Evli olduğunu söylemedi, defalarca görüştük, otel de buluştuk ama cinsellik olmadı sarılıp öpüşüp uyuduk sadece
şimdi de ayrılsam anında kapıma geliyor ayrılma diye
ben bu iletten nasıl kurtulurum Allah’ım çok rahatsızım vicdanen.
Evli olduğunu söylemedi, defalarca görüştük, otel de buluştuk ama cinsellik olmadı sarılıp öpüşüp uyuduk sadece
şimdi de ayrılsam anında kapıma geliyor ayrılma diye
ben bu iletten nasıl kurtulurum Allah’ım çok rahatsızım vicdanen.
kapına geliyorsa, gitmesini söyle, polisi ararım de. ne bileyim asla iletişim kuramasın seninle. korkunç bir durum, kapına gelince barışıyorsanız bunu hep yapar
Evet yelkenleri bırakıyorum o an bilmiyorum nasıl beceriyor offff
o yapmıyor, sen dayanamıyorsun. asla yargılamıyorum ama sen dayanamadığın için oluyor zaten bu. senin dayanman gerek
Biliyor musun eskiden herkes e derdim ki yapma evli evine gider seni unutur diye
Sonra birden bununla tanıştık aylar falan geçince itiraf etti yoksa başta bilseydim aslaaa yaa..
neyseee, otel’de de kaldık hatta 1 gece benim onun şehrinde işim vardı geldi kaldı uyuduk hiç bir şey olmadı Allah’tan bir de bakireliğim gitmesin😭
Bağlandım çok fena bu yüzden dayanamıyorum evet
Cevap
18Cevap
Engelleyeceksin, istemediğini söyleyeceksin ve kurtulacaksın. Bekar birini bulursun ve aklından gitmiş olur o da.
Çok pişmanım Allah affedermi
Affeder niye affetmesin.. sen kendini kopar adamdan bir şekilde. Başka birisiyle ilişkim var de, istemiyorum de engelle geç.
evlencem görücü usulu de gerekirse fake sevgili bul bi kaç defa görsün seni onunla
Aşırı doğru bir şey
tamam söylicem hafta sonu yazıcam istemeye geldiler diye
bence öyle yap yani eğer hala aranırsa söyle dövelim
😂😂 gel döv
Çok pişmanımmm
nerede yaşıyor
İstanbul
ankaralıyım be şansına küs :D
Yapacak bir şey yok tatlım, evli adam senin değildir, hiç de senin olmadı zaten, görüşmeyeceksin.
Eşine durumu bahsetmekte tehdit et.. kurtulmak istoyorsan
Onun bilgileri bende yok
Anlamıyorum neden peşimi bırakmıyor hani evli olup cinsellik yaşaya onu da yapmadı otelde
Karına söylicem diye tehdit et. Tanımasanb bile bi yerleri tutuşur
Izin verme senin elinde. Esine soykerim de sen zaaf gosyermesen yapamaz
Haha bu kızlar neden çoğu zaman psikolojisi bozuk sapkın erkeğe denk gelir enteresan tesadüf olamaz bu 😄
:(((
Yakacak bireyin yok SLK da olsa senin seçimindi bu sen aldın hayatına onu olumsuzluk yaşatıyorsa sana ona bir suç bulamazsın çünkü sen izin verdiğin kadarını yaşatıyorsun ona izin vermeseydin bu piskolojisi bozuk insana denk gelmez din sonuçta muhatabım olmazdı değil mi ama
Ya şöyle oldu. Evli olduğunu aylarca sakladı. Çok güzeldi her şey. Buluşup otele gidip uyumuşluğun da var bana dokunmadı kesinlikle, ben de istemedim zaten.
Hani benim için “normal” di bu ilişki.
Şimdi de beynim ağrıyor üzülüyorum şu yaşadıklarıma
O seni kaldırdi sana yanlış yaptı ama yanlış yaptığını bile bile senden ayrılmıyor niye çünkü kendini kaybetmiş durumda kendini suçlu bile görmüyor saplantı haline getiriyor seni
Her ne olursa olsun adamın hiç suçu yok istersen oteli girmeyi red ederdin istesen öpüşmek istemeye bilirdin o yüzden üzülssende bir şey değişmez
Evet neden kendisini suçlu görmüyor?
Doğu’da işim vardı 4-5 saat yol yaptı sırf beni görmek için.
Benim aklımı alıyor
Kendini niye suçlu görsün iki tarafı da idare ettiği ni biliyor ara sıra bile olsa yatak da mutlu olduğum ol istiyor
Biz seks yaşamıyoruz ki sarılıp uyuyoruz benden çıkarı ne
Bilemedim gerçekten çok tufaf adammış doğru düzgün çıkarı olamdan onca emek sarf etmesi çok ilginç aşık değil bir şey değil o yolu neden hiç üşenmeden gelmiş tuhaf vardır kendince bir menfaati ama dikkat et hiç tekin değil
Yani eve mesela saatlerce girmez, sırf benimle telefonda konuşmak için. Saatlerce yaaa, sabaha kadar insan evine girmez mi?
Ne yani sana aşık olduğunumu düşünüyorsun bunlar aşık insanın yapacağı hareketler olduğunumu düşünüyorsun yoksa 😄
Aşık insan neler yapar
Sana aşık olduğunu düşünüyorsan sen ondan daha tuhafsın demektir evde bekleyini sıktiği varken sana aşık mı olacak dı yok artık daha neler sana aşıksa o zaman neden birden fazla kızlara şans veriyor kb ama senin mantığın yok şaşırmışsın aklın karışık senin yat dinlen kafanı toparla en iyisi boş işler seni yorar yorma kendini onun için
Aklım başım yerinde değil olsa böyle olmazdı zaten.
İşte bende diyorum ki kendini değiştir
Ne yaparak başlamam gerek
Onun sana çok büyük yanlış yaptığını düşünerek başlaman gerek ondan Uzak durman gerek ziktir çekmen gerek ona sen cesaret veriyorsun ona çünkü üstüne yürümesine
Neden beni üzüyor böyle yaparak hadi ben kuduruk ilgiye aç köpeğim
O neden buna izin veriyor insan nasıl kıyae
O sana bir şey yapmıyor senin zafın var sen düşüyorsun
Boşveremiyen sensin boşveremiyi bilmezsen üzülmeyi bilirsin
Zaafım dağlarca evet
Biraz kötü kız ol masum vijdani olma
Aşık sana neden kurtulmak istiyorsun
Aşık ama evli
Olsun zaten bilerek yaptin herseyi
Ama yanlış olduğunu biliyorum, kurtulmak istiyorum
Neyi bekliyorsun bırakmak için o kadına yazık degilmi
başka birini koluna tak görsün vazgeçer