Kocami annesinden çok kiskaniyorum buna nasıl son verebilirim yardımcı olur musunuz?

Kocami 3-4 senedir annesinden kiskaniyorum aşırı derecede ve triplere giriyorum başka şey bahane buluyorum ve tartisiyoruz oda farkinda galiba anne evindede buyumedi hep disarlarda sokaklarda büyüdü annesi fazla ilgilenmedi hep ben ilgilendim onunla hep ben sabahlara kadar bekledim ben kostum hep beni seviyor bende onu ama annesine karşı daha farkli evet çok saçma ama annesinden fazla ben ilgilendim onunla dogurmakla anne olunmuyorki o evlada bakmak gerek ama onda öyle şey yok biz evlendikten sonra annesi çok değişti oda beni kıskanıyor asiri derecede ilgileniyor ve bende kiskaniyorum bunu nasıl sonlandirabilirim onunla böyle bir mesele yüzünden tartışmak istemiyorum annesi kiskanmk istemiyorum bana yardimci olun lütfen kiskanclimi sonlandirmak için ne yapmam lazım? Ve onu herkesden kiskaniyorum kardeslerinden kuzenlerinden yigeninden yengesinden bütün kızlardan paranoyak oldum böyle olmak istemiyorum lütfen bana bir akıl verin:(((
Kocami annesinden çok kiskaniyorum buna nasıl son verebilirim yardımcı olur musunuz?