Güncellemeler
+1 yıl
Asirı hoşlanıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç muhabbetimiz olmadı konuşmadık
Evli bir erkeğe ilgi duymaya başladım. Nasıl oldu bilmiyorum ama aklımdan çıkmıyor onu düşününce kalbim güm güm atıyor ben 18 yaşındayım o 34 nasıl tavlayabilirim onu? Lütfen taktik verecekler yazsın sorunuzu silerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
oncelikle muhabbetiniz olmadigi icin ufak ufak selamlasma ile baslayabilirsin. ofis ortami ise selamlasabilirsin. baska bi ortam ise yardim vs isteyip bi muhabbet baslatabilirsin. birden bire olmaz zaman lazim.
Ofis ortamında değiliz ben onu gördüm tanıyorum ama o beni hiç tanımıyor bi konuda yardım isteyebilirim ama bana tek anlatması lazım onu nasıl başaracağım bilmiyorum
genel gecer bi konuda yardim vs isteyip once bi tanissan sonra numarasini da aldin mi olay biter zaten. ilk yardim tanisna bahanesiyle basit bisey olmali. yani tanismaya bahane
Numarasını isterim ama hep insanların içinde olduğu için millete afişe olmamam lazım
yalniz olmasi lazim, kalabaliktan galniz yere cagirmak filan riskli sen beceremiceksin bunu galiba :(
@ErkekSavarx 😁😁😁ağzına sağlık
Ona bilmediğin birşeyleri öğrenmek maksadıyla sorular sorarak yaklaşabilirsin
Mesela?
Onu nerden tanıyorsun komşun mu iş arkadaşınmı
Aynı ortamda bulunduk bi kere ben isimini öğrendim araştırdım
Aslında sorduğun sorunun ne olduğunun bir önemi yok soru sorarken beden dilini iyi kullanarak ona sinyaller gönderebilirsin onun tepkisine ve gidişata göre de devam ettirebilirsin canım değil ise anlar
Senden yaşça büyük ne işin var evli insanla unutmaya bak daha 18 yaşındasın olgun düşün biraz
Bende böyle bir şeyden korkuyorum evlenince ya, ben tavlanırım bence
Neyin den etkilendin böyle?
Yakışıklı sesinin tonu bakışı gülüşü o kadar hoşlanıyorumki aklımdan hiç çıkmıyor
Sana pas veriyormu?
Bir muhabbetimiz yok konuşmayı düşünüyorum işte
Konuşup nabzını yokla hoşlandığını belli et. Sana karşılık verecektir
Mantar gibi çoğaldınız ha, edep yahu edep.
Taktik yok.
Yuva yıkmaya hakkın yok.
lan bi de ciddi ciddi taktik verenler var sonra kadınlara laf yapıyorlar, kendi kuyularını kazıyorlar
aptal sürüleri boş ver :)
Naptın sonuç nolcu
Kaş göz yap gelir arkandan kesin
Soyun karşısında tamamdir
Yaz veriyim taktik shdjakdjksdj
Salın şu evli erkekleri yeter artık lan
Fiziğe bağlı ve bakışlarına
Geçmiş olsun güzelim
Vay birey vay
Ben de aynı
Nude at ver bir de