#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Lüks düğün severim
Sade fakir düğünü bütçeme uyuyor
Paraya göre yaparız
Diğer (belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Düğün istemiyorum. Eşiminde mantıklı bir insan olacağını varsayaraktan onunda istememesini beklerim. Bu kadar para nedir tanrı aşkına? Benim arkadaşlar, onun arkadaşları falan buluşuruz bir mekanda ya da bir yer kiralarız, biz bize eğleniriz daha iyi, gerek yok.
Kadının istemesine de lafım yok hani kadınlar için bu günler anlamadığım şekilde çok önemli oluyor galiba, bir kere oluyor tabii fakat ülkenin durumlar böyleyken düğün istememesini rica ederim ondan. İstiyorsa ben o kişi hakkındaki düşüncelerimi tekrar gözden geçiririm, ya dediğim o orta yol benzeri bir yol buluruz ya da yapmam, borçtan nefret ederim sokmam kendimi o bataklığa.
Next atar geçerim.
Bu altın takma olayı aslında önemliymiş düğünlerde onu öğrendim şimdi :d
Şimdi!!! Düğün cenaze doğum günü vs gibi durumlarda mutlaka birilerini unutursun, birilerini memnun edemezsin, birileri hep sorun çıkartır işte bu yüzdendir ki düğünlere karşıyım nikah yeterli olurdu da ben zaten evliliğe karşıyım
Düğünler bence boşuna yapılan masraftan başka hiç bir şey değil hele ki bu ekonomik koşullarda nikahtan evlenmek en mantıklı ve kazançlı bir durum. O düğüne harcanacak paralar yeni eve, eşyalara harcansın...
Artık düğün istemiyorum 🥺🤭
Cevap
41Cevap
Günaydın ben düğün istemiyorum olurda bir gün evlenirsem zaten düğün gereksiz olduğu için yapmam. bu ülkede her şeyin fiyatı zaten şaka gibi.. bu kadar para verilmez tabi ki de evlenmek için..
Saat 12.00 gelin alma, saat 13.00 nikah, saat 14.00 dağılış. Akşamına istenirse çok yakın arkadaşlarla bir mekanda eğlenmeye gidilebilir. Düğünü bu şekilde tanımlıyorum bu ve benzer şekilde düşünmeyen biriyle evleneceğimi pek düşünmüyorum açıkçası ki TC kızlarından hala düğün ısrarı eden varsa paralı askerlere gidebilirler.
Ben düğün istemiyorum. Akrabalarımı yolda görünce bile bir kaçma isteği oluşuyor içimde. Bir de onlar için salon tutup ve yetmiyormuş gibi arkamdan yine konuşmaları için o kadar masraf mı yapacağım? Ne gerek var.
Nikah memurunu gidip alabilirsem manzarası çok hoş bir yer biliyorum oraya gidip yaparız , bir ses bombası , tanıdığım insanlar 2 eli geçmez 3 araçla gideriz akşama kadar eğlence, kapanış sonra geri geliriz.
Bana kalsa düğün istemem kafam gürültü kaldırmıyor oynamaktan nefret ederim en yakınlarımın düğününe bile gitmem ama aileler düğün olmadan olmaz diyecekler kesin
Düğüne gerek yok.
ama hadi zorunluluk oldu, bu fiyatlara gerek yok.
240 Euro yemek parası vereceğim şahıs bana o kadar takı takmayacak sonuçta
😀😀😀
Fakir düğünü de istemem. Ben istemiyorum onca tanımadığım insanı araya toplayıp eğlendirmeyi. Hiç düğün yapmam daha iyi.
Şu ekonomik koşullarda düğün yapmak tam bir saçmalık bence sadece nikah yeterli milleti eğlenecek diye aylarca sıkıntı çek saçma
Para ve gelire göre yapmak gerekir büyük borcun altına girmemek gerekir o borcuna siz odeyeceksiniz
Bence Düğün yapmak enayilik boşu boşuna milleti yedir içir Ondan sonra hayat boyu borç Öde Ondan sonra evde habire kavga gürültü eksik olmaz
Bütçemize göre yaparız. Eğer bütçemiz yoksa sade bir nikâh ve sonrasında sevdiklerimizle yemeğe çıkarız olur biter.
Akrabalarıma nisbet yapayım diyen geri kalmış cahil, sonradan görmelerin tercihi bunlar.
Saçma geliyor düğün yapmak eğer karşı taraf isterse küçük bir düğün yapılabilir.
Düğün asla yapmicamm o parayı kocamla yerim eheeheh
Nikah yeter, o parayla balayı yaparız diyenlerdenim.
O düğün parasına bir ev bir de araba alırım :D düğüne ne gerek var nikah yeter.
Bu ne ya? Sadece gelin yetmez biz sülalece damadı şeyapacaz der gibi😄
Ben sadece nikah düşünüyorum ve bir de nikahtan sonra evde tavuk pilav tatlı ayran dağıtımı 😄🤷♂️
Normal ekonomik bir şey olsun herkes yapmak için yaptığından
Kişi başı 7.500 tl mi? Düğün salonuna hissedar mı oluyorlar
Düğüne vereceğiniz paradan çok çok kısın eşinizle balayı güzel bir tatile çıkın
Artık herkes maddi durumuna göre hareket eder
Bu düğün bütcesi değil Çok daha akıllı davranarak makul miktarlarla düğün yapabilirsiniz. Ama sömürmeye açık enayisen başka
paraya göre dicem para yok bu ne yaman çelişki
Ben bu düğün muhabbeti yüzünden sevgilimden ayrıldım
Lüks olmalı bence düğün hayatta bir kere yapılır
Düğün istemiyenlerdenim bende ne gerek var o kadar parayı çarçur etmeye
7500 tl bir kisi dugun salonunda ne yapacagini cok merak ettim 2 veya3 saat diliminde
5 milyona iş kurar parayı katlarım. O parayı karıya yatırmak ölü yatırım
Nikah yap bir de mahallende yemek ver yeter gerisine gerek yok
Düğün yapmayı mantıklı bulmuyorum
Sakamisiniz siz bu fiyatlar ne İngiltere prensi ya da prensesisiniz sanırım evden menu yapar getiririm ben 5 milyonu bana verin aptallar
haber abartılmış bu kadar değil fiyatlar
Gerek yok düğüne falan
Paraya göre yapariz
Ne düğünü ya, paramı vercez ona bide
Düğün yapmam ne olursa olsun
Bütçemize göre birlikte yaparız bir şeyler
Sade düğün tercihim ve öyle de yaptım
Ugh somurtkan düğünlerden nefert ediyor!
Yaparız güzel bir düğün
Belediye ye gider imzalariz olur biter.
Düğün yaomasak da olur canım...
Kır düğünü ucuz yolu ve otantik bence
O parayla gezerim 5 milyonu veren canım net.
Allah ne verdiyse bakcaz
Güzel bir düğün yaparım yine de
#Hükümdar
Gerek yok bence o kadara
Düğün istemiyorum, gereksiz masraf
Valla Benim G. tum Yemiyor
Abartmaya gerek yok
Düğün canım
gereksiz
Düğün olmadan mümkünse
Sade nikah yeterli
Maliyetsiz bir düğün Yeterli diye düşünüyorum