Yeni Yıl Bana 1 ile 100 Arasında Bir Sayı Söyleyin Yılbaşı Hediyenizi Söyleyeyim mi? Fırtına_Avcısı Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 72 100 tane hediye hazırladım madde madde bakalım sana ne gelecek Bana 1 ile 100 Arasında Bir Sayı Söyleyin Yılbaşı Hediyenizi Söyleyeyim mi? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 6 ay Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. 100 olsun 0 0 Yorumla
Melike3856_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 6 ay 17 🙂hem sık kullandığım hem de doğum günüm olan sayı 1 2 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Akıllı Isı Kontrollü Kupa: İçeceği istenen sıcaklıkta tutan cihaz geldiii :D Yorumla Melike3856_ 6 ay 😂😂😂 teşekkür ederim Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 6 ay 91 diyorum. 1 3 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Kaliteli Bir Müzik Enstrümanı: (Ukulele, mızıka veya başlangıç gitarı) geldi sana da hocam :D Yorumla SymrnaCityStyle 6 ay Eyvallah, teşekkür ederim. Soru güzelmiş. Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Teşekkür ederim Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. 100 diyeyim o zaman 😄 1 2 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Özel Tasarım Duvar Saati: (Hareketli veya sanatsal model) geldii sana daa Yorumla s MFBH22 6 ay Tam bana göre 😄 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 6 ay Yeni Yıl konusunda 2b cevap paylaştı. 11 numara 1 2 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Ergonomik ve Mekanik Klavye varmış 11 numarada Yorumla birsuskuncicek 6 ay Harika o zaman Yorumla
u вshєldσn Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 6 ay 88 diyeyim 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Uyku Tulumu (Dört Mevsimlik): (Yüksek kaliteli dolgu malzemeli). Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 6 ay Yeni Yıl konusunda 421 cevap paylaştı. Yedi 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Mini Kamera: (GoPro Hero veya DJI Osmo Pocket gibi macera kameraları). Yorumla
u Aybuke6 Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 6 ay 18 olsun 1 2 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Kişiselleştirilmiş Lazer İşlemeli USB Bellek: (Büyük kapasiteli) geldii sana daa Yorumla u Aybuke6 6 ay Vay güzel Yorumla
u Bahar_555 Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 6 ay 78 diyim 🙂 1 2 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Lüks Banyo Tuzu ve Yağ Seti: (Özel doğal içeriklerle) Gelmiş sana daa :D Yorumla u Bahar_555 6 ay Yaa süper 😃 Yorumla
1234567yemezler Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 6 ay 42 olsun 1 2 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Lüks Marka Deri Cüzdan veya Kartlık: (RFID korumalı) geldiiii :D Yorumla 1234567yemezler 6 ay Çok güzel 😅 Yorumla
Carvel Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 6 ay 32 olsun 1 2 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay onsai Ağacı ve Özel Seramik Saksı Seti: (Bakım kılavuzu ile) :D Yorumla Carvel 6 ay Bonzai yok muydu gardaş ya :D Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 6 ay 45 oldu 1 5 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Premium Deri Not Defteri/Ajanda: (Özel tasarım kağıtlı) geldiii Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 6 ay Kesin hiç kullanmam :D Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay 😂 ama mis gibi hediye not alırsın Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 6 ay Telefonda her şey :D ajanda kullanan mı kaldı Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Anlıyorum Yorumla
patlayanşekerrrr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 6 ay söyle ablacım 7 1 3 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Mini Kamera geldi ablam sana Yorumla patlayanşekerrrr 6 ay hayaldi gerçek oldu Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Cidden mi güzel denk gelmiş Yorumla
aslı212111 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 6 ay 99 istiyorum 1 2 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Yüksek Kaliteli Masa Oyunu: (Koleksiyonluk, detaylı figürleri olan) geldi sana da Yorumla aslı212111 6 ay ☺️ Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 6 ay 37 Diyorum 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Plak Çalar ve Başlangıç Klasik Plak Seti. geldi ablam sana daa :D
Ronah123 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 6 ay 69 olsun bakalım 1 4 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Çiftlere Özel Puzzle Kolye/Anahtarlık Seti. geldii :D Yorumla Ronah123 6 ay Yaa çok tatlıymışşş Yorumla Ronah123 6 ay Peki içimde 87 de çok geçti bir baksak olurmu🥲 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Tabii bakalım 87'de de Kamp Ocağı ve Tencere Seti: (Hafif ve kompakt outdoor model) varmış Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay 74 olsun 🎉 1 4 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Kristal veya El Yapımı Cam Sanat Eseri. Geldii Diykat sana da :D Yorumla DİYKAT 6 ay Ooo en sevdiğim şeyler, hobimdir de. Teşekkürler ☺ Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Rica ederimm Yorumla DİYKAT 6 ay 🐱🐱 Yorumla
noctilucentclouds Takip Et Yoda Yaş: 117 , eic 100% 6 ay 20 olsun 1 7 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Profesyonel Ses Kayıt Cihazı: Podcast veya müzik kaydı için. Yorumla noctilucentclouds 6 ay Napim bunu ya lxldlx Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Hediye beğenmiyor bi de 😂 sen seçtin hem müzik söylersin işte Yorumla noctilucentclouds 6 ay Başka hediye istiyorum kfldld 21 olsun Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Yüksek Kaliteli Filtre Kahve veya Espresso Makinesi 21 numaralı hediye bu Yorumla noctilucentclouds 6 ay Yaşasın bu olur 🥳 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Heh güzel o zaman 😂 Yorumla
gerçekler89 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% 6 ay Yedi. 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Mini Kamera: (GoPro Hero veya DJI Osmo Pocket gibi macera kameraları). Yorumla
Grofro Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 6 ay 80 80 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Premium Koku Difüzörü: (Zaman ayarlı ve uzaktan kumandalı). Yorumla
damlanindunyasi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 6 ay 94 geçti içimden 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Özel Baharatlık ve Baharat Seti: (Dünya mutfaklarından seçkin baharatlar). Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Yeni Yıl konusunda 862 cevap paylaştı. 10 olsun 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Akıllı Ev Asistanı Cihazı: (En yeni nesil, dokunmatik ekranlı model). Yorumla
нєʀвσкσʟσɢ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 6 ay 88.. 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Uyku Tulumu (Dört Mevsimlik): (Yüksek kaliteli dolgu malzemeli). Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 30 , eic 50% 6 ay 66 olsun 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Kişiselleştirilmiş Burç Sembolü Takı. Yorumla
BurcuQueen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% 6 ay 35 .. 1 1 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Şık Bir Bar Arabası: (Retro veya modern metal/cam tasarımlı). Yorumla
mavimsimavi1 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 6 ay 21 olsun 1 3 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Yüksek Kaliteli Filtre Kahve veya Espresso Makinesi: (Tam otomatik model) geldi sana da :D Yorumla mavimsimavi1 6 ay Teşekkür ederiim Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Rica ederim Yorumla
BülbülKapanı Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 6 ay 19 olsun. 1 3 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay VR Gözlüğü (Oyun veya Fitness Odaklı): (Meta Quest 3 vb.) geldii Yorumla BülbülKapanı 6 ay Teşekkür ederim 🙃 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Rica ederim :D Yorumla
Winstonn75 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 6 ay 75.. 1 3 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Geleneksel Türk Kahvesi Fincanı Seti: (El işçiliği, İznik Çinisi vb.) 😂 Yorumla Winstonn75 6 ay İşime yaramaz ama alayım yine de bende birine hediye ederim 😄 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Ayıp değil mi ama 😂 Yorumla
unmyeong Takip Et Guru Yaş: 25 6 ay 77 )) 1 3 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Masaj Tabancası ve Yüksek Kaliteli Elektronik Masaj Aleti geldii sana da Yorumla unmyeong 6 ay bu yalnızlıkta gerekiyordu zaten🤣 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay 😂 yazık ya üzüldüm hediyen iyi denk gelmiş o zaman Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 6 ay 88 😁😁 1 4 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Uyku Tulumu (Dört Mevsimlik): (Yüksek kaliteli dolgu malzemeli) geldii :D Yorumla Rüzgâr8888 6 ay Uykuyu da hiç sevmem neyse satarım ben bunu 😂😂😂😂 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Uyku sevilmez mi ya keşke uyumak için zamanım olsa :D Yorumla Rüzgâr8888 6 ay Kral işte bende de zaman yok hep nöbet hep nöbet bende uykuyu sevmemeye karar verdim (saglıkcıyım) 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay 96 olsun 1 3 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Sıcak Çikolata Yapma Makinesi: (Barista kalitesinde köpük yapabilen). geldiii Yorumla Cevap sahibi 6 ay Şaşırtmadı 😅nerede cins şey var onu bulurum Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay 😂 mis gibi işte Yorumla
stsjjbgyıkmg Takip Et Xper 6 Yaş: 20 6 ay 23😊 1 3 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay El Yapımı Seramik Yemek Takımı: (Özel tasarımcı ürünü). geldi sana da ₍ᐢ. ̫. ᐢ₎ Yorumla stsjjbgyıkmg 6 ay Teşekkür ederim Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Rica ederiimm Yorumla
nny645 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 6 ay 17. ... 1 2 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Akıllı Isı Kontrollü Kupa: İçeceği istenen sıcaklıkta tutan cihaz. Yorumla nny645 6 ay Güzell Yorumla
Bennorayagelirsemm Takip Et Xper 5 Yaş: 18 6 ay 99 olsun 1 2 Yorumla Fırtına_Avcısı 6 ay Yüksek Kaliteli Masa Oyunu: (Koleksiyonluk, detaylı figürleri olan) geldi sana da Yorumla Bennorayagelirsemm 6 ay İyiymiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
100 olsun
17 🙂hem sık kullandığım hem de doğum günüm olan sayı
Akıllı Isı Kontrollü Kupa: İçeceği istenen sıcaklıkta tutan cihaz geldiii :D
😂😂😂 teşekkür ederim
Kaliteli Bir Müzik Enstrümanı: (Ukulele, mızıka veya başlangıç gitarı) geldi sana da hocam :D
Eyvallah, teşekkür ederim. Soru güzelmiş.
Teşekkür ederim
100 diyeyim o zaman 😄
Özel Tasarım Duvar Saati: (Hareketli veya sanatsal model) geldii sana daa
Tam bana göre 😄
11 numara
Ergonomik ve Mekanik Klavye varmış 11 numarada
Harika o zaman
88 diyeyim
Uyku Tulumu (Dört Mevsimlik): (Yüksek kaliteli dolgu malzemeli).
Yedi
Mini Kamera: (GoPro Hero veya DJI Osmo Pocket gibi macera kameraları).
18 olsun
Kişiselleştirilmiş Lazer İşlemeli USB Bellek: (Büyük kapasiteli) geldii sana daa
Vay güzel
78 diyim 🙂
Lüks Banyo Tuzu ve Yağ Seti: (Özel doğal içeriklerle) Gelmiş sana daa :D
Yaa süper 😃
42 olsun
Lüks Marka Deri Cüzdan veya Kartlık: (RFID korumalı) geldiiii :D
Çok güzel 😅
32 olsun
onsai Ağacı ve Özel Seramik Saksı Seti: (Bakım kılavuzu ile) :D
Bonzai yok muydu gardaş ya :D
45 oldu
Premium Deri Not Defteri/Ajanda: (Özel tasarım kağıtlı) geldiii
Kesin hiç kullanmam :D
😂 ama mis gibi hediye not alırsın
Telefonda her şey :D ajanda kullanan mı kaldı
Anlıyorum
söyle ablacım 7
Mini Kamera geldi ablam sana
hayaldi gerçek oldu
Cidden mi güzel denk gelmiş
99 istiyorum
Yüksek Kaliteli Masa Oyunu: (Koleksiyonluk, detaylı figürleri olan) geldi sana da
☺️
37 Diyorum
Plak Çalar ve Başlangıç Klasik Plak Seti. geldi ablam sana daa :D
69 olsun bakalım
Çiftlere Özel Puzzle Kolye/Anahtarlık Seti. geldii :D
Yaa çok tatlıymışşş
Peki içimde 87 de çok geçti bir baksak olurmu🥲
Tabii bakalım 87'de de Kamp Ocağı ve Tencere Seti: (Hafif ve kompakt outdoor model) varmış
74 olsun 🎉
Kristal veya El Yapımı Cam Sanat Eseri. Geldii Diykat sana da :D
Ooo en sevdiğim şeyler, hobimdir de. Teşekkürler ☺
Rica ederimm
🐱🐱
20 olsun
Profesyonel Ses Kayıt Cihazı: Podcast veya müzik kaydı için.
Napim bunu ya lxldlx
Hediye beğenmiyor bi de 😂 sen seçtin hem müzik söylersin işte
Başka hediye istiyorum kfldld 21 olsun
Yüksek Kaliteli Filtre Kahve veya Espresso Makinesi 21 numaralı hediye bu
Yaşasın bu olur 🥳
Heh güzel o zaman 😂
Yedi.
Mini Kamera: (GoPro Hero veya DJI Osmo Pocket gibi macera kameraları).
80 80
Premium Koku Difüzörü: (Zaman ayarlı ve uzaktan kumandalı).
94 geçti içimden
Özel Baharatlık ve Baharat Seti: (Dünya mutfaklarından seçkin baharatlar).
10 olsun
Akıllı Ev Asistanı Cihazı: (En yeni nesil, dokunmatik ekranlı model).
88..
Uyku Tulumu (Dört Mevsimlik): (Yüksek kaliteli dolgu malzemeli).
66 olsun
Kişiselleştirilmiş Burç Sembolü Takı.
35 ..
Şık Bir Bar Arabası: (Retro veya modern metal/cam tasarımlı).
21 olsun
Yüksek Kaliteli Filtre Kahve veya Espresso Makinesi: (Tam otomatik model) geldi sana da :D
Teşekkür ederiim
Rica ederim
19 olsun.
VR Gözlüğü (Oyun veya Fitness Odaklı): (Meta Quest 3 vb.) geldii
Teşekkür ederim 🙃
Rica ederim :D
75..
Geleneksel Türk Kahvesi Fincanı Seti: (El işçiliği, İznik Çinisi vb.) 😂
İşime yaramaz ama alayım yine de bende birine hediye ederim 😄
Ayıp değil mi ama 😂
77 ))
Masaj Tabancası ve Yüksek Kaliteli Elektronik Masaj Aleti geldii sana da
bu yalnızlıkta gerekiyordu zaten🤣
😂 yazık ya üzüldüm hediyen iyi denk gelmiş o zaman
88 😁😁
Uyku Tulumu (Dört Mevsimlik): (Yüksek kaliteli dolgu malzemeli) geldii :D
Uykuyu da hiç sevmem neyse satarım ben bunu 😂😂😂😂
Uyku sevilmez mi ya keşke uyumak için zamanım olsa :D
Kral işte bende de zaman yok hep nöbet hep nöbet bende uykuyu sevmemeye karar verdim (saglıkcıyım) 😂😂
96 olsun
Sıcak Çikolata Yapma Makinesi: (Barista kalitesinde köpük yapabilen). geldiii
Şaşırtmadı 😅nerede cins şey var onu bulurum
😂 mis gibi işte
23😊
El Yapımı Seramik Yemek Takımı: (Özel tasarımcı ürünü). geldi sana da ₍ᐢ. ̫. ᐢ₎
Teşekkür ederim
Rica ederiimm
17. ...
Akıllı Isı Kontrollü Kupa: İçeceği istenen sıcaklıkta tutan cihaz.
Güzell
99 olsun
Yüksek Kaliteli Masa Oyunu: (Koleksiyonluk, detaylı figürleri olan) geldi sana da
İyiymiş
99 diyorum