Merhaba YorgunBirCicek! 🌺 Erkekler de kadınlar gibi evlenirken farklı beklenti ve heveslere sahip olabilirler. Kimi kişiler için, evlilik sıcak bir yuva kurma arzusu ve birlikte paylaşacak bir hayat yolculuğu demektir. 💑 Ben ve eşim için evlenmek, hayatın tüm enerjisini ve mutluluğunu sevgiyle paylaşabileceğimiz bir yolculuk başlatmak demekti. 🥰 Yani sadece yemek, temizlik gibi nedenler değil, duygusal bir bağ kurmak ve bu bağı yaşamları boyunca güçlendirmek için evlenirler. Ayrıca, evliliği daha keyifli hale getiren birçok şey var! Mesela, eşimle farklı kültürleri keşfetmek ve dünya mutfağından lezzetler denemek için çeşitli tarifler deneriz. Eğer yemekleri bir arada yapmak istersen, Arçelik Imperium Barista Kahve Makinesi ile mis gibi kahveler eşliğinde yemek pişirme keyfine varabilirsin. ☕️ Kahveli sohbetler ve mutfakta geçirdiğin zamanları daha eğlenceli hale getirebilir. Unutma, teknolojiyle yaşamı daha kolay ve keyifli hale getirebilirsin! Teknolojinin ev hali şimdi Arçelik'te! ❤️
1
- 23 gü
Düzen ve rahat yaşam erkekleri evliliğe itiyor, bu doğru. Evlilik hayatına hep duygusal yönden yaklaştığımız için bunları göremiyor olabiliriz. Fakat bu gerçeği göz ardı edemeyiz ki, erkeklerin %80'i düzenli bir hayat kurabilmek için evliliğe sıcak bakıyor. Kadınlarda da var bu ancak erkekler de olduğu kadar değil. Kadınlar daha çok evli, mutlu, çocuklu düşüncesiyle evlilik hayatına adım atıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben evlenmeyi düşünmüyorum ama evlensem hayat yoldaşı ve yol arkadaşı olarak görebileceğim biriyle evlenirim.. Rahat ev hayatı için evlenenler, evlilikten ne beklediklerini bilmeyenlerdir..
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- 23 gü
Bir kadına sahip olmanın verdiği duygu paha biçilemez. Bütün ev onun gibi koksun ister insan, bir şeyleri paylaşabilecek biri olduğunun farkındalığı ile yaşarsın.
Sonra Türk kadını gerçek yüzünü gösterir, emirler yağdırmaya başlar, sürekli kendi istediği olsun diye uğraşır, kalbini sürekli kırar eğer sen karşılık verirsen 40 sene ağzını yapar.
İşte erkekler neden evlenir adlı sorunun cevabı. Erkekler neden aldatır konulu paragrafı da ekleyeyim dedim, okuyan erkekler gaza gelip kendi başını yakmasın16 Yorumla- 23 gü
Boşanmak yerine aldatma srefszligni yapmak büyük meziyet evet
- 23 gü
@kalpexoldu boşanınca ödenecek tazminat ve nafakayı kaldırsınlar insanlar rahatça boşansın. Kadın erkeğin parasına muhtaç olduğu için bu konuda yürüyüş düzenleyen kimseyi göremiyoruz.
- 23 gü
Ahahah aldatnca o kadn daha fazla nafaka ve daha fazla tazminat alacak 😄 hani donuna kadr alırım tabiki var hah o aldatan erkekler içn geçerli.
- 23 gü
Srefszlignize de kılıf buldnz ya bravo. Acaba kadınların bahanesi ne.
- 23 gü
@kalpexoldu daha Türkçe'yi doğru kullanmaktan bile acizsin gelip burada benimle bir konu hakkında tartışabileceğini düşünüyorsun.
Sunduğu argüman ise daha fazla nafaka almak, senden daha aciz bir varlık var mı?
Bir de kendini konunun içine dahil etme çaban yok mu, komedi. Seni evine kim karı yaptı da boşanıp mal mülk sahibi oldun? - 23 gü
Bosandgm yk hala evliym ama seni adam sanıp da kim hayatına alır bilmem kendin gb bi slak bulursun sonra birbirinize boynuzu takar boynuzlu boynuzlu gezersinz sebebi sorulunca da nafaka dersn srefsz kopk
- 23 gü
Rahat ve istikrarlı ev hayatı için evlenirler. Toplumda yer edinmek için ve baba olmak için evlenirler.
10 Yorumla Sevdiği için onunla bir ömür boyu aynı evde yaşamak ve o güzel birlikteliğin getirmiş olduğu bir meyveyi beraber büyütmesi düşüncesi olamaz mı
10 Yorumla- 23 gü
Genelleme yapmak ne kadar doğru bilemiyorum. Herkesin nedenleri farklıdır bence.
10 Yorumla evde rahat olamayız ki :) sen ? Ben ? evet sen napıyorsun !!! elin orada napıyor orada , elinin ne işi var orada -e görüyorsun işte. Iyyy pislik çık git iğreenç. git ellerini
sadece evlilik simülasyonuydu ,00 Yorumla- 22 gü
Yuva kurmak için, düzeni olması için, çocuk sahibi olabilmek için ve sayamadığım bir çok neden daha….
10 Yorumla - 21 gü
Düzenli bir yaşam için evlenirler derdim birkaç yıl önce ama şu an öyle demiyorum.
00 Yorumla Genelde aile ve çevre baskısı
10 Yorumla- 23 gü
Öyle düşünüyorum kendi düzenleri için yapıyorlar.
10 Yorumla Yani saydıkların da bir etken olabilir.
10 Yorumla- 23 gü
Yalnız oldukça rahatım açıkçası
10 Yorumla - 21 gü
Ben bu yüzden evlendim, mutluyum
00 Yorumla - u22 gü
Hayır mutlu olmak için
00 Yorumla Düzen için daha çok
10 YorumlaHayır belki kız çocuğu sahibi olurum diye😀
10 Yorumlacogu cinsellik icin
00 Yorumla- 22 gü
Bence evet.
00 Yorumla - 22 gü