Alışveriş & Hediyeler Hangi buzdolabı markası alınmalı ve nedenini de belirtin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bosch Profilo Siemens Arçelik Samsung Vestel Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi buzdolabı markası alınmalı ve nedenini de belirtin? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl bosch bozulmuyor arkadaş bu bir gerçek. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Oylemi sen bosch mu kullaniyosun ve kac yildir senle Yorumla __PATRON__ 1 yıl yıllardır onu kullanıyorum bozulduğunu görmedim sadece daha yeni bir modeli beğenince değiştirdim arıza sebebiyle hiç değişmedim. Yorumla Soran 1 yıl Kac zamandir kullaniyosun Yorumla __PATRON__ 1 yıl 12 yıldır çalışıyordu yenisini aldım onuda bir akrabama verdim. Yorumla
Yaman525369 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 97% 1 yıl Bence güvenilir bir marka ve her kesime göre 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yedek parçası belli Arçelik diyorum 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Profilo da olur bak Yorumla Soran 1 yıl Profiloyada iyi deniyo hatta siemens alin diyolar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok bu ikisi iyidir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bosch bozulmuyor arkadaş bu bir gerçek.
Oylemi sen bosch mu kullaniyosun ve kac yildir senle
yıllardır onu kullanıyorum bozulduğunu görmedim sadece daha yeni bir modeli beğenince değiştirdim arıza sebebiyle hiç değişmedim.
Kac zamandir kullaniyosun
12 yıldır çalışıyordu yenisini aldım onuda bir akrabama verdim.
Bence güvenilir bir marka ve her kesime göre
Yedek parçası belli Arçelik diyorum
Profilo da olur bak
Profiloyada iyi deniyo hatta siemens alin diyolar
Yok bu ikisi iyidir
Altus
Yerli mal Arçelik
Sağlam profilo