Alışveriş & Hediyeler Beyaz eşya alırken bilinmeyen markalardan ürün alır mısınız? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çok ucuz markalar da var ama insan tereddüt etmiyor değil. Beyaz eşya alırken bilinmeyen markalardan ürün alır mısınız? Cevapla Marka Soruları En Ucuz Soruları Beyaz Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben almazdım sanırım 1 0 Yorumla
Sadebirhanım Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Tabii ki dikkat ederim ama şunu diyim, beyaz eşyanın iyi çıkması biraz da şansa bakar. Ne güzel markalar var hemen bozuluyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O da ilginçmiş Yorumla
u Askiyasamak Takip Et Master Yaş: 32 , eic 69% +1 yıl Merhaba, tabii ki markasına dikkat ederim ama şu an yurt dışında olduğum ve kiracı olduğum için hiçbirini seçme şansım olmadı ne yazık ki :) 1 15 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Aaaaa nereye gittin şu an :) Yorumla u Askiyasamak +1 yıl İspanya :) Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Eğitim için mi temelli mi? Yorumla u Askiyasamak +1 yıl Eğitim için gittim erasmusla. Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çok sevindim 😍 oralar mı buralar mı daha güzel :) Yorumla u Askiyasamak +1 yıl Buralar daha güzel ama çok zorluğu ve çok farklılıkları var. Çok teşekkür ederim :) Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Rica ederim. Paylaştığın için çok teşekkür ederim 🙏 bir ara bir şeyler soracağım Yorumla u Askiyasamak +1 yıl Soruyla bağlamak için paylaştım, hesaplıydı yani rica ederim. Tabii olur :) Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Tamamdır ❤️ Yorumla u Askiyasamak +1 yıl Bir şey merak ettim. Soruların bu konuyla mı ilgili olacak? Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Burayla ilgili değil. Yorumla u Askiyasamak +1 yıl Tamamdır :) Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 🤫😬 Yorumla u Askiyasamak +1 yıl Sanırım çok önemli bir konu değil 2 gün geçtiğine göre :) Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hayır vaktim yoktu. Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Asla. bildiğim güvendiğim kullandığım markadan şaşmam 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet en garantisi Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Size tavsiyem ithal ürün almayın %40 ı gümrük vergisi 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kalite olarak peki Yorumla beyt_16 +1 yıl Vestel fena değil bence kalite olarak Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl bilindik servis agı yaygın markalardan tercih ederim 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Peki :) Yorumla mesut_boztas +1 yıl :) Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Hayır servisi yaygın olmalı. Arçelik beko vestel bosch gibi büyük makalar olmalı. Kaliteli önemli 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de ona bakıyorum
Poyyyyyyyraz Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Ben alırdım çünkü o markayida ünlü markalar üretiyor. Tecrübem var 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Elbette onu da bazı ülkeler üretiyor Yorumla
MichaelJ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Öğrenci evi için falan alınır. Ama çeyizlik falan alınmaz 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet o bile düşündürücü Yorumla
EmreAydin09 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 80% +1 yıl Alırsın, 2 sene sonra bir daha alırsın 🙂 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Doğru Yorumla EmreAydin09 +1 yıl En azından bilindik bir marka almakta fayda var Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Almam. Elektronik riske gelmez 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Elbette Yorumla
burak_yeke Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl asla almam bildiğim markalardan şaşmam 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl ... Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Hayır almam bilindik ve güzel markalardan alırım. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Garanti gibi geliyor Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Gözüme kaliteli gelirse alırım. Ama çeyizlik için alınmamalı 🙂. 0 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yok almam her zaman bildiginden şaşmayacaksin 1 0 Yorumla
Ekvator4242 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Altus Regal çok iyi 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Teşekkür ederim tavsiyeler için Yorumla
cinselpsikolog Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bana lazım ya yardımcı olacak var mı beyaz eşya için danisacagim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. almam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben almazdım sanırım
Tabii ki dikkat ederim ama şunu diyim, beyaz eşyanın iyi çıkması biraz da şansa bakar. Ne güzel markalar var hemen bozuluyor
O da ilginçmiş
Merhaba, tabii ki markasına dikkat ederim ama şu an yurt dışında olduğum ve kiracı olduğum için hiçbirini seçme şansım olmadı ne yazık ki :)
Aaaaa nereye gittin şu an :)
İspanya :)
Eğitim için mi temelli mi?
Eğitim için gittim erasmusla.
Çok sevindim 😍 oralar mı buralar mı daha güzel :)
Buralar daha güzel ama çok zorluğu ve çok farklılıkları var. Çok teşekkür ederim :)
Rica ederim. Paylaştığın için çok teşekkür ederim 🙏 bir ara bir şeyler soracağım
Soruyla bağlamak için paylaştım, hesaplıydı yani rica ederim. Tabii olur :)
Tamamdır ❤️
Bir şey merak ettim. Soruların bu konuyla mı ilgili olacak?
Burayla ilgili değil.
Tamamdır :)
🤫😬
Sanırım çok önemli bir konu değil 2 gün geçtiğine göre :)
Hayır vaktim yoktu.
Asla. bildiğim güvendiğim kullandığım markadan şaşmam
Evet en garantisi
Size tavsiyem ithal ürün almayın %40 ı gümrük vergisi
Kalite olarak peki
Vestel fena değil bence kalite olarak
bilindik servis agı yaygın markalardan tercih ederim
Peki :)
:)
Hayır servisi yaygın olmalı. Arçelik beko vestel bosch gibi büyük makalar olmalı. Kaliteli önemli
Ben de ona bakıyorum
Ben alırdım çünkü o markayida ünlü markalar üretiyor. Tecrübem var
Elbette onu da bazı ülkeler üretiyor
Öğrenci evi için falan alınır. Ama çeyizlik falan alınmaz
Evet o bile düşündürücü
Alırsın, 2 sene sonra bir daha alırsın 🙂
Doğru
En azından bilindik bir marka almakta fayda var
Almam. Elektronik riske gelmez
Elbette
asla almam bildiğim markalardan şaşmam
...
Hayır almam bilindik ve güzel markalardan alırım.
Garanti gibi geliyor
Gözüme kaliteli gelirse alırım. Ama çeyizlik için alınmamalı 🙂.
Yok almam her zaman bildiginden şaşmayacaksin
Büyük eşyalarda hayır
Altus Regal çok iyi
Teşekkür ederim tavsiyeler için
Bana lazım ya yardımcı olacak var mı beyaz eşya için danisacagim
almam
Hayır
almam
Alabilirim
Hayır