Gelinlik damatlık kuaför fotograf çekimi diyor haberde. Belki daha fazla da tutar bilemiyorum.
Bunlar hariç zaten ev eşyaları alınacak onlar da oldukça maliyetli.
Ben normalde düğünlerden hoşlanmam yapmayı pek düşünmüyordum, Maddi açıdan hariç
Gelinlik damatlık kuaför fotograf çekimi diyor haberde. Belki daha fazla da tutar bilemiyorum.
Bunlar hariç zaten ev eşyaları alınacak onlar da oldukça maliyetli.
Ben normalde düğünlerden hoşlanmam yapmayı pek düşünmüyordum, Maddi açıdan hariç
Ben yapmam erkek arkadaşımda düğün sevmiyor bende yani sadece insanlar yesin içsin diye ben istemediğim bir şeyi yapmam bide o kadar Maliyet o yüzden o parayla araba alırız daha mantıklı yatırım en azından
Cevap
15Cevap
Düğün hem saçma hem masraflı, faydalı tarafı yok bence de
450 bin mi? O paraya düğün yapmam, direkt misafirlerin hepsine biner lira verip ‘düğün oldu bitti, şimdi dağılın’ derim 😂
Onlar sana vercek sen değil aman bak
O zaman düğünü VIP girişli yaparım, herkes kapıda sıraya girip bilet parasını öder, düğün masrafını çıkarırız, üstüne bir de balayı parası çıkar. Bence böyle olmalı. Hem evlenene de destek olur 😀
Yahu takı takacaklar zaten. Destek dediğinin yansıması takı zaten
Nikah yaparsın takı töreni olur. oldu bitti
Gram ve çeyrek ortalaması 4 bin yapar ve 113 misafir yapar. Yüzde 40 misafir çocuk veya aile bireylerinden başkaları olsa böylece 45 misafiri kafadan elemek gerekir. Kalan 68 misafir takı taksa 272 bin Türk lirası eder. Yine her türlü zarar. En iyisi düğün yapmamak :)
Ailelerden bilezikler gelecek
Galiba tam olarak 450 bini çıkarttırmaya çalışıyorsun ama yine de o paraya komple beyaz eşya dahil ev eşyalarını alırız. Borçsuz ev kurar, evliliğimiz huzur içinde geçer :)
Ben zaten düğün taraftarı değilim. Ev kurmak da çok daha masraflı
Düğün masrafı 10 bin TL bile olsa yapmam tiksinççç bişey düğün ve anadolu adetleri
Ben yapmak istemem ama hangi erkek ve ailesi bunu kabul eder bilmiyorum çok zor artık vallah
ben asla düğün yapmam
@Organicchemist1907 erkekler genelde istemiyo kızlar istiyor ama. Bence kabul eder
Vallah tam tersini yaşıyorum ben senelerce erkek istemese bile ailesi zorluyor hahahahaha
@Organicchemist1907 Yapma o zaman aga
Kötü denk gelmiş ya. Çok istiyolarsa yapsınlar bırak
Türk kızları gösterisi çok seviyor
@Organicchemist1907 Türk erkeklerde sadece para düşünüyor siz sanki pek mi iyisiniz ya
@Organicchemist1907 Düğün yapmak kötü bir şey değil eğer abartılı bir şey olmazsa tabi
ben onlardan degilim
Vallah çoğu erkek aynı b3k buradakilerine bakma gerçekler çok farklı canım
Beni ilgilendirmez ben sade bir insanım kendi. meslegim var
@Organicchemist1907 O zaman karışma başka yerde boş yorum at aga
Ben düğünlerden nefret ediyorum. Umarım ilerideki eşim de benim gib düşünüyordur
Ben düğün yapmazdım düğün parasına gidip ev veya araba alırdım
Nikah yap takıları kap
Mümkünse yapmam
Ben 2 milyon harcamıştım düğüne.
Zenginsin o zaman
@OyunBitti-_- şükür rabbime
Güzel :)
@OyunBitti-_- yurt dışında çalışıyorum.
@OyunBitti-_- ama değmiyor inan o kader masrafa.
Bencede ya boş
@OyunBitti-_- birde karşıdaki de değer bilecek.
Evlilik maalesef bir süre sonra monotonlaşıyor
Doğrudur
@OyunBitti-_- biz im gibi
Benim eşimm yabancıydı
Nereli
@OyunBitti-_- size yazabilir miyim
Evet yaparım
Nikah yeter
düğün yaptım
Onlar büyükşehirlerde
Yapmam
Boş iş