Evli bir adama aşık oldum aklımdan çıkmıyor yardım edin lütfen ..

en yakın arkadaşmın sevgilisinin arkadaşı..hikayem çok uzun aslında masal gibi başladı.daha birbirmizi görmeden sylemişti arkadaşım ikiniz birbiriniz için yaratılmış gibisiniz eminim gördüğünüzde aşık olacaksınız diye.hiç inandırcı gelmedi en başta evli bir adam asla! dedim ..hemde benim kopyam gibi sarışın ela gözlü 3 yaşında bir kızı varken..ama gel gör ki ilk akşam daha arabaya bindiğim anda başladı herşey.ilk konu telefon muhabbeti oldu.ben arkadaşımın benm telefonumdan aradığını ama açmadğını söyledim o da numaran yk bnde sonu kaçtı yeniden çağrı atsana falan derken numarmı aldı bir işeklde.2.gün arkdşm sevgilisine ulaşmynca benden aradı falan derken biz görüşmeye başladık.bu her gün 3 4 defa aramaya başladı hepsnde rahatzmı ediyorum şu bu bişeyler syledi hayır dedim.ama en son arkadaşımın sevgilisi sanki anlamş gibi ortada bişey yokken bir konu açtı bana söylediği şey benm ortamımdan kmseyle grüşmeyeceksin kmseyle çıkmayacaksn gibi şeyler.bende grüşmek istemedğimi söyledim ama olmuyor yapamıyorum unutamıyorum.kafayı yicem.sizce ne yapmalıyım o bana aşık olduunu syledi ben de sana karşı bvişey yok dedim gitmesi için yalan söyledim.eğer aşık olduğumu söylersem bütün çevrem bana kötü gözle bakcak arkadaşlarımı kaybedicem sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
not;bu arada sevdiğim kişiyle arkadaşımın sevgilisi çok çok yakın arkadaş ve ortak arkadaşları daha öncce bana teklif etmişti ve halada ben seviyor ama ben istemiyorum.biz böyle bir ortamda bir araya geldik ve o arkdaşları bana onun yannda sana aşığım şu bu dedi onun bana söyledği şey ise sen eğer izin verseydin ben heps,ne haddini bidirrdim benmle o kız artık bırak falan derdm gibi şeyler söyledi.
Evli bir adama aşık oldum aklımdan çıkmıyor yardım edin lütfen ..