Alışveriş & Hediyeler Oyun zamanı! 👻 Hangi çeyiz hediyesini kazandığını öğrenmek için bir sayı söyler misin? s Kimikio Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Oyun zamanı! 👻 Hangi çeyiz hediyesini kazandığını öğrenmek için bir sayı söyler misin?1-50 arası bir sayı söylerseniz çeyiz hediyesi bizden! 👀Sayını seç, hediyeni öğren 👻👻#ÇeyizAlışverişi Oyun zamanı! 👻 Hangi çeyiz hediyesini kazandığını öğrenmek için bir sayı söyler misin? Cevapla Hediye Soruları Oyun Soruları Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. 50 olsun sayı bakalım payıma ne düşecek 1 2 Yorumla s Kimikio 1 yıl Hadi iyisin Barış, kahvaltı takımı çıktı 😅 u Barış_LonelyForever 1 yıl Oo tam da ihtiyacım olan şey şanslıyım 😅
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl 4 diyorum ama beklerim bak göndermeni 1 7 Yorumla s Kimikio 1 yıl Tencere seti 😬😬 daha uygun fiyatlı bir şey olsaydı olabilirdi 😅 DorothyBabe 1 yıl Tek tava yolla sen de😂 s Kimikio 1 yıl Büyük mü olsun küçük mü DorothyBabe 1 yıl Küçük de olur ya s Kimikio 1 yıl Cuma kargoda 😅 DorothyBabe 1 yıl Sözünü aldım bak ona göre😂 s Kimikio 1 yıl Tünele giriyorum sesiniz gel mi yo 😂
Quiet_Queen Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Peki 27 😂 neymiş bakalım hediyem 1 2 Yorumla s Kimikio 1 yıl Tava seti, hem de 5 parça 😅 Yorumla Quiet_Queen 1 yıl Çokk ggüzel 👌 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl 7 de hediye elime nasıl ulaşxak 😅 1 3 Yorumla s Kimikio 1 yıl Çaydanlık takımı çıktı 😅 hediye nasıl ulaşacak yazıp gizli cevap yazmanız ayrı bir muamma 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😅😅😅😅 her türlü muamma bulunurr Yorumla s Kimikio 1 yıl Yooo biz hediyeleri gönderiyoruz muammamız yoktur 😅 Yorumla
Hanımefendio Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl 22 diyorummm 2 2 Yorumla s Kimikio 1 yıl 101 parça kaşık çatal seti 😅 Yorumla Hanımefendio 1 yıl İyimişşş 😄 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Altı 1 16 Yorumla s Kimikio 1 yıl Kahve makinesi kazandınız tebrikler 🤗 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Değişik bir şey olsaydı be Yorumla s Kimikio 1 yıl Hadi bir sayı daha alalım o halde Yorumla Cooldusunce 1 yıl Oluyo mu öyle Yorumla s Kimikio 1 yıl Oluyor neden olmasın 🙄 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Hım o zmn iki Yorumla s Kimikio 1 yıl Küçük mutfak robotu 🫢 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Bana da bilindik popüler gelmiyo ya Şans şans yokki Yorumla s Kimikio 1 yıl Maalesef 😑 yeni sorum olursa beklerim belki güzel bir şey çıkar bu defa Yorumla Cooldusunce 1 yıl Ok Yorumla s Kimikio 1 yıl Bye Yorumla Cooldusunce 1 yıl Banada fikir versene ye ya bu gibi oyun bende soru istiyorum Yorumla s Kimikio 1 yıl E birlikte soralım istersen? Yorumla Cooldusunce 1 yıl Olabilirde nasıl olcak hiç bilmiyorum Yorumla Cooldusunce 1 yıl Röportaj gibi mi Yorumla s Kimikio 1 yıl Hayır, iletişimin kapalı yazarsan bir iki aklıma gelen var cevapları da hazırlarım ben Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl 22 geçti içimden 1 5 Yorumla s Kimikio 1 yıl Aynalı takı dolabı 👀 Yorumla Edameda06 1 yıl Aa ne kadar uygun bana 😌🤣🥰 Yorumla s Kimikio 1 yıl Güle güle kullan 🤗 kargoları cuma günü gönderiyoruz 😅 Yorumla Edameda06 1 yıl Teşekkürler burki 😂 Yorumla s Kimikio 1 yıl Rica ederim 🍀 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl 16 olsun 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl Tost makinesi 👀 kullanışlı bir ürün Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl 12.. 1 10 Yorumla s Kimikio 1 yıl Mutfak tartısı, çok şanslınız 😅 Yorumla Malefiz1313 1 yıl Ben ne yapacağım onu beyefendi 😂😂yani bir beyaz eşya verseydiniz)) Yorumla s Kimikio 1 yıl Size bir şans daha veriyoruz kimse duymasın 🤫 bir sayı daha alalım Yorumla Malefiz1313 1 yıl Aaa çok sağolun 22 o zaman Yorumla s Kimikio 1 yıl A aaaaa banyo paspas takımı çıktı 😅 Yorumla Malefiz1313 1 yıl Yaaaa ama oldu mu bu😂🤦🏻♀️ hayattaki şansım Yorumla s Kimikio 1 yıl Bir şans daha bu son olsun çok merak ettim ne çıkacak diye, bu da benzerse hayattaki şansın diyebiliriz 😅 sayı söyler misin? Yorumla Malefiz1313 1 yıl Ahahaha sabah sabah kahkaha attım 😂🤦🏻♀️ 2 olsun Yorumla s Kimikio 1 yıl Güldürebildiysem ne mutlu 😅 ama kötü bir sürprizim var; çıkan şey küçük mutfak robotu, hani başında da küçük yazıyor 😂 hayattaki şansın küçük, tescil edildi Yorumla Malefiz1313 1 yıl Ahaah buna da şükür şimdiler de o bile çok pahalı da benim var ondan senin olsun😂😁 Yorumla
kübrl Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl 21 numara 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl Tebrikler, yorgan kazandınız, kış da geldi zaten 😅 Yorumla
Uyanannn_Güzel Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl 3 olsun 1 10 Yorumla s Kimikio 1 yıl Ooooo 102 parça yemek takımı 😂 Yorumla Uyanannn_Güzel 1 yıl wow harika😁 Yorumla s Kimikio 1 yıl E yemeğe davet edersin artık tüm KS olarak geliriz 😅 Yorumla Uyanannn_Güzel 1 yıl yemek takınları gelsin çağırıırm😜 Yorumla s Kimikio 1 yıl Önce yemeği yeseydik 😂 Yorumla Uyanannn_Güzel 1 yıl tüm KS ye yetecek tabak yok😂 Yorumla s Kimikio 1 yıl Sıra sıra yeriz 😅 Yorumla Uyanannn_Güzel 1 yıl ajsns o kadar açmısın😂 Yorumla s Kimikio 1 yıl Acıktım evet şimdi yemek yiyeceğim 😅 Yorumla Uyanannn_Güzel 1 yıl hele şükür😅 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% 1 yıl 44 😊 1 4 Yorumla s Kimikio 1 yıl Koltuk örtüsü Yorumla everkeğii 1 yıl Teşekkürler 🥰 Yorumla s Kimikio 1 yıl Hemen kargoluyoruz güle güle kullanınız 😅 Yorumla everkeğii 1 yıl Olur örterim koltuklarımı artık 😂 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl 9 numara 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl Çatal bıçak takımı Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl 1 numara 1 3 Yorumla s Kimikio 1 yıl Şirinli nevresim takımı 😅 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Tam benlk Yorumla s Kimikio 1 yıl Evet 😅 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl 7 istiyorum 1 3 Yorumla s Kimikio 1 yıl Çaydanlık takımı çıktı 😅 Yorumla Redamancy-4 1 yıl Püü ben yedek nvresin bekledim dkfj Yorumla s Kimikio 1 yıl Sana torpil, nevresim de benden djsks Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl 42 demek istiyorum 0 3 Yorumla s Kimikio 1 yıl Kavanoz seti Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Ne zaman gelir kargom hdndjs teşekkürler Yorumla s Kimikio 1 yıl Rica ederiz , kargolarımız cuma günleri çıkıyor 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
50 olsun sayı bakalım payıma ne düşecek
Hadi iyisin Barış, kahvaltı takımı çıktı 😅
Oo tam da ihtiyacım olan şey şanslıyım 😅
4 diyorum ama beklerim bak göndermeni
Tencere seti 😬😬 daha uygun fiyatlı bir şey olsaydı olabilirdi 😅
Tek tava yolla sen de😂
Büyük mü olsun küçük mü
Küçük de olur ya
Cuma kargoda 😅
Sözünü aldım bak ona göre😂
Tünele giriyorum sesiniz gel mi yo 😂
Peki 27 😂 neymiş bakalım hediyem
Tava seti, hem de 5 parça 😅
Çokk ggüzel 👌
7 de hediye elime nasıl ulaşxak 😅
Çaydanlık takımı çıktı 😅 hediye nasıl ulaşacak yazıp gizli cevap yazmanız ayrı bir muamma 😂
😅😅😅😅 her türlü muamma bulunurr
Yooo biz hediyeleri gönderiyoruz muammamız yoktur 😅
22 diyorummm
101 parça kaşık çatal seti 😅
İyimişşş 😄
Altı
Kahve makinesi kazandınız tebrikler 🤗
Değişik bir şey olsaydı be
Hadi bir sayı daha alalım o halde
Oluyo mu öyle
Oluyor neden olmasın 🙄
Hım o zmn iki
Küçük mutfak robotu 🫢
Bana da bilindik popüler gelmiyo ya
Şans şans yokki
Maalesef 😑 yeni sorum olursa beklerim belki güzel bir şey çıkar bu defa
Ok
Bye
Banada fikir versene ye ya bu gibi oyun bende soru istiyorum
E birlikte soralım istersen?
Olabilirde nasıl olcak hiç bilmiyorum
Röportaj gibi mi
Hayır, iletişimin kapalı yazarsan bir iki aklıma gelen var cevapları da hazırlarım ben
22 geçti içimden
Aynalı takı dolabı 👀
Aa ne kadar uygun bana 😌🤣🥰
Güle güle kullan 🤗 kargoları cuma günü gönderiyoruz 😅
Teşekkürler burki 😂
Rica ederim 🍀
16 olsun
Tost makinesi 👀 kullanışlı bir ürün
12..
Mutfak tartısı, çok şanslınız 😅
Ben ne yapacağım onu beyefendi 😂😂yani bir beyaz eşya verseydiniz))
Size bir şans daha veriyoruz kimse duymasın 🤫 bir sayı daha alalım
Aaa çok sağolun 22 o zaman
A aaaaa banyo paspas takımı çıktı 😅
Yaaaa ama oldu mu bu😂🤦🏻♀️ hayattaki şansım
Bir şans daha bu son olsun çok merak ettim ne çıkacak diye, bu da benzerse hayattaki şansın diyebiliriz 😅 sayı söyler misin?
Ahahaha sabah sabah kahkaha attım 😂🤦🏻♀️ 2 olsun
Güldürebildiysem ne mutlu 😅 ama kötü bir sürprizim var; çıkan şey küçük mutfak robotu, hani başında da küçük yazıyor 😂 hayattaki şansın küçük, tescil edildi
Ahaah buna da şükür şimdiler de o bile çok pahalı da benim var ondan senin olsun😂😁
21 numara
Tebrikler, yorgan kazandınız, kış da geldi zaten 😅
3 olsun
Ooooo 102 parça yemek takımı 😂
wow harika😁
E yemeğe davet edersin artık tüm KS olarak geliriz 😅
yemek takınları gelsin çağırıırm😜
Önce yemeği yeseydik 😂
tüm KS ye yetecek tabak yok😂
Sıra sıra yeriz 😅
ajsns o kadar açmısın😂
Acıktım evet şimdi yemek yiyeceğim 😅