Buzdolabında "evlenirken al ömür boyu rahat et" dediğiniz markalar var mı?

Buzdolabında "evlenirken al ömür boyu rahat et" dediğiniz markalar var mı?

Bosch Marka derim kesinlikle bizde Ki Profilo marka idi rahat 24 sene dayandı Beyaz di Bosch da öyle Hatta araba parçaların da bile kullanılıyor bir keresinde kaputu açıp baktığım da doğru gördüysem bir yerde bosch yazısı gördüm
Cevap
8Cevap
Arçelik markası var
Eski kalite ve yeni kalite buzdolapları arasında dünyalar kadar fark var şu anda yenilerini 5 sene kullanırsan öp başına koy
Doğru diyorsun
Bir önceki buzdolabım 19 sene kullandım
İyiymiş gerçekten
Bosch öneririm.
Altus arçelik markasına ait sanırım annemler tam 14 yıldır kullanıyor tek bir tamire ihtiyaç duymadı
Ne güzel
Buzdolabı ve çamaşır makinesini eskiden aldığımız için ancak 10 yıl dayanabildi. Sonrasında değiştirdik ve daha mükemmellerini aldık
Miele, Aeg ama onların da eski kalitesi kaldı mı bilmiyorum. Annemin ocaklı fırını AEG 34 yıllık daha hiç tamir görmedi ve hala kullanılıyor aktif
Bosch annem hep şöyle der alacaksan alman alacaksin
Evet annelerin ortak markası
Eski dendi o 20 30 yıl gitsin kompresör 8 10 yıl gider
Ben klima beyaz eşya tamiriciyim
Fazla kullanmasak bile mi
bosch 12 yıl götürür
Şimdilik yok gibi askim yaa 💅
Senin ne güzel enerjin var ya
Ayy çok teşekkürrr ederimmm bebişimmm 😻💖💅
Ben Arçelik aldım yeni ama pek memnun muyum tartisilir. Eve gelmesi bir hafta sürdü. Servici kayıp. Bayiyi ariyosun ilgilenmiyor. Orayı ara burayı ara ömrümden ömür gitti. Dolap geldi bu seferde yan tarafları ateş gibi yakmıyor. Sordum sorusturdum ilk alınınca normal dediler. Sonra soğudu ama gene zaman zaman ısınıyor. Ha dedik servis imkanı iyidir. Parçası rahat bulunur. Ama evlenirsem gidip türk malı almam daha.
Beyaz eşyada Bosch. Kesinlikle
Arcelik bizim ki gayette iyi
Samsung profilo bosch bence
bosh olabilir ve ya arcelik
Eskidendi o şimdikiler daha kısa ömürlü.
Bosch
miele
Bosch
Bosch Arçelik
Siemens..
SHARP
O markayı çok merak ediyorum
Biz 17 yıldır kullanıyoruz. En çok sevdiğimiz özelliği de yüyeceklerin kokmaması sebzelerin çürümemesi
O özelliğin adı ne acaba
Onu bilmiyorum ama sharp buzdolabını biz önerdik diye teyzem kendine oğluna aldı.. gerisi sana kalmış
Peki siz burada mı yaşıyorsunuz yurt dışı mı
Burada
Yabancı ülkede yaşıyormuşsun izlenimi aldım
Bosch
Arçelik profilo
Yok vallaa
Arçelik, bosch
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?