+1 yılKadın çalışsa da calismasa da mutfak görevi kadının oluyor. Çalışıp üzerime yük bindirecegime erkegin çalışıp kadinin ise ev ile ilgilenmesi daha huzurlu bir evlilik olacaktir. Erkek ve kadın evde ve işte iş paylaşımı yapilan birbirine ihtiyaç olmayan evliliklerde eril ve dışil enerji dengesi bozulur ve anlaşmazlıklar sonucu huzursuzluklar başlar. Eril enerjisi yüksek kadınin karşısına eril enerjisi düşük kadın çıktığı için günümüzde boşanmalar artıyor ve pasif erkekler güçlü olamıyor. Kadın kendinden çok fazla verdiğinde erkek için görevi sayılıyor. Ben herkesin doğası gereği kendi enerjilerini korumak adına kendi alanlarında olması taraftarındayim. doğru olanda bu olduğunü düşünüyorum. Aksi halde eril enerjisi yüksek kadın yemek temizlik yapmayı çok görür ve karşısına sorumluluk sahibi alamayacak birşey gecindirmeyi bile çok görecek erkeklerle evlenir üstüne hem iş yemek temizlik gece yorulmasın birde üstüne para getirsin diyipte 5 kuruş getirecek diye eve hor gören düşük eril enerjisi olan erkeklerle evlilik yaparlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbence bu düşünce yanlış netice de kendi kendine de rahat olabilir yalnız yaşar hayatını dilediği gibi yaşar çamaşırı bulaşığı vs makina yıkıyo zaten yemeğide az çok yapabilir kendi kendine gül gibi geçinir bunun için evleneceklerini sanmıyorum vardır elbette ama azınlıktadır
evlilik sorumluluk asıl bunu bile bile adım atıyorlar yani
neden evlenir düzenli bi hayatı olsun ister yanında bi ses olsun hayatının her alanını paylaşmak ister hayat arkadaşlığı da bu demek zaten sonra çocukları olsun ister
tabii bunlar benim şahsi fikirlerim erkek olmadım hiç ne düşünüyorlar gene de bilemem 😀00 Yorumla
- Ev & Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yıl2 seçenek var: Birincisi, ev işlerini yapacak resmiyette eşi olarak gözüken bir hizmetçi kadın.
İkinci seçenek ise finansal köle olma arzusunu evlenerek yaşamak isteyen zengin tipler.
Aşk için evlenirim diyenlerin çoğu, yalanı boyundan uzun olanlardır.00 Yorumla
Temizlik yemek aile evinde de yapılıyor annemin yemeğinden sonra daha iyisini yapan çıkar mı bilmem hem erkekler evlenmeden aile evinde de rahattır erkek evlenmek istiyorsa hayat arkadaşı aile kurmak yuva olmak istiyordur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
Ben sevmek sevilmek eşimi mutlu etmek onun yükünü sorumluluklarını azaltmak destek olmak fayda sağlamak değer vermek için evlenirdim. Ona sevgi ve değer besledigim kendimi ona yakın hissettiğim, inandığım ve guvendiğim ona bir aidiyet duydugum için evlenirdim. Katiyen eşimin kendi başına ev islerine bulaşmasını yıpranmasını asla istemiyorum. Ona hizmet etmek değer vermek sevmek içimden gelerek yapacagım beni mutlu eden bir şey. Karşılıklı sevdiğim sayıldığım insanın hayatina daha çok eşlik edebilmek ve ömrüne hep layığı olarak kalabilmek için evlenirdim.
20 Yorumla
+1 yılBunun yanıtı değişen ;
- Çok sevip evlenen.
- Mantık evliliği yapıp düzen isteyen.
- Evlilik karşılıklı bankamatik gibi görüp yaşam standardı halinde tv gibi yaşamı izleyen.
- Beceriksiz, ve kendi ihtiyaçlarını dahi karşılamaktan yoksun bir birey olup, annesi yerine bir kadını seçen.
Nedenler çoğaltılabilir...40 Yorumla
+1 yılTüm erkekler için değilde ben ve benim gibi olan erkekler adına yazmak istedim. Adam olan evliligi cinsellik veya helalim namusum diye nikah kıydıgı kadını ne kölesi görür nede cinsel objesi ADAM olan kişi evliligi tüm benligiyle o kadına aile olmak için sahip çıkmak için bir ömür sevgiyle aşkla aynı yastıga baş koyup cocuklarının anası yapıp mutlu huzurlu bir yuvaya dahada mutluluk eklemek için yeri geldimi karısına ev işlerinde yardım edip yerı geldıgınde yemegı kendı hazırlamak ıcın evlenır. Kısacası şu zıhnıyette olmayın erkek adam temızlıkmı yemekmı yapar dıye dusunmeyın Kadınlar bizlere Allah'ın emanetidir köşemiz degildir. Emanete sahip cıkın ihanet etmeyin saglıcakla kalın.
30 YorumlaEv & Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı. Adam sabahın köründe işe gidiyor. Patronunun, şefinin ağız kokusunu çekiyor. Çalışıp evine yorgun geliyor. Her an işten atılır mıyım stresi yaşıyor. Sonra da günde en çok 2 saat ev işi yapıp, tv de kadın programları izleyip, komşu ziyaretleri, altın günleri.. vs yapıp akşamı yapan yarım akıllı karısının tribini, ağız kokusunu çekiyor.
Aslında tabi karısına haksızlık ediyor.. Gelip ev işlerini de halletmeli ki yarım saatlik özel muameleyi hak edebilsin.10 Yorumla
+1 yılErkeklerin büyük çoğunluğu öyle maalesef ataerkil düzenden dolayı bütün işi kadınlar yapıyor. Ama bu sistem artık yıkılmaya başladı kadınlar da gözlerini açtı evlenmiyoruz artık 🤣 evlenen kadında çocuk için evlenir artık elin adamını mı çekecek besle büyüt hizmetçi mi olsun elin kızı 😒
10 Yorumla
+1 yılRahat ev hayali kuran erkek bekar kalır. Zira kadın zindana çevirir evi, erkek için. Yapma! Dökme! Onu oraya bırakma! Gibi sinir bozucu hayat yaşatır... Tabii burada kadın da kesinlikle haklı. Klasik olarak, "Yuvayı dişi kuş yapar" onun hayatının merkezi evdir...
10 YorumlaSevdiğim kadının gözlerine bakıp "ömrüm* demek için evlenirim. Hatunum demek için sevmek için, bu yalan Dünyada sevgiyle yaşlanmak için evlenirim. Niye evlenir ki insan başka?
70 Yorumla
+1 yılRahat ev hayatı için evlenmedim ama evlenmek rahat ev hayatının getirisi oldu. Tek yaşayan bir insanken tüm her şey bir kişi üzerine kalıyor tabi evlenince her şey 2 ye bölünüyor.
Biri yemek yapıyor biri temizliyor, biri çamaşırları toplayıp kuruturken biri ütülüyor gibi... Tabi ki hayat kolaylaşıyor.00 Yorumla
+1 yılAklı başında doğru hareket eden dürüst bir erkek,
evliliği sıradan bir şeymiş gibi görmez sevdiğine önem ve değer verir ve bir ömür sevdiği ile yaşlanır.
Bu dünyada hiçbir şey kendisi ile başka bir şeyin eş olmadığı teklik hâlinde mevcut değildir.
Her şey kendi eşi ile birleşerek bir nesil (meyve) vermektedir.
Düşünün; doğanlar olmasa insan nesli tükenir,
ölenler olmasa dünya insanlara dar gelir...01 Yorumla- +1 yıl
Olumlu ve güzel başlayan evlilikler,
mükemmel bebekler (meyveler) verirler.
+1 yılRahat ve yasal seks + evet yemek çamaşır ütü temizlik 😂😂 tabi bunlar tatmin etmezse ev de huzur olmaz ayrılmak isterler ( şaka bir yana çok cinsiyetçi ve adil olmayan bir yorum oldu kesinlikle her erkek bu yüzden evlenmez )
40 Yorumla
+1 yılErkekler genel de seks yapmak için evlenir. Eğer gelenekçi bir aileden geliyorsa annesinin yerini alıp onu rahata kavuştursun diye evlenir. Ama eğer özgür, eşitlikçi bir aileden geliyorsa yalnızca sevdiği için evlenir.
40 Yorumla
+1 yılBence hepsi değil. Tek amacı evlenmek olan insanlar var cinsiyet fark etmeksizin. Rahat yaşam için evlenen insanlar var evet ama hepsi değil. Bence büyük bir kısmı sevdiği veya istediği kişiyle yaşamak istediği için evleniyor.
30 Yorumla
s +1 yılAyakları üzerinde durabilen her erkek ev işlerini yapabiliyor bu devirde. Eskiden öyleydi ama. şu an insanlar ya birbirlerini sevdikleri için ya da evlenmiş olmak için evleniyor. Bazıları da çocuk için
30 YorumlaBence o yüzden değil çünkü ben yemeğimi yapıyorum, ütü, temizlik, bulaşık, çamaşır, hepsini yapiyor um bunun için evlenmek istesem evlenmem gerek yok çünkü
30 YorumlaKımse bu ortamlar ıcın evlenmesın lutfen
Kaldı kı su kafaları terk etsek kadın-erkek rollerı
Artık mıde bulandırıcı etkısı oluyor gercekten
Domıno tası gıbıyız ve bu bıreysellık uzerınde cok tehlıkelı sonuclar doguruyor20 YorumlaAlakası yok, ben ayda temizlikçi tutup evi temizletiyorum zaten yemekte yapıyorum. Herkes yapıyor, amaç sevdiğinle beraber yaşamak uyumak yuva kurmak rahat olmak
30 YorumlaEv & Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. ben öyle olduğunu düşünüyorum..
30-35 kadar evlenmeyip o çiçek bu çiçek gezip sonra evlenmek istemelerinin başka ne sebebi olabilir..
aşık mı olcak sanki o yaştan sonra..
düzenli bir hayat için evleniyorlar.10 YorumlaBir çok neden barındırabilir bu aslında, kişilerin tam olarak ne istediği ile doğru orantılıdır. Kimisi huzurlu bir yuva arayışında, kimisi düzenli seks hayatını sağlamak kimisi ise çok başka nedenlerden dolayı bunu tercih edebilir.
10 Yorumla
+1 yılBazı erkekler var kendine bakamadiklari için evlenir. Ev işlerinde iyi olmadıkları için bayana ihtiyaç duyarlar.
Ama genelde her 2 tarafta belli bir yaştan sonra maddi ve manevi yönden desteğe ihtiyacı duyuyorlar bunun için evleniyorlar.10 Yorumla
+1 yılYemek yapılıyor, temizlik yapılıyor derken, kadın mutfak robotu mu? Temizlik görevlisi mi? Eğer aynı evin içerisinde yaşıyorlarsa her konuda eşit sorumluluk almak zorundalar.
20 YorumlaYemek ve temizlik bizim için çok önemli olmazsa olmaz değil zaten alışkınız pisliğe ve ne bulursak onu yemeye. Daha çok düzenli seks ve bir zaman sonra çocuk için. Tabi yemek ve temizlik de bunların yanın da olmazsa olmaz getirileridir
00 YorumlaTürlü entrikalarla onları evliliğe sürüklemeye çalışan kadınlara, bir süre sonra karşı koyamayıp ikna oldukları için evlenir.
Hiçbir erkek kendi rızası ve arzusuyla evlenmez, tamamı senin cinsiyetinin dayatmasıyla gerçekleşir.00 Yorumla
+1 yılEvlenip karısını hizmetçi olarak görüyor, hâlâ da kadın peşinde koşup bekarım diye yalan söylüyor. Böyle bir sürü erkek var ama bütün erkekler bunun için evlenmez, aşık olduğu için evlenen karısını el üstünde tutan erkekler de var.
00 YorumlaKendine yemek hazırlamak yaşadığı ortamı temiz tutmak gibi şeyler kadın erkek değil bir insanın sorumluluğudur bence
30 Yorumlasıcak bir yuva kurmak için evlenir insan
ve çocuk yapmak aile olmak için senin dediğin rahatlık sadece erkektemi oluyor kadınlar rahat değilmi 😂😂10 Yorumla
+1 yılTürkiye için düşünürsek çevre baskısı yüzünden evleniyoruz genelde. Mesela annelerimizin annanelerimizin vs. Her seferinde "Oğlum bak şu düğüne gidelim ordan sana kız bakarız kaç yaşına geldin bi yuva kur" baskılarına dayanamaması sonucunda gerçekleşir bu olay.
Yoksa neredeyse hiçbir erkek bana rahat bakılsın diye evlenmez sonuçta köle ile evlenmiyor hayatını geçireceği kişiyle evleniyor ve o bakım masraflarının parasıda kendinden çıkıyor sonuçta.10 Yorumla
+1 yılEvet rahati severler çünkü yanlız yaşayan erkeklere bak hepsi yemek temizlik çamaşır bulaşık vss bu tür ev işlerinden kurtulmak için evlenmeye sicak bakarlar
10 Yorumla
+1 yılÇoğunluğu düzenli seks hayatı ve çocuk için evlenir. Yemeği , temizliği baba evinde de yapan var sonuçta..
10 YorumlaKadın hizmetci değildir ne alaka ben yalnız yasıyorum ve rahatım
40 YorumlaHerşeyi makineleştiğine göre rahat ev hayatından ziyade birlikte yaşlanacağı insan için evleniliyor bence
Yemeğinde dışarıdan söyleriz oh mis işte20 YorumlaBen ev işlerinin yarısını yapmak dan yanayım neden tüm işi eşim yapsın ki eşitliğe uygun bir davranış değil bu
20 YorumlaKişiye göre değişir
İnsan sevdiği için evlenmeli ev hayatı nedir
Sevdiğini bir ev hayatı için kullanıyorsun resmen20 Yorumla
+1 yılNede soylesek bos... 5 parmak birbirini benzemiyor hic bir sekilde o yuzden her kategoriden bir insan vardir bazilari para icin digerleri rahatlik icin ve konu boyle sabaha kadar uzar...
00 Yorumla
+1 yıltabikiiii mesela ben yemek yapmasını severim ama sürekli yapmak sıkar bunun için haftada bir iki yardımcı çağırıyorum sonradan bu masraftan kaçmak için evlenebilirim uzun süreli karlı bir alışveriş
aynı şekilde mesela ses olsun arkadaş olsun diye köpek almayı düşünüyodum ama öte yandan aymı anda çok daha fazla iş olduğu için evlenmek daha mantıklı00 YorumlaHayır tabi ki zaten bunlar aile evinde de yapılıyor ki - brkar evinde yasayanı bilemem- benim anladığım kadarıyla erkekler yuva kurmak istediklerinde evleniyorlar...
00 Yorumla
+1 yılBen canıma yoldaş arıyorum açıkçası yani benim gibi deli hatta zirdeli olmalı yani deliden kastim gerçek bir çılgın isterim hırçın, şehvetli ve çılgın.. bir o kadarda eğlenceli.. zaten gerisi gelir yaparız bir karavan gezeriz ha sevgi yumağı oluruz fena mı
00 YorumlaAnne yemeği gibi olmaz ki hiç bir kadının yemeği... Şahsen bunun için evlenmem. Tek yaşıyor olsam bile sadece bunlar için evlenmem.
015 Yorumla- +1 yıl
Eig seçecektim😒😒
- +1 yıl
Olsun yinede beğenirdin. 🤪😂 şarkı efso yalnız nxzmmzk https://m.youtube.com/watch?v=Y5jQgIkk2PI
- +1 yıl
Vaay😂 seviyoruz şarkı dinlemeyi😏😂
- +1 yıl
Nev dinlen mi🙄
- +1 yıl
Erkek versiyonum ya dinmek bilmeyen enerji var😂😂
- +1 yıl
Bende ya ne dinlerdim
+1 yılYarısı evet yarısı hayır. Kimi annesinin yerini alsın diye evleniyor kimi sevdiği için
30 YorumlaBak kadın ne diyor sjsjjs
20 Yorumla
+1 yılAlakası yok. Biraz sevgi ve manevi destek göreyim yeter. Ev işlerini ben yaparım.
30 YorumlaBen mutlu olmak için mutlu etmek için ve huzur dolu bir hayat yaşamak için evlendim eşimle kendisine de aynı şeyleri yaşatmak için tabi
10 Yorumla
+1 yılBekarken daha rahtsın Evlenince konfor alanını terkedediyorsun yeni sorumluluklar ediniyorsun bence rahat etmek için kimse evlenmez😬
10 Yorumla
+1 yıleskiden öyleydi artık pekte öyle olduğu söylenemez karıyerini eşinin çocuğunun üstünde görenler var zaten ondan dolayı boşanmalar artıyor
10 YorumlaÖmürlük vefalı eş yuva Allah ın emri için evlenir de. Allah ın adından bile rahatsız olan zaman kadınları ile bu yuva kurulmuyor.
10 Yorumla
+1 yılAile evinde yaşayanlar da gayet rahat yani evlenince de bişe değişmiyor. Önceden arkasını annesi topluyordu, evlenince de eşi
10 YorumlaRahat ev hayatı isteniyorsa niye evlenilsşn. Tek başına istesiğini yaparsın. Evlenirsen sorumlulukların olur.
10 Yorumla
+1 yılAğam erkekler her gece o işi yapam sabahına yeeeemeeeem hazır olsun üstüne bide sıpam olsun diye evlenir aksini iddaa eden yalançıdır
10 Yorumla
+1 yılÖyle erkek hizmetçi arıyordur. Ben hayatı ve mutluluğu paylaşmak için evlenmek istiyorum.
20 YorumlaTam tersi kadın EKONOMİK kolaylık için erkeği sömürür.
20 Yorumla
+1 yılyoo ekonomik acidan sorun yoksa herkrs evlenmeyi dusunmeli
20 YorumlaSaçmalık. Ne gerek var onun için evlenmeye. Tutarım hizmetçi Haftada bir yapar temizliğini gider.
20 Yorumla
+1 yılHayat müşterek rahat ev hayatı için ev işleri de , ev keyfi gibi paylaşılmalı
20 YorumlaBenim için kesinlikle hayır hayat arkadaşı vede havaya suya nasıl yaşamam için mecbursam partnerede kendimi öyle mecbur hissettiğim için.
00 YorumlaTamam yemek yapılıyor temizlik yapılıyor, ama bu iş erkeğin de omuzlarına yük bindiriyor, bunun farkında olarak evleniyor
00 Yorumlaevlilik erkekler için bu kadar "ucuz" değildir.. bu rahat ev hayatını annelerimiz de karşılıyor malum. bundan ibaret olsa, evlenmeye ne gerek var?
00 YorumlaHayır, kadınlardan daha hamarat erkeklerde var temel sebeb insan hayatını paylaşacağı birini istiyor.
00 Yorumla
+1 yılRahat ev hayati da evlenmelerine bir sebeptir. Tek amaç olamaz. Ayrılmayan erkeğinde de sebebi budur. Rahatlık
00 Yorumla
+1 yıle yani bu şekilde büyüdüğümüz için ama eskiye kaldı bunlar artık evlenenler beraber ev işi yapıyor çevremde evlenenler böyle yani
00 Yorumla
+1 yılBöyle düşünen zihniyetsiz insanlar var ne yazık ki, ama evlilik o kişiyle hayatını birleştirmektir, her gün yeniden sevmektir.
00 Yorumla
+1 yılYani rahat ve huzurlu
Sevdiğinle başbaşasın ve kimse karışmıyor oh mis10 Yorumla- Devamını Gör (136)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar