Annem bana durduk yere kin tutuyor bana yardım edermisiniz?

İlk çocuğum. Benden iki yaş küçük bir erkek kardeşim var. Annem hep ona ilgi gösterir. Geçen gün kardeşimle (kardeşim bile demek istemiyorum) kavga ettiğimizde yeter artık ikiniz de benimle konuşmayın dedi. Ve onu dediğinden sonraki gün kardeşimle gayet samimi bişekilde konuşuyordu ve benim yüzüme bile bakmıyordu. 4 gün geçti hiç konuşmuyoruz. Ev iki katlı onlar alt katta ben de üstteyim yemekten yemeğe iniyorum aşağıya. Sanki bana nispet yaparmış gibi kardeşimle konuşuyor şakalaşıyor. Kardeşim de beni sevmez ben de onu. Çünkü genellikle onun açıklarını hatalarını ben bulmuşumdur. Bu çocuk annesinden babasından annemle babamın çalıştığı işyerinden ve benden profösörce para çalmış biri. Sanal alemde kurduğu arkadaşlarına bizim için kötü cinsel içerikli şeyler söylemiş biri. Ve annem buna rağmen onu o kadar söylememe rağmen psikoloğa götürmedi. Bugune kadar onun her sözünü dinleyip derslerimi hep 5 getirdiğim için bana değer vermiyor, ilgi göstermiyor sanırım. Bana bir gün okuldan geldiğimde annem çok yorgunum dedi ve sırf ben de yorgunum dediğim için benimle 10 gün konuşmadı. Bunun gibi 100 kere saçma sapan şeyler için en az 1 hafta küsmüştür. Bu kini sadece bana diğer oğluna değil. Kaç kere onu daha çok seviyorsun dememe rağmen hala aynı şeyleri yapıyor ve inkar da etmiyor. Yüzüme dahi bakmıyor. Artık ben de onları görmek istemiyorum duymak istemiyorum çünkü onlar hep birlikte gece annem babamla değilde onunla yatıyor. Kardeşimin yaşı da 14. Geçengün yemek yiyorduk. Anneme tuzluk nerede diyorum donuk ve yüzüme bakmadan aşağıda diyor. Sonra kardeşim geliyor aynı şeyi soruyor annem gidiyor tuzluğu getiriyor. Ne yapacağımı bilmiyorum artık bu küslüklerden bıktım anneme olan sevgim de yok olmaya başladı sanki ben onun evladı değilim yani daha çok şey var aslında ama aklıma da gelmedi toparlayamadım cümleleri. Lütfen biri bana yardım etsin ailenin kıymetini falan bil yazmayın rica ediyorum. Bana gercekten yardım edecek kişiler yazsın lütfen dayanamıyorum artık
Annem bana durduk yere kin tutuyor bana yardım edermisiniz?