Alışveriş & Hediyeler Evlenirken düğün şart mı yoksa nikaha da kabul müsünüz? Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nikah yeterli, onun yerine en lüks balayını yapabiliriz Düğün mutlaka olmalı göbek atacağım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evlenirken düğün şart mı yoksa nikaha da kabul müsünüz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Nopeeex Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Düğün istemiyorum diye yuhalaniyorum. Nikah kıyıp şehir şehir gezelim o parayla 1 4 Yorumla Celebrindir 1 yıl Böyle düşünen aklı başında, anlaşabileceğim biri hayatıma girerse evlenirdim ya. Çok mantıklı düşünce çünkü. Mantığı geçtim akrabaları niye eğlendireyim eşimi eğlendiririm tatille. Yorumla Nopeeex 1 yıl Akrabalar arkadaşlar... Bunu düşündüğüm için bensiz bile düğün yapabilirler. Evliliğin bu aşaması bile evlilikten soğutuyor insanı Yorumla Celebrindir 1 yıl Al benden de o kadar Yorumla Nopeeex 1 yıl Bekarlık iyidir 😂😂 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl o zaman ki maddi gücüme ve karşımda ki insana bağlı ama düğün mantıksız geliyor boşa masraf. 1 0 Yorumla
ModernKontes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Keşke bu konuda batıya örnek alsak. Nikah yeterli 1 1 Yorumla Celebrindir 1 yıl Kesinlikle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Düğün istemiyorum diye yuhalaniyorum. Nikah kıyıp şehir şehir gezelim o parayla
Böyle düşünen aklı başında, anlaşabileceğim biri hayatıma girerse evlenirdim ya. Çok mantıklı düşünce çünkü. Mantığı geçtim akrabaları niye eğlendireyim eşimi eğlendiririm tatille.
Akrabalar arkadaşlar... Bunu düşündüğüm için bensiz bile düğün yapabilirler. Evliliğin bu aşaması bile evlilikten soğutuyor insanı
Al benden de o kadar
Bekarlık iyidir 😂😂
o zaman ki maddi gücüme ve karşımda ki insana bağlı ama düğün mantıksız geliyor boşa masraf.
Keşke bu konuda batıya örnek alsak. Nikah yeterli
Kesinlikle
Düğün sevmiyorum. Nikah yeterli.
Herşeyden önemlisi mutlu olmak
Nikah yeter bile düğün çok saçma
Şart