Bu devir de bu fiyatlarla nasıl evlenilebilir? Hersey tam tamına olmasa çevrenin tepkisi ne olur? Aileler ne der?

Fiyatlara gelince yıllarca yemeden içmeden çalışmak şart ki evlendikten sonra bir kaç yıl borç ödemek de dahil. Herşeyi dahil edersek 510 bin kadar bir fiyat çıkıyor dugun kına nişan balayi ev esyalari.. Sizce hersey tam tamına mi olmali? Aileler arasında sade bir nişan ve belediyenin nikah salonunda sade bir nikah olsa, evlenince gencler 1+1 eşyalı ev alsalar, ne ceyizi ne mobilyayi almaya gerek kalsa, kendi evlerini ödeseler, zaten şartlar cok zor kimseyi bir iki gün eğlendirebilmek icin yillarca borç ödeyip bu ekonomide ev sahibi olamadan kalmak istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında çevrenin tepkisi ilgilendirmiyor ben ailemi ikna ederim, hatta annemle bu konulari konustugumda düğün işlerini hic sevmedigmi belirttm hak da verdi, fakat sevgilimin ailesi illa diye tutturursa diye çekiniyorum çünkü onlari umursamamazliktan gelemem ki onlari da ikna edebilcegimi düşünüyorum fakat bunu nasıl yapabilirim, yukardaki yazdiklarimdan bahsetsem ikna olurlar mi?
Bu devir de bu fiyatlarla nasıl evlenilebilir? Hersey tam tamına olmasa çevrenin tepkisi ne olur? Aileler ne der?