Ucuz eşyalar alan, detayları atlayan eş adayına aileniz tepki gösterir.

Ucuz eşyalar alan, detayları atlayan eş adayına aileniz tepki gösterir.

Evliliğin uzamasına sebep olan maddesel konuları olabildiğince en rasyonel haliyle aşmaya çalışan sorun çıkarmayan biri olarak görürüm bir erkek gözüyle. En ateşli savunucusu ben olurum yarimin tabi bu durumu baz alarak bizim için fedakarlık yapan bir kere evleniyoruz sonuçta demeyerek hayatı kolaylaştıran biri için de maddi anlamda toparlanır toparlanmaz evi yeniden istediği en iyi şekilde dizer donatmasına sağlarım.
Cebinizde çorba içecek paran varken lokanta da iskender yiyebilir misin? Belki de erkek arkadasinda öyledir. Parası yoktur ve elinden geldiğince halletmeye çalışıyordur
Ailemden ziyade benim ne düşündüğüm daha önemli. Aynı yastığa baş koyacağım yine kendim olacak ailem değil. Ben eşim olacak kişinin maddi açıdan sıkıntılarını anlayabilirim, üzerine gitmem, ancak maddi sıkıntısı yoksa ucuza getirmeye çalışıyorsa her şeyi bunu dile getiririm ailem mevzuyu açmadan. 🌾✨🌸
Ucuz ama kaliteli eşya ise sorun olmaz. Parası da anca o kadarına yetiyordur. Detayları atlamasına ise tepki gösterebilirim. Gelinlik ise alınacak 😬.
Cevap
12Cevap
Burada önemli olan evleneceklerin birbirine sevgi saygı beslemesi mutlu olmalarıdır. Herkes gücü oranında katkı sağlamak gerekir
O en önemlisi ama aile çocuğunun güvende olmasını istiyor
Ailemdem önce bn tepki veririm evlilik düğün ev kurmak masraflı sey altından kalkamicaksa hç o topun altına girmesn boşuna yol alsn
Doğru dedin hiç o topa girmesin o zaman
Peki herşeyi erkekten beklemek? Ve sadece olması gerekeni değil de abarta abarta istemek ?
Tek bi tarafa yükleyen kişiyle evlenip de sonra ağlamak da ne bilm. @vickiçermiyiz
Yorumuma atlayp birde artislenmen saa gbı. O zaman insanlarn yorumlarına atlama ve bn yorumumda herşeyi karşı taraf ödesin gbı bişey demedim gtunden okuyp anlayp atlaypda ergen gbı haller yaş kaç 15-16 mı
ailemle konusmuyorum sadece abimle konuşuyorum oda sorun etmez bunu ayrıca daha iyi olur hem paramız kalmış olur onunla da bir güzel balayina gideriz
ailem esime karisamaz o gönlümün ve evimin sultanidir o ne derse o
Ne güzel
Bi eic yazdim sana bak kelimeler bosa gitmesin
Tabiiki sacma abartmadan evliligi yapmak lazim
annem burnumdan getirir özellikle bula bula bunu mu buldun diye 😬
Ucuza kaçan ben olduğum için karışmadılar. Ama aksi olsaydı muhtemelen karışırlardı 🙃
Vala ben ucuza geldim yeterki evlenelim de masraf önemli değil dedim ama keşke isteseydim herşeyin en iyisini 🙂
Ne kadar istersen o kadar değerli oluyorsun vallahi bunu bilin kizlar 😭
Vallahi soluğu aile mahkemesinde alıyorlar😄
Boşanma yok bizde 🙂
Eşyalara önem vermedik hiçbir zaman detaya girmesi beni rahatsiz eder
Evlen artık da kurtulalım
Bıktın mı benden
Ben istemem cimri birisini
Paran yoksa evlenme gardaş 😂
İlla adam bütün paraları harcasin diyorsunuz 😂😂
Herkes başkasının cüzdanı üzerinden hayal kuruyor.
Tepkimi gösterirdim tabii ki
İstediğim aday öyle
En güzeli
Hihi
Gösterir herhalde
Ailemden önce ben tepki gösteririm
Ben öyle yapacam
Hayır onun hayatı saygı duyarlar
Bende tepki gösteririm yani
Alkışlarım
annem tepki gösterir
göstermez