Güncellemeler
+1 yıl
🤪🤪🤪🤪😁😁😁😁😁😁 bizim hayat film olur. Kader kısmet ama ben bouek şans görmedim hayatta
Güncellemeler
+1 yıl
Basın yurtdışına filan gidin.. yabancı filan bulun.. bizim dengesiz kızlarla uğraşmayın. bizim ülkenin kızları annelerinden doğmamışlar çünkü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olacağı olmayan bir kız uğruna 1 milyon lira harcama. Daha sonra çok pişman olursun, hem manevi hem maddi zarar görürsün. Bu kısacık ömrünü seni sevmeyen narsist kızlar için harcama.
narsist ne demek acar mısın
Hayır açamam. Narsist senin gibi eskort anadan doğan ruh hastalarına verilen bir isimdir. Hani inim inim inlettiğim anan seni harbi yetiştirememiş. Eskort çocuğu olup bunu kendine yediremeyip bana saldırdığın için hesabını kapattırdım.
Bir daha eskort ananın hakettiği küfürleri bana söyleme. Çünkü o küfürler herkes tarafından inim inim inletilen eskort ananın üstünde çok şık duruyor. Benimde bol bol inlettiğim eskort anana bu küfürler çok yakışıyor.
O kadar ger. zekalisin ki, beni başkasıyla karıştırıp, bana inim inim inletilmiş eskort anana söylenen küfürleri söylemeye kalktın. Eskort ananın üstünden milyonlarca kişi geçmiş, gelip bunun sinirini benden çıkartmaya kalkıyorsun. O eskort ananın üstünden milyonlarca kişiyi gecirdiysen ve eskort anan milyonlarca kişi tarafından inim inim inletildiyse, bende o eskort ananı inim inim inlettiysem, burada suçlu olan, senin gibi babası belli olmayan kişidir. Kim senin gibi o eskort çocuğuna ne kötülük yaptıysa, sonuna kadar iyi yapmış. Hayatımda gördüğüm en ger. zekalı o eskort çocuklarından birisin. O eskort ananı al, hangi cehennemden çıktıysan oraya defol git.
Düğün ne biraderim o parayı altına gümüşe yatır kadin ve akrabalarına degil.
o iş mi kaldı. an. asini hadi ordan. bizim Ortadoğulu çakallar.. Bizim çingene milletten hayır mı gelir.. Avrupaya gidiyorlar orada da çingenelik yapıyorlar. Avrupalılar ırkçılık yapınca bizimkilere ağlıyorlar bizimkiler.. sen adam gibi dursan kimse bişey demez
o is mi kaldı. a. nasini s. ktiler o işin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!