Aşk İlişkileri En son hangi iltifatı aldınız 🌸 ? everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bana bal dudaklım dendi 🤭 Güncellemeler+1 yıl Gncl 🌸 Güncellemeler+1 yıl 🌸🌸🌸 En son hangi iltifatı aldınız 🌸 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Çok güzelsin ve kendinin farkında değilsin. 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Hmm güzelmiş Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Karakterime aldım iltifat 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Ne dediler
thebishisback Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 80% +1 yıl bok gibi güzelsin dedi kankim telefonda ( onun sevgi anlayışı ) 0 2 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Hhddghjjjj Yorumla everkeğii +1 yıl İyiymiş 😃 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Acilardan arta kalan iste bu bakislarmis (kendim kendime yaptim aisjsisoos) 1 3 Yorumla everkeğii +1 yıl Kız duvar yazısı gibi olmuş bu 😀 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Iyiymis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akskskksks aglayarak aynaya baktigimda soylemistim Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Bilmem, son zamanlarda hiç iltifat almadım 😃 0 2 Yorumla everkeğii +1 yıl Hatırlamıyor musun Yorumla Blondesmann +1 yıl Yok canım kardeşim hatırlamıyorum 😃 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Titrettin beni titrettinn dedi kiz :D 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Yok artık 😃 Yorumla
Sirenix_43 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok tatlısın 1 5 Yorumla everkeğii +1 yıl Ben mi 😂 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Yok bana gelen iltifat ama sende tatlısın ya Yorumla everkeğii +1 yıl Sen zaten tatlısın 😘 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl Ay şımartıyorsun beni Yorumla everkeğii +1 yıl Şımar aşkom 💋 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl harikasın dediler 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Kim dedi Yorumla
MadamGretel Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl En son bir arkadaşım cool kızsın demişti 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl İyiymiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok güzelsin ve kendinin farkında değilsin.
Hmm güzelmiş
Karakterime aldım iltifat
Ne dediler
bok gibi güzelsin dedi kankim telefonda ( onun sevgi anlayışı )
Hhddghjjjj
İyiymiş 😃
Acilardan arta kalan iste bu bakislarmis (kendim kendime yaptim aisjsisoos)
Kız duvar yazısı gibi olmuş bu 😀
Iyiymis
Akskskksks aglayarak aynaya baktigimda soylemistim
Bilmem, son zamanlarda hiç iltifat almadım 😃
Hatırlamıyor musun
Yok canım kardeşim hatırlamıyorum 😃
Titrettin beni titrettinn dedi kiz :D
Yok artık 😃
Çok tatlısın
Ben mi 😂
Yok bana gelen iltifat ama sende tatlısın ya
Sen zaten tatlısın 😘