl geçer dedim ümit etme artık faöan dedi
Soran+1 yıl6 ay
Soran+1 yılYa of bitmiş evet ama yani insanın sevgisi nqsıl bu kadar kolay bitet aklım almıyo
Soran+1 yılDedim bende heves miydi dedim. Heves dediğin 1 ay sürer 6 ay olmaz dedi. Zaten bir ara çok sevdi eminim. 3 hafta hergün kavga ettik yıprandık ama. bırakmadı o yüzden hiç gitmez sanıypdum çok bağlanmıştı
Soran+1 yılYa ben bunu seviyodum biliyodu o da. 1.5 yıl platoniktim ben buna. Sevdiğimi öğrendi 3 ay sonra sevgili olduk. Bem poponu çok. kaldırdım
Soran+1 yılZaten ilişkide benim sözüm. geçiyodu. genelde ama çok değer verdim aşırı kalktı g. ötü
Soran+1 yılAynen öyle rezildi vezir yaptım sevmedi
Napim işte elimden geleni yaptım gururumu hiçe saydım peşinden koştım. Şimdi ben son mesajı atıp cevap vermeden wp yi sildim ya merak bile etmez dimi
Soran+1 yılUmarım merak eder. Insta ve snape falan da girmicem. Zaten dönceğini sanmıyorum o kadar laf etti ama ben yine de dua edicem her şey Allah'ın elinde sonuçta
Soran+1 yılBilmiyorum yani o kadar şey dedi inanmam pişmanlığına
Soran+1 yılAşkta gurur olmaz jskskskd ne kadar zaman geçince döndün ki
- +1 yıl
doğru gurur olmaz ama o gurur yaptı ayrıldıktan 3 ay sonra dönmek istedim kabul etmedi 1 yıl sonra dönmek istedim kabul etmedi 1 yıl 3 ay sonra dönmek istedim kabul etmedi 3 kere red yedim birde kalkmış arkadaslarına diyor ömer için 3 gece ağladım ulan vicdansız madem ağladın da geri döndüğümde niye kabul etmedin ya
Soran+1 yılYa o da gurur yapmış işte. Keşke hiç. bitmeseydi de dönmek zprunda kalmasaydın. Benimki dönmez ama dimi
Soran+1 yılDuaya devamm
Soran+1 yılDaha önce söyleidm kaç kez. Olmqz dedi sevmiyorum dedi en son. Bide şeu dedim ben kırıldım ama sarılsak ya da konuşsak geçecek gibi ama sem istemiyosun imkansız yani dedim evet istemem ve benim için asla geçmez dedi sanırım kırılmış o da sevmiyosa miye kırıldı o zaman ya neyse işte bende naısl geçer dedim geçmez ümit etme artık dedi
- +1 yıl
bence senin burnunu sürtüyor olabilir sende üstüne gittikçe mesaj attıkça senden kaçıyor seni çantada keklik görüyor sen buna 1 ay mesaj atma beni dinle sonra gör tepkiyi bak o nasıl geri dönüyor bir erkek olarak başka erkeği iyi bilirim nasıl olsa seni istese şu an elde edebilir o yüzden kacıyor başka birini arıyor benden söylemesi
Soran+1 yılAynen beni cepte görüyor. Her an her istediğinde ulqşabilceğini sanıyor. Başka kız arıyor mu bilmiyorum ama arkadaşı henüz yok öyle bir durum dedi bilemicem yine de. Mesaj atınca bıktım falan dedi
- +1 yıl
ee işte sen mesaj atarak kendini bıktırıyorsun sen şu an ceptesin artık tavrını koymalısın vazgeçilmez değilsin demelisin bunu 1 ay mesaj atma bak gör o mesaj atacak sana bu merak edecek ulan düne kadar mesaj atan peşimden koşan kızdı ne değiştide şimdi beni aldırmıyor acaba hayatında birisimi var diyip sana mesaj atacak naber filan konustukca sevgilin var mı diyecek senin yapman gereken kendini ağırdan almak mesaj atmayı hemen bırakmak
Soran+1 yılAsla atmam dünden sonra zaten. Beklicem dua edicem inşallaah atar mesaj ilerde. onu çok sevdiğimi biliyor zaten. Bide şey 1.5-2 hafta sonra onu görme ihtimalim var görünce napim sence. bir iki dk görrüm anca karanlıkta yani. hemen tanırmı bilmiyorum bakarmı onu da bilmiyorum bem napiyim
Soran+1 yılMesaj atcağını pek sanmıyorım off geri dönceğini de sanmıyorum beni görmesi işe yararmı sence eski günleri hatırlayıp özler belki
Soran+1 yılPeki dönerse özlediği ve sevdiği için dönmezmi sadece meraktanmı
Soran+1 yılValla haklısın yani başkası bakmaz ona arkadaşlarım çok tipsiz falan diyodu başından beri ama umrumda değil tipi. Onun popsunu ben kaldırdım o kadar yalvardım kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor beyefendi
Soran+1 yılArtık mesaj falan atmıcam görürsem görmemezlikten gelcem. Denicem bunu inşallaah döner ama kabul edermitim biliyorum sürünsün önce
Soran+1 yılYaaa inşşşallllaaah döner bir gün ama döndüğünde benden sonra başkası olduysa asla kabıl etmem başkasına seni seviyorum dedikten sonra istemem onu ben.
Soran+1 yılEvett dün bemi seviyosan mesaj atma dedi bana. Bişeler daha konuştık tam hatırlamıyprum sonrq şey dedim işte snei kimse benim kadar sevemez öpüyorum kendine çok iyi bak ben artık nefes almaktan bile yoruldum hakkını helal et daha fazla bişey diyemem ben seni çok seviyorum bunu bil yeter. Yolun açık olsun yazdım görmeden daha wp yi sildim ne cebap verdi bilmiyorum
Soran+1 yılAynen wp yi yüklesem de mesajına bakmıcam falan umrumda değil gibi
Soran+1 yılEn son düm konuştık işte yoksa konuşmıyoruz normalde
Soran+1 yılAynen en son salı konuştık zaten bidaha asla mesaj atmam haftaya cuma onu görme ihtimalim var yüzüne bile bakmıcammmm
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılyapma boyle kullanır habern olmaz
011 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle biri değil. Ve cidden çok seviyorum yaaa
- +1 yıl
zaten oyle degil dedklerinizden yiyonuz her boku
Soran+1 yılYa ama napim nasıl unutayım
- +1 yıl
kafani dagit
Soran+1 yılDenedim
- +1 yıl
eee hep mi boyle olacak ozaman
Soran+1 yılKeşke geçse
- +1 yıl
ortam degis baska seylerle ilgilen psikoljikmen kafanda bitir
Soran+1 yılbir ara oldu gibi oldu. 10 gün sürdü sadece geri bu hale geldim
- +1 yıl
devam ettrceksin farkli ortamlard takil sanaldan yeni arkadaslar edin kafan dagilsib
Soran+1 yılTammam sağol
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam