Annem yani yengem beni çok sıktı yardımcı olsanız?

Ben 1,5 yaşındayken annem beni bırakıp gitmiş ve bana yengem sahip çıkmış. Gerçek annem hayat kadını gerçek babam ise yurt dışında kaçakçılık ile uğraşıyomuş. Yengem tüm bunları bana beni yurttan almaya geldiklerinde anlattılar. Allah razı olsun yengem mahkemelerde benim için çok uğraştı ve benim de o küçük yaşımda 12 yaşımda yaşadıklarım beni aştı. Her neyse dayım yani babam çok içerdi yengem bunu bir gün def etti ve bir adamla tanışmıştı ben de 14 yaşındaydım bu adamı eve alıyodu ve ben bu adam eve her geldiğinde odama çekiliyodum her gece onların sevişme sesini duyuyor uyuyamıyodum. Psikolojim baya bozulmuştu o sıralar da polis olmayı çok istiyodum kimseye eyvallah etmemek için. Tabi yengemle sorunlarım git gide arttı bana o* çocuğu seni başıma bela ettim diyordu sürekli. !4 yaşında lise sınavlarına mı hazırlanayım bunları mı hazmedeyım bılemedim. Sürekli bana*git diyordu bunlar bana hep dokundu şu an 20 yaşındayım ve hala izleri sızlıyo. Her gece ağlardım benim ne suçum vardı da gerçek annemin yanında değilim diye. Polis olacam diye tutturmuştum ve annem birgün bana sinirlenip o polislerin s*ki sana girsin dedi. Zamanla anladım insanın annesi olmadan olmuyor diye. Çok zor günler yaşadım ve şimdi polis memuru oldum . Bana yengem yakın olmaya calısıyo ama soğudum.Bilinçli düşünemiyorum ne yapmalıyım?
Annem yani yengem beni çok sıktı yardımcı olsanız?