Evli bir erkeğe aşık oldum, onu hayatımdan nasıl çıkarabilirim? Biri bana yardım etsin

aşık oldum hayatımda ilk kez...o kadar pişmanım ki herşey için...onun yanında olduğum içinde...evli ve ben bunu öğrendiğimde artık bağlanmıştım ve aslında ben böyle şeyler duyduğunda herkesten önce tepki veren biriydim...hep aynı ortamdayız,iş gereği...ve işimi değiştiremem,şu an mümkün değil..beni sevdiğini biliyorum..bende onu seviyorum..ama mantığım ve vicdanım henüz kör olmadı...ayrılmaya çalışıyorum ve her seferinde konuşmaları kesiyo yarıda,aramızdaki tutkunun farkındayım ve bunun hayatımı mahfetmesinden çok korkuyorum...etrafından tanıdığım çok kişi var ve bu knuda konuştuklarım,o evliliğin çoktan bittiğini ve maddi açıdan bişeyler çözüldüğünde kağıt üzerindede biteceğini söylüyo herkes..oda dahil...ben inatla bikaç kez aralarını düzelttim..karısının benden kesinlikle haberi yok...aralarını onu ikna ederek,zorla evine yollayarak düzelttim hep...bana hep gücünün kalmadığını söylüyo...ama ben bencil olamam ve düzelebilirse bu evlilik kurtulsun,oda huzurlu olsun istedim...ama gücüm yetmedi...bu benm düzeltebileceğim bişey değildi zaten...ama öteki kadın olmakta bana yakışmaz...onu üzmeden hayatından çıkmak istiyorum...ve öyle güçsüzümki bu konuda...
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada sadece annemle yaşıyorum ben ve bu konu yüzünden epey bozuldu aramız...şu an bu ilişkiyi bitirdiğimi zannediyo tabi...her tarafım yalan...
Evli bir erkeğe aşık oldum, onu hayatımdan nasıl çıkarabilirim? Biri bana yardım etsin