Alışveriş & Hediyeler Çift kapaklı buzdolaplarının modası geçti mi? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sanki retro buzdolapları tekrar moda oldu gibi, siz hangisini alırdınız? Çift kapaklı buzdolaplarının modası geçti mi? Cevapla Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence geçmedi hala çok kullanan var 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Büyük geniş aileler için hala çok revaçta gadası 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hep hayalim çift kapılı buzdolabı 🥺😀 ama bizim mutfak müsait değil buna dolapları normal buzdolabına göre yapmışlar 😀 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet maalesef canım umarım bir gün olur gönlünce
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Evet geçti bence. Ama modası mi vardı onu da bilmiyorum😂 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Dolabı koyacak kadar büyük mutfak bulursan neden olmasın 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Iki tane yan yana MIELE buzdolabim var. Boydan asaya 185 cm yuksekliginde. 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Hala çok beğeniyorum.Retroları da severim. 1 0 Yorumla
sEn_tabiki_26 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl En çok satılan dolaplarimizdan, bizzat içinde olduğum için.. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. geçmedi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence geçmedi hala çok kullanan var
Büyük geniş aileler için hala çok revaçta gadası
hep hayalim çift kapılı buzdolabı 🥺😀 ama bizim mutfak müsait değil buna dolapları normal buzdolabına göre yapmışlar 😀
Evet maalesef canım umarım bir gün olur gönlünce
Evet geçti bence. Ama modası mi vardı onu da bilmiyorum😂
Dolabı koyacak kadar büyük mutfak bulursan neden olmasın
Iki tane yan yana MIELE buzdolabim var. Boydan asaya 185 cm yuksekliginde.
Hala çok beğeniyorum.
Retroları da severim.
En çok satılan dolaplarimizdan, bizzat içinde olduğum için..
yo benim var modasıda geçmedi :D
geçmedi